SİTRİN DOĞAL TAŞ KADIN BİLEKLİK

1.100,00

Paylaş

Hayatınıza bolluk, bereket ve şansı çekin

Özgüven problemi yaşayanlar için kişiye ilham ve motivasyon verir.

Güneşle ilişkilendirilmesinden dolayı, yaşam enerjisi ve mutluluğun taşıdır.

Etrafına pozitif enerji yayar.

Başarının taşıdır.

Zihni arındırarak, hedefe odaklanmayı sağlar.

Stokta yok

Kişi bu ürünü görüntülüyor!

SATIN ALMIŞ KULLANICI DEĞERLENDİRMELERİ

1-5 of 6 reviews
  1. Erkek arkadaşıma aldım ve rengine enerjisine bayıldı.

    İndirim kuponu kazandı!
    (0) (0)
  2. Sitrin taşının her formu elimde olsun istediğim için aldım şans ve bereket benimle 🦄

    İndirim kuponu kazandı!
    (0) (0)
  3. Çok zarif ve temas ettikçe güzel enerjisini hissediyorum, ellerinize sağlık 🤍

    (0) (0)
  4. Eski erkek arkadaşıma almıştım sitrin bilekliği paraya tapar kendisi:) blokajlarının oldugu bi dönemde almıştım 1 yıldır kullaniyor gelir durumu değişti tabi. Enerjisi güzel bişeyin kötü bi insana denk gelmesi rahatsız edici sadece.İnşallah tez zamanda taş da onu terkeder amin ;)))

    (0) (0)
  5. Balık burcuyum ve hali hazırda Satürn balık burcunda olduğundan, maddi gelir elde etmede zorluk yaşıyorum. Alacaklarımda gecikmeler oluşuyordu. Bu konuda beni rahatlatması için sitrin bileklik aldım ve enerjisi güzel çalışıyor. Takmaya başladığımdan bu yana alacaklarımın miktarında artış meydana geldi ve borç niteliği taşıyan ödemelerimde gecikme gözlemledim. Yani aktifim (alacaklar) artıyor, pasifim (borçlar) gecikiyor. Üstelik fotoğrafta küçük taşlı gözükse de benimki büyük taşlı olarak geldi. Nasibim boldur, sitrin bilekliğim de öyle oldu. Allah’ım daha fazlası lütfen 🙏

    görsel #1 Elmas Aylak
    (0) (0)

ÜRÜN BİLGİLERİ

Ürünün Özellikleri Cinsiyet : Kadın Materyal : Doğal Taş Türü : Bileklik Renk : Sarı Taş Cinsi : Sitrin Bilekliğin ortalama uzunluğu: 20 CM Taşların yaklaşık ölçüsü: 6 mm Doğal taş kolyelerimizin tasarımlarında doğrudan cilde temas etmesini sağlıyoruz. Böylece doğal taş kolyenizi taktıkça vücudunuzun titreşimlerine bağlanır ve size denge ve uyum getirir. Gümüş kararması iadeye tabi değildir. Doğal yöntemlerle ya da solüsyon kullanarak kararan gümüşü yeniden parlatmanız mümkündür. Takılarınızın uzun süre kullanabilmesi için; Parfüm, su, sıvı, dezenfektan, krem v.b. gibi maddelerle temas etmemesi, duş-banyo sırasında çıkartılması gerekmektedir. Kişinin ter-ten yapısına göre de etkilenmektedir. Takılarınızı kullanmadığınız zamanlarda kesesinde saklamanızı öneririz. Doğal taşların belirli titreşimlere ve frekanslara sahip olduğu bilinmektedir. Bu nedenle vücudumuzda ve auramızda birtakım iyi etkileri olduğu söylenmektedir. Taşların özelliklerinin bilimsel kesinliği yoktur. Astrologelvan mağazasındaki tüm taşlar orijinal, gerçek doğal taşlardır. Tıbbi konularda doktora danışmanızı tavsiye ederiz. Taşların tedavi edici özelliği yoktur, sadece kişisel enerjimizi yükseltmekte ve astrolojik olarak da temsil ettiği gezegenlerin etkilerini arttırmakta olduğu kabul edilir. Örneğin; pembe kuvars taşı aşk ve sevgi gezegeni Venüs'ün taşıdır ve bu sebeple üzerinde taşıyan kişinin aşk ve sevgi frekansını yükselttiği bilinir.