2023 YILI İKİZLER BURCU YORUMU

2023 YILINDA İKİZLER BURÇLARINI NELER BEKLİYOR? AŞK, KARİYER, İLİŞKİLER…

2023 İKİZLER BURCU GENEL YORUMU

2 TUTULMA DA OLUMLU VE GÜZEL OLAYLARIN HABERCİSİ

Bu yıl 4 tane tutulma var. 20 Nisan’da Koç burcunda Güneş tutulması ve 14 Ekim’de Terazi burcunda bir Güneş tutulması. İkizler burçları için bu 2 tutulma olumlu ve güzel gelişmelere işaret edecek. Aşk, ilişkiler ve sosyal çevre tarafından dönüşüm-değişim, yenilenme zamanı! 5 Mayıs’ta Akrep burcunda Ay tutulması ve 28 Ekim’de boğa burcunda parçalı bir Ay tutulması var. Gelir gider, sağlık, para ve çalışma alanı ile ilgili değişim-dönüşümler yaşayabileceksiniz.

MERKÜR RETROLARINDAN NASIL ETKİLENECEK 

İkizler burcu olarak hava grubundansınız. Merkür retroları 2023 yılında hep toprak grubu burçlarında olacak. Oğlak, boğa ve başak burçlarında olacak. İkizler için bilinçaltı, sağlık, finansal konular, borçlar, bankalar, krediler, maddi konularla ilgili değişim dönüşüm zamanı. İkizler burçlarında para sirkülasyonu hızlı olur, bir anda gelir çabuk gider. 2023 yılında o parayı doğru değerlendirmeyi öğrenmeniz gerekecek. 

İKİZLER BURCUNUN 2023’TE ŞANSLI GÜNLERİ

VENÜS KOVA BURCUNDA, MADDİYAT, İLİŞKİ VE SAĞLIKLA İLGİLİ ŞİFALANMA DÖNEMİ

4 Ocak’ta Venüs kova burcuna geçiyor. Para, cinsellikle ilgili konular, borçlar, alma verme dengesi ile ilgili konularda iyileşme ve şifalanma söz konusu olacak. Önemli ameliyatlarınız var ise bu tarih itibariyle randevu alabilir ve bunlarla ilgili şifalanma yaşayabilirsiniz. Özellikle Venüs’ün kova burcunda olmasından dolayı kadın enerjisi ile şifalanma yaşayacaksınız.

VENÜSÜN KOÇ ENERJİSİ HAYATINIZA BİRÇOK GÜZEL GELİŞME KATACAK

14 Ocak’ta Mars retrosu İkizler burcunda sona eriyor. 2022 yılının son 6 ayında Mars’ın İkizler burcunda ilerlemesi ve retro yapması sebebiyle İkizler burçları çok zorlandılar, kafaları karıştı, yanlış kararlar verebildiler. Yanlış adımlar attıkları, yanlış cümleler kurdukları, kendilerini çok buhranlı ve depresyonda hissettikleri bir dönemdi. 14 Ocak’a kadar biraz daha dinlenme ve inziva vakti! Sonrasında Mars retrosu İkizler burcunda sona eriyor ve nihayet yeni adımlar atmak için doğru zamanı buluyorsunuz. Artık kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Şubat-Mart başı arasında Venüs’ün Koç enerjisi İkizler burcuna çok iyi gelecek. Yeni ilişkiler, yeni birliktelikler, sosyal ortamlar yeni ortamlarda tanışacağınız kişilerle yaşayacağınız aşk, birliktelik, arkadaşlıklar size uğur getirecek. Bu dönemlerde bol bol sosyalleşin.

SATÜRN BALIK BURCUNDA, BU DÖNDEMDE SORUMLULUKLAR ARTACAK

8 Mart itibariyle Satürn Kova burcundan çıkıyor. 2021 yılındaki dersleri aldıysanız Satürn size ödüller bıraktı. Satürn balık burcuna geçiyor ve İkizler burcunun kariyer hayatı iş hayatı ile ilgili sorumluluklarının artmasına sebep oluyor. Patron olabilirsiniz! İşinizin başına geçip yeni iş kuracaksınız ve o işin sorumluluğunu alacaksınız. O sorumlulukla birlikte önümüzdeki iki buçuk yıl boyunca büyüme ve genişleme dönemleri başlayacak ama mantığıyla duyguları arasında kalabileceksiniz. Zaman zaman akışta kalmanız, zaman zaman rutine bağlamanız gerekecek. Doğru karar vermelisiniz!

MARSIN YENGEÇ BURCU ENERJİSİNE DİKKAT! HARCAMALARINIZI PLANLAYIN

25 Mart’ta Mars’ın Yengeç burcundaki enerjisi ile çok fazla para harcama söz konusu olabilir. Gereksiz yatırımlar yapmayın gereksiz para harcamayın, maddi anlamda büyük imzalar atmayın!

VENÜS İKİZLER BURCUNDA ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATACAKSINIZ

11 Nisan’da Venüs İkizler burcuna geçiyor, çarşı pazar karışıyor! İkizler burçlarının kısmetlerinden biri geliyor biri gidiyor çok parlayacağınız çok yükseleceğiniz önemli adımları önemli iş başlangıçlarını yapabileceğiniz bir dönem. Nisan sonu ve Mayıs’ta tutulmalar var. Maddi konularla ilgili gelir gider dengesini doğru ayarlamanız gerekiyor. 4 Haziran’da marsiyen bir Yay dolunayı var. Somut ve soyut bilgi karşı karşıya geliyor. Bazı konularda kapanışlar yaşayabileceksiniz! Harekete geçmeye hazırlanın. Bitişler yaşayacaksınız. Özellikle bu dönemlerde aquamarin, lepidolit ve ay taşı size çok iyi gelecek! Odaklanmanızı ve zihinsel olarak konsantrasyonunuzu sağlayacak. 5 Haziran sonrası seyahat ve yolculuklarda yeni aşklar, birliktelikler, yeni arkadaşlıklar ve çok güzel keyifli yolculuklar zamanı olacak. O zamandan sonrasına seyahatlerinizi planlayın. Zaten bu dönem İkizler burçların doğum gününe denk geliyor, güzel bir doğum günü planı yapın! 18 Haziran’da İkizler burcunda Neptün kareli bir yeni ay var. Çok fazla hayallerinizi abartmayın. Aldanmalar ve yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.  Satürn S’te. İlahi adalet devrede olacağı için, karma iş başında olacak! Hak eden İkizler burçları, özellikle haritalarında Retro ve S enerjiler aktifse, ilham dolu başlangıçlara adım atabilecek! 24 Temmuz’daki Venüs retrosu ile birlikte geçmişte biriken, yakın çevre, kardeşlerle ilgili yaşadığınız problemler tekrar gün yüzüne çıkabilir. Arabulucu ve politik olduğunuz için eşin dostun arasında yaşadığınız problemleri siz çözerek bu Venüs retrosunu kazasız belasız atlatabilirsiniz.

MERKÜR BAŞAK BURCUNDA RETRO YAPIYOR İKİZLER BURCU İÇİN ÇOK ZOR BİR DÖNEM

23 Ağustos-15 Eylül’de Merkür Başak burcunda retroda. İkizler burcunun en zorlandığı dönem olabilecek! 2023 yılı için aile,, ev konuları, iş ve kariyer ile ilgili kafalarının karışık olduğu yeni adımlar ve yeni tekliflerin gelebileceği ama sonrasında uzun soluklu olamayacağı dönemler olabilir. Adımlarınıza biraz daha dikkat edin, fütüristik yeni adımlar yeni başlangıçlar yerine Eylül’ün ikinci yarısından itibaren bu teklifleri değerlendirin ve beklemeye alın. Çünkü İkizlerin böyle bir anda heveslenip bir anda heveslerinin soğuması vardır o hevesinizi soğumasından sonra yaptıklarınız, adım attıklarınız ya da imzaladıklarınızdan pişman olabilirsiniz. Pişman olmamak için bekleyin! 

VENÜS TERAZİ BURCUNDA AŞK HAYATINDA YENİ VE GÜZEL SAYFALAR AÇILACAK

8 Kasım’da Venüs’ün Terazi’ye geçmesiyle birlikte İkizler burçlarının aşk ve ilişkiler ile ilgili şifalanmaları, yakın arkadaşlıklarla ilgili şifalanmaları, geçmişe dönük her ne varsa bunları temize çekmeleri ve hayatına yeni birliktelikleri almaları söz konusu olacak. 13 Temmuz’dan (yılın ikinci yarısından) itibaren hayatınızda büyük değişim-dönüşümler özellikle ilişkiler, birliktelikler, arkadaşlıklarla ilgili büyük değişimler yaşayacağınız belki taşıma işiniz varsa önemli bir taşınma gerçekleştireceğiniz, mekan değişimi yaşayacağınız bir dönem sizi bekliyor. 2023 yılı gayret eden, sabreden ve mücadele eden İkizler burçlarının olacak!

2023 İKİZLER BURCU KARİYER

8 Mart itibariyle Satürn Kova burcundan çıkıyor. 2021 yılındaki dersleri aldıysanız Satürn size ödüller bıraktı. Satürn balık burcuna geçiyor ve İkizler burcunun kariyer hayatı iş hayatı ile ilgili sorumluluklarının artmasına sebep oluyor. Patron olabilirsiniz! İşinizin başına geçip yeni iş kuracaksınız ve o işin sorumluluğunu alacaksınız. 11 Nisan’da Venüs İkizler burcuna geçiyor, çarşı pazar karışıyor! İkizler burçlarının kısmetlerinden biri geliyor biri gidiyor çok parlayacağınız çok yükseleceğiniz önemli adımlar atıp önemli iş başlangıçlarını yapabileceğiniz bir dönem.

2023’TE İKİZLER BURCU AŞK, EVLİLİK İLİŞKİLERİ

Mars retrosu İkizler burcunda sona eriyor ve nihayet yeni adımlar atmak için doğru zamanı buluyorsunuz. Artık kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Şubat-Mart başı arasında Venüs’ün Koç enerjisi İkizler burcuna çok iyi gelecek. Yeni ilişkiler, yeni birliktelikler, sosyal ortamlar yeni ortamlarda tanışacağınız kişilerle yaşayacağınız aşk, birliktelik, arkadaşlıklar size uğur getirecek. Bu dönemlerde bol bol sosyalleşin.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2023! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *