2023 YILI TERAZİ BURCU YORUMU

2023 YILINDA TERAZİ BURÇLARINI NELER BEKLİYOR? AŞK, KARİYER, İLİŞKİLER…

2023 TERAZİ BURCU GENEL YORUMU

13 Temmuz itibariyle Ay düğümleri Terazi ve Koç burcuna geçtiğinde Terazilerin çoğu evlenecek! Terazi burçları evlilik ve ilişkilerle ilgili çok büyük değişim-dönüşüm yaşayacaklar. Genel olarak zaten Teraziler aşk kadınları, aşk adamlarıdır. Onlar sevginin en güzel halini ve bir insanı nasıl seveceklerini çok güzel bilirler. Ama bazen o dengesizlikleri de yorar. Teraziler! 2023 yılında karşı tarafı değil de kendinizi düşünmeyi öğrenmeniz gereken dönemleriniz olacak.

BU İKİ TUTULMAYA DİKKAT!

4 tutulma var özellikle 2 tutulma Terazi için çok önemli. İlki 20 Nisan Koç burcundaki Güneş tutulması, İkincisi de 14 Ekim’de Terazi burcundaki Güneş tutulması. İkisi de Terazi burçlarının evlilik, ilişkiler, birliktelikler, ortaklıklarla ilgili konularda çok büyük değişim-dönüşüm yaşamasına ve adımlar atmasına sebebiyet verecek. Bu adımları da yılın ikinci yarısından itibaren gösterecekler.

AKREP BURCUNDA AY TUTULMASI!

5 Mayıs’ta Akrep burcunda bir Ay tutulması var. Maddi konular, gelir gider finansal konularla ilgili değişim dönüşümlere işaret edecek. 

SAĞLIĞINIZA ÇOK DİKKAT EDİN!

28 Ekim Boğa burcunda parçalı Ay tutulması var. Bu tutulma sağlık, çalışma hayatı, birlikte çalıştığınız insanlarla ilgili değişim-dönüşüm ve sonlanmalara sebebiyet verebilecek. Özellikle bu noktada sağlığınıza dikkat edin!

MERKÜR RETROLARI TERAZİ BURCUNU NASIL ETKİLEYECEK?

Bu yıl toprak grubu burçlarında 3 tane Merkür retrosu var. Boğa Başak ve Oğlak burcunda olacak retrolar iş, kariyer, gizli düşmanlıklar, maddi konularla ilgili değişim-dönüşüm getirecek ve bu konular geçmişte bu alanlarda olan ne varsa hesaplaşma yaşayacağınız zamanlar ve kayıplar bitişler yaşayacağınız zamanlara işaret edecek.

TERAZİ BURCU’NUN 2023’TE ŞANSLI GÜNLERİ

VENÜS KOVA BURCUNA GEÇİYOR!

4 Ocak’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Yeni yıla aşk ve ilişki hayatlarında şanslı başlıyorsunuz. Yeni bir aşk, birliktelik noktasında Ocak ayının ortasından itibaren, Mars retrodan çıktıktan sonra adım atabilirsiniz. Şubat ayında ise maddi konular ve sağlıkla ilgili süreçler gündeminizde olacak.

RUH EŞİNİZİ BULACAKSINIZ!

Mart başında Venüs ile Jüpiter’in kavuşum yapması ile Terazi burçları çok acayip günler sizi bekliyor! 20 Şubat itibarıyla Mart başında bu etki güçlenecek, Venüs önce Koç burcuna geçecek sonra Jüpiter ile kavuşacak. Ruh eşiniz pat diye karşınıza çıkabilir! Kadersel karşılaşmalar, karmik eşler olabilir. Bu yıl size hayat arkadaşınızı getirebilir. Bundan önce yaşadıklarınızı unutun! 2023 yılında tanıştıklarınız, özellikle Mart ayında tanıştıklarınıza iyice bir bakın! Bu dönem size uğurlu başlangıçlar uzun vadeli ya da evlilikle sonuçlanabilecek ilişkiler getirebilir ve bu tür kişilerle tanışabilirsiniz kalbinizi açın. Hatta o dönemde bir aşk ritüeli yapın! 21 Mart’ta Koç yeni ayı ile odağınız ilişkiler, ortaklıklar, birlikte yaptığınız işler ve projeler olacak.

SATÜRN BALIK BURCUNA GEÇİYOR!

8 Mart’ta Satürn Balık burcuna geçiyor. 8 Mart itibariyle sağlığınıza dikkat edin. Bu dönem itibariyle bağımlılıklarınız varsa bırakmak için çok doğru zamanlar! 8 Mart sonrasındaki süreç ve dönem iş hayatı ve çalışma hayatı ile ilgili ekstra sorumluluklar getirecek. 25 Mart-20 Mayıs’ta Mars yengeç burcuna geçmesi ile Terazi burçlarına iş hayatında mücadele, zaman zaman çatışma, otorite dediğimiz kişilerle ego savaşları, yanlış anlaşılmalar, alınganlıklar yüzünden karşı karşıya gelmelere sebebiyet verecek. Bu tarihlerde sakin ve yapıcı olun.

VENÜS İKİZLER BURCUNA GEÇİYOR!

11 Nisan’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. Bu size maddi anlamda bolluk, bereket, şans ve seyahat planı getirecek. Bu dönem itibariyle çıktığınız yolculuklardan tek başınıza iseniz tek başınıza dönmeyebilirsiniz ya da o yolculukta tanıştığınız insanlarla çok güzel keyifli dostluklar kurabilirsiniz. 20 Mayıs sürecindeki kişisel gezegen geçişleri burcunuzu oldukça etkileyecek.

AŞK HAYATINIZDA ÇALKANTILI DÖNEM!

Mayıs sonunda Mars Aslan burcuna geçiyor. Aşk hayatında çalkantılar, arkadaş kavgaları olabilir. Bir arkadaşınızı biri ile tanıştırırsınız, onlar birbirleriyle kavga eder ve üstünüze kalabilir, böyle olaylar yaşayabilirsiniz. Bu konularda taraf olmayın, çok fazla sorumluluk üstlenmeyin. Kenardan geçin gidin.

İLİŞKİLERDE TERAZİNİZ ÇALIŞACAK!

5 Haziran’da Venüs Aslan burcuna geçiyor. İlişkilerde Rönesans dönemi! Eğlence ve coşkuya hazır olun! Bu dönem itibariyle özellikle kadınlardan yana destekler ve şanslar sizinle olacak.  13 Temmuz 2023’ten itibaren bir buçuk yıl boyunca Terazi burçlarının ilişkilerde sürekli dengeyi bulmak, hak, hukuk, adalet konularında gelgitleri olabilecek. Birtakım kayıplar yaşayabilecekler ya da geçmiş yaşamlarla ilgili karmik deneyimler yaşayıp geçmiş yaşamda karmada karşınıza çıkacak insanlar söz konusu olabilecek. Lütfen bu noktaya dikkat edin! O dönemlerde değişim-dönüşüm yaşayacaksınız ama biraz daha yapıcı bencil olmayı öğrenmeniz gereken süreçler olacak. Çok fazla kendinizden verirseniz 13 Temmuz 2023 itibariyle başlayacak bir buçuk yıl boyunca zaman zaman haksızlığa uğrama ihtimaliniz, hakkınızın yenmesi ihtimali gündemde olacak ve bundan da bir deneyim elde edeceksiniz.

ASLAN BURCUNDA VENÜS RETROSU

24 Temmuz ile Eylül’ün başına kadar Aslan burcunda bir Venüs retrosu var. Çevrenizde sosyal hayatınızda kadınlarla ilgili problemler, kavgalar, kıskançlıklar, arkadaş çevresinde ego savaşlarına maruz kalabilirsiniz. Yanlış bilgilendirme sebebiyle size iyi gelmeyecek bir sıfatla itham edilebilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda haksızlığa uğrama ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Kendi hakkınızı savunmanız gerekiyor. 2023 yılı Terazi burçlarına bunu öğretecek!

MARS TERAZİ BURCUNA GEÇECEK!

27 Ağustos 12 Ekim tarihleri arası en dikkat etmeniz gereken tarihler. Bu dönemlerde Mars Terazi burcunda olacak. Sinirleriniz fazlasıyla gerilmiş olabilir. Kazalar, yaralanmalar, sakatlıklarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Özellikle spor yapıyorsanız ekstrem sporlara karşı dikkat edin, yollarda dikkatli olun!

SİNİRLERİNİZE HAKİM OLUN!

Ani öfke patlamaları sinirlenmeler sebebi ile ilişkilerinizde ikili ilişkilerinizde kopma noktasına geleceğiniz dönemler olabilir, sakin olmanızda fayda var. 29 Eylül’de Koç dolunayı var. Özellikle ilişkilerde birtakım bitişler ve sonlanmalara işaret edebilecek.

TERAZİ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

Ekim ayında Terazi burcunda bir Güneş tutulması var, etkilerini Eylül sonu itibariyle hissetmeye başlayacağız. Hak, hukuk, adalet konuları gündeminizde olacak. Size yapılan bir haksızlık gündeminizde olabilir. Bunun için savaşmak mücadele etmek sürecini başlatabilirsiniz. İkili ilişkiler, boşanmalar, evlilikler ve ortaklıklarla ilgili birtakım sınavlarla karşılaşabilirsiniz. Bu tutulmada şans sizden yana olacak. Tüm mücadelelerinizi Ekim ayında başlatmanız daha mantıklı olabilir, mahkemeler ve davalar da gündeminizde olabilir.

VENÜS TERAZİ BURCUNA GEÇİYOR!

8 Kasım itibariyle Venüs Terazi burcuna geçiyor. Güzelleşme, estetik, aşk ve ilişkiler, kendini ön plana atma, parlama döneminiz! Kasım ayını enerjisi yüksek bir şekilde geçireceksiniz, Kasım sonrasında Mars’ın Yay burcuna geçmesi ile özellikle yakın çevrede kavgalar, problemler, kardeşlerle ilgili sıkıntılar ve yollarda karşılaşabileceğiniz ani kazalar, dalgınlıktan dolayı yaşanabilecek birtakım sıkıntılara dikkat edin! 2023’te değişecek, dönüşeceksiniz. Bekar Teraziler evlenecek, evli Teraziler evlilikleri ile ilgili birtakım konuları sorgulayacak. Odağınız ilişkiler, birliktelikler ve ortaklaşa yaptığınız işler olacak!

2023 TERAZİ BURCU KARİYER

Boğa Başak ve Oğlak burcunda olacak retrolar iş, kariyer, gizli düşmanlıklar, maddi konularla ilgili değişim-dönüşüm getirecek ve bu konular geçmişte bu alanlarda olan ne varsa hesaplaşma yaşayacağınız zamanlar ve kayıplar bitişler yaşayacağınız zamanlara işaret edecek. 8 Mart sonrasındaki süreç ve dönem iş hayatı ve çalışma hayatı ile ilgili ekstra sorumluluklar getirecek. 25 Mart-20 Mayıs’ta Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi ile Terazi burçlarına iş hayatında mücadele, zaman zaman çatışma, otorite dediğimiz kişilerle ego savaşları, yanlış anlaşılmalar, alınganlıklar yüzünden karşı karşıya gelmelere sebebiyet verecek. Bu tarihlerde sakin ve yapıcı olun.

2023’TE TERAZİ BURCU AŞK, EVLİLİK İLİŞKİLERİ

Mart başında Venüs ile Jüpiter’in kavuşum yapması ile Terazi burçları çok acayip günler sizi bekliyor! 20 Şubat itibarıyla Mart başında bu etki güçlenecek, Venüs önce Koç burcuna geçecek sonra Jüpiter ile kavuşacak. Ruh eşiniz pat diye karşınıza çıkabilir! Kadersel karşılaşmalar, karmik eşler olabilir. Bu yıl size hayat arkadaşınızı getirebilir. Bundan önce yaşadıklarınızı unutun! 2023 yılında tanıştıklarınız, özellikle Mart ayında tanıştıklarınıza iyice bir bakın! Bu dönem size uğurlu başlangıçlar uzun vadeli ya da evlilikle sonuçlanabilecek ilişkiler getirebilir ve bu tür kişilerle tanışabilirsiniz kalbinizi açın. Hatta o dönemde bir aşk ritüeli yapın! 21 Mart’ta Koç yeni ayı ile odağınız ilişkiler, ortaklıklar, birlikte yaptığınız işler ve projeler olacak. Mayıs sonunda Mars Aslan burcuna geçiyor. Aşk hayatında çalkantılar olabilir. 2023’te değişecek, dönüşeceksiniz. Bekar Teraziler evlenecek, evli Teraziler evlilikleri ile ilgili birtakım konuları sorgulayacak. Odağınız ilişkiler, birliktelikler ve ortaklaşa yaptığınız işler olacak!

GELDİ GELMEKTE OLAN 2023! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *