LEPİDOLİT (BAĞIMLILIK TAŞI) SİLİNDİR FORM

300,00

Paylaş

Lepidolit – Lepidolite (Bağımlılık Taşı)

Lepidolit Taşı, insanın bağımlılık ve tiryakilik hissiyatından kurtulmasına yardımcı olur. Genellikle bipolar, şizofreni, depresyon gibi psikolojik rahatsızlıklarda kişinin rahatlaması için destekleyici olarak kullanılabilir. Sinir sistemi üzerinde olumlu etkisi vardır. Depresyon tedavisinde yardımcı olur.

17 adet stokta

Kişi bu ürünü görüntülüyor!

SATIN ALMIŞ KULLANICI DEĞERLENDİRMELERİ

1-3 of 3 reviews
  1. Şifa olsun 🤲

    İndirim kuponu kazandı!
    (0) (0)
  2. Taşların kalitesi ve orjinalliğinden emin olmak çok güzel

    (0) (0)
  3. Elvan harika bir detaysın🌺

    görsel #1 Özge Kapusız
    (0) (0)

ÜRÜN BİLGİLERİ

Doğal taş kolyelerimizin tasarımlarında doğrudan cilde temas etmesini sağlıyoruz. Böylece doğal taş kolyenizi taktıkça vücudunuzun titreşimlerine bağlanır ve size denge ve uyum getirir.     Takılarınızın uzun süre kullanabilmesi için; Parfüm, su, sıvı, dezenfektan, krem v.b. gibi maddelerle temas etmemesi, duş-banyo sırasında çıkartılması gerekmektedir. Kişinin ter-ten yapısına göre de etkilenmektedir. Takılarınızı kullanmadığınız zamanlarda kesesinde saklamanızı öneririz. Doğal taşların belirli titreşimlere ve frekanslara sahip olduğu bilinmektedir. Bu nedenle vücudumuzda ve auramızda birtakım iyi etkileri olduğu söylenmektedir. Taşların özelliklerinin bilimsel kesinliği yoktur. Astrologelvan mağazasındaki tüm taşlar orijinal, gerçek doğal taşlardır. Tıbbi konularda doktora danışmanızı tavsiye ederiz. Taşların tedavi edici özelliği yoktur, sadece kişisel enerjimizi yükseltmekte ve astrolojik olarak da temsil ettiği gezegenlerin etkilerini arttırmakta olduğu kabul edilir. Örneğin; pembe kuvars taşı aşk ve sevgi gezegeni Venüs'ün taşıdır ve bu sebeple üzerinde taşıyan kişinin aşk ve sevgi frekansını yükselttiği bilinir.

Lepidolit (Bağımlılık Taşı) Özellikleri ve Faydaları

Kanada, Çek Cumhuriyeti, Brezilya, Japonya, Almanya, İsveç ve Rusya’dan çıkarılır. İlk çıkarıldığında, lavanta rengine sahip olduğu için “liliat” olarak adlandırılırdı. Sonra Mikaşist ya da lepidolit olarak değiştirildi. Mikra mineral grubunun bir üyesi olan lepidolit renkleri mor ve leylak tonları arasında değişir. Dikit form mikaşist taşı, titanyumla renklendirilmiştir. O sebeple yanar döner bir renge bürünmüştür.

Mikaşist taşı, tıpkı Labradorit gibi enerjisi oldukça yüksel bir taştır. Spiritüel çalışmalarda, taç çakra tıkanıklıkları için, ritüellerde kozmik enerji ile bağ kurmak için kullanılır. Yaptığınız ritüelde mikaşist taşını da 10 dakika boyunca elinizde tutarak enerji alanınızı genişletebilir, ritüelin frekansına daha hızlı yükselebilirsiniz.

Ayrıca, duygusal travmalarda derin duygusal iyileşmeye, kalp çakrasını dengelemeye, kişiyi sakinleştirmeye yardımcı olur.

Taşınızı yatarken başucunuzda da tutabilirsiniz, çantanızda taşıyabilir ya da oturduğunuz odada muhafaza edebilirsiniz. Kullanmadan önce adaçayı ile tütsüleyin.