2023 YILI YENGEÇ BURCU YORUMU

2023 YILINDA YENGEÇ BURÇLARINI NELER BEKLİYOR? AŞK, KARİYER, İLİŞKİLER…

2023 YENGEÇ BURCU GENEL YORUMU

2023 yılı size 13 Haziran’a kadar büyük değişim-dönüşüm, kazanç ve fırsatlar getirecek. Ondan sonraki süreçte iş ve kariyer hayatınızda büyük değişimler yaşanacak belki bazıları yeni bir işe başlayıp yeni bir iş kuracak. Minnoş yengeçler, pembe kuvarsınızı bu yıl yanınızdan eksik etmeyin! 

AKREP BURCUNDA AY BOĞA BURCUNDA PARÇALI AY TUTULMASI

Bu yıl 4 tutulmadan özellikle 2’si çok önemli! 20 Nisan Koç burcunda Güneş tutulması ve 14 Ekim’de Terazi burcundaki Güneş tutulması. Bu yıl bu tutulmalarla birlikte iş hayatı, kariyerle ilgili yeni başlangıçlar, yeni adımlar, büyük değişimler dönüşümler ve aile hayatı ile ilgili belli başlı sorumluluklar alabileceksiniz. 5 Mayıs’ta Akrep burcunda Ay tutulması ve 28 Ekim Boğa burcunda parçalı Ay tutulması ile aşk, ilişkiler, hayatınızla ilgili büyük kararlar alabileceksiniz. Birliktelikleri olan Yengeçler evlilik kararı alacak ya da bitişler, sonlanmalar yaşayacaklar. Bebek bekleyen Yengeç burçları için bebek haberleri alabilir ya da daha da çok popülerleşip ve şan şöhret sahibi olabilirler. Toprak grubu burçlarında yaşanacak olan Merkür retroları taşınma, evle ilgili konular, tadilatlar, tamiratlar, kardeşler, yakın akrabalarla ilgili konuları tetikleyecek. 20 Şubat Mars İkizler burcunda retrosunu Ocak ortasında sonlandıracak ve sizler artık daha rahat uyuyabileceksiniz. Özellikle 6 aylık döngüde uyku problemi çeken zihinsel olarak kendini kötü huzursuz hisseden sürekli bir şeyleri kafasına takan siz Yengeç burçları, bu takıntı yaptığınız konularla ilgili 14 Ocak sonrasında çözümlemeler, rahatlamalar, önemli gelişmeler yaşayacaksınız. 

YENGEÇ BURCUNUN 2023’TE ŞANSLI GÜNLERİ

BOLLUK VE BEREKET SİZİNLE

20 Şubat sonrasında iş hayatı ile ilgili Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ve sonrasında Jüpiter’le kavuşması ile iş hayatında kadınlarla ilgili destekler, büyümeler, gelişmeler olacak. 2023 yılında iş hayatınıza yatırım yapacaksanız 20 Şubat ile Mart’ın ilk haftasına kadar olan dönemi değerlendirin, önemli adımları o dönemlerde atın. Bolluk ve bereket sizinle olacak!

MARS YENGEÇ BURCUNDA TEMKİNLİ VE SAKİN OLUNMALI

25 Mart’ta Mars Yengeç burcuna geçiyor. İkizler burcundaki seyrinden çıkarken size zaman zaman gergin, huzursuz, sinirli, takıntılı her şeyden nem kapan bir hava verecek. Bu noktada sakin kalın. Yaralanmalara, kaza ve sakatlanmalara açık olabileceğiniz bir dönem olduğu için dikkatli olun! 11 Nisan itibariyle bilinçaltında değişim-dönüşüm ve şifalanma dönemi. 11 Nisan ile 7 Mayıs arasında bilinçaltı konularıyla ilgili değişim-dönüşüm yaşayacaksınız. 7 Mayıs’ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Işıldayacağınız, enerjinizin yükseleceği gözlerin size çevrileceği bir dönem olacak.

MARS ASLAN BURCUNDA MADDİ KAYIPLARA DİKKAT

Mayıs’ın sonlarına doğru maddi konularda kayıplar olabilir. Mars Aslan seyrinde olacağı için dikkatli olmakta fayda var. Önemli anlaşma ve sözleşmeleri Mayıs öncesinde yapın, daha çok kazanç elde edersiniz. 20 Mayıs ile 5 Haziran’a dikkat edin, finansal adımlar büyümeler yaşamak istiyorsanız 5 Haziran sonrasına erteleyin. 13 Temmuz ay düğümleri burç değiştiriyor. Bu dönemde kariyerinizle ilgili iş hayatınızla ilgili çok büyük değişim-dönüşüm yaşayacaksınız. Çoğu Yengeç burcu 2023’ün ikinci yarısından itibaren yeni bir iş teklifi alıp değerlendirebilir, yeni başlangıçlar yapabilir. Ev, gayrimenkul alım satımından kâr elde etme, ev değiştirme, yaşadığınız alanları değiştirme dönemi olacak ya da iş hayatında önemli bir yatırım yapacaksınız ve bununla ilgili önümüzdeki bir buçuk iki yıl boyunca gündeminiz iş hayatı ve kariyer olacak.

MADDİ ANLAMDA KAYIPLARA DİKKAT

24 Temmuz-5 Eylül döneminde maddi anlamda Venüs’ün Aslan burcundaki retrosu ekstra harcamalar getirecek belki ekstra maddi yükler üzerinize binebilecek. Bu dönemlerde lütfen risk almayın ve sakin, stabil kalmaya dikkat edin. Eylül ayında Venüs’ün Aslan burcundaki retrosu sona erecek. Merkür’ün Başak burcunda retrosu var. Yakın çevre, arkadaşlıklarla ilgili o karışık düzenin daha da dengeye girebileceği bir dönem olacak. Eylül’ün ortası itibariyle seyahat planlarınız olacak. Yeni biriyle yolculukta tanışma ve arkadaşlık edinme, yeni bir ufuk açma söz konusu olabilecek ya da bir eğitime başlamanız an meselesi!

MARS AKREP BURCUNDA İLİŞKİLERLE İLGİLİ PROBLEMLERE DİKKAT

Ekimin 12’si Mars’ın Akrep burcuna girmesiyle birlikte aşk hayatı ve ilişkilerle ilgili kısıtlanmalar, kavgalar, kıskançlıklar ve manipülasyonlara açık bir dönem olacak, bu döneme özellikle dikkat edin. Yılın sonunu bu enerji ile kapatacaksınız. Ekim ayındaki 2 tutulma Yengeç burçlarının hayatlarında kendilerini ön plana çıkartacakları zihinsel olarak şifalanacakları önemli tutulmalar olduğu için Ekim ayı hareketli geçecek bir dönem. Kasım ayı ev, kariyer, iş hayatı ile ilgili önemli gelişmeler ve desteklere işaret edecek. Ayrıca ev hayatı, aile ile ilgili konularda önemli gelişmeler ve sorumluluklar gündeminizde olacak.

AŞK HAYATINDA ÖNEMLİ GELİŞMELER YENİ BİRLİKTELİKLER

Aralık başı aşk hayatında Venüs’ün Akrep burcuna girmesiyle canlanmalar, yeni birliktelikler olabilir. 2023’ün sonunda eğer hala bekarsanız Venüs’ün akrebe geçmesi ile aşk hayatınızda bir canlanma, yeni bir ilişki söz konusu olabilir. 2023 yılı Yengeçler için aşk ve ilişkilerle ilgili değişim-dönüşüm, yeni bir ilişkiye başlama ya da mevcut ilişkilerinde canlanma yılı olacak!

2023 YENGEÇ BURCU KARİYER

20 Şubat sonrasında iş hayatı ile ilgili Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ve sonrasında Jüpiter’le kavuşması ile iş hayatında kadınlarla ilgili destekler büyümeler gelişmeler olacak. 2023 yılında iş hayatınıza yatırım yapacaksanız 20 Şubat ile Mart’ın ilk haftasına kadar olan dönemi değerlendirin, önemli adımları o dönemlerde atın. Bolluk ve bereket sizinle olacak! 13 Temmuz Ay düğümleri burç değiştiriyor ve kariyeriniz, iş hayatınızla ilgili çok büyük değişim-dönüşüm yaşayacaksınız. Çoğu Yengeç burcu 2023’ün ikinci yarısından itibaren yeni bir iş teklifi alıp değerlendirebilir, yeni başlangıçlar yapabilir.

2023’TE YENGEÇ BURCU AŞK, EVLİLİK İLİŞKİLERİ

Ekimin 12’si Mars’ın Akrep burcuna girmesiyle birlikte aşk hayatı ve ilişkilerle ilgili kısıtlanmalar, kavgalar, kıskançlıklar ve manipülasyonlara açık bir dönem olacak, bu döneme özellikle dikkat edin. Aralık başı aşk hayatında Venüs’ün Akrep burcuna girmesiyle canlanmalar, yeni birliktelikler olabilir. 2023’ün sonunda eğer hala bekarsanız Venüs’ün akrebe geçmesi ile aşk hayatınızda bir canlanma, yeni bir ilişki söz konusu olabilir. 2023 yılı Yengeçler için aşk ve ilişkilerle ilgili değişim-dönüşüm, yeni bir ilişkiye başlama ya da mevcut ilişkilerinde canlanma yılı olacak!

GELDİ GELMEKTE OLAN 2023! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *