2023 YILI YAY BURCU YORUMU

2023 YILINDA YAY BURÇLARINI NELER BEKLİYOR? AŞK, KARİYER, İLİŞKİLER…

2023 YAY BURCU GENEL YORUMU

2023’te Jüpiter Koç’ta, Ay düğümleri Koç-Terazi aksında. Yay burçlarına aşk geliyor, büyük aşk! Ünlü olmak, şöhret sahibi olmak isteyen Yay burçları çok popüler olacak ve medyada Yay burçlarını çok fazla göreceğiz. Yay burçlarının o neşesi enerji hayatı bir lunapark gibi görmesini o kadar iyi anlıyorum ki bu sene hem eğleneceğiniz hem aşka doyacağınız ilişkilerle büyüyeceğiniz ve ön planda olup ışığınızın parlayacağı bir yıl olacak!

YAY BURCU’NUN 2023’TE ŞANSLI GÜNLERİ

KOÇ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI!

20 Nisan’da Koç burcunda anaretik derecede bir Güneş tutulması var ki Yay burçlarına çok büyük bir aşk getirebilir.

HAYATINIZIN AŞKIYLA TANIŞMA FIRSATI!

Bekar Yay burçları hayatınızın aşkıyla tanışabilirsiniz, evli ve bebek sahibi olmak isteyen Yay burçları bebek sahibi olabilir ya da çocuğunuzla ilgili çok büyük bir başarı ve güzel gelişmeler gündemde olabilir! Uğurlu ve şanslı bir tutulma sizin için.

TERAZİ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI!

14 Ekim’de Terazi burcunda Güneş tutulması var. Bu da sosyal çevre, arkadaşlıklar, yöneticilerden yana gelen desteklerle ilgili Yay burçlarına yeni kapılar yeni ufuklar açacak. Yılın iki tutulmasına da Yay burçlarının maddi ve sağlıkla ilgili konularda dikkat etmesi gerekiyor. 

SAĞLIK PROBLEMLERİNE DİKKAT!

5 Mayıs’ta Akrep burcunda bir ay tutulması var burada sağlığınıza, ani sağlık problemlerine, iş hayatında ani krizlere, birlikte çalıştığınız insanlarla yaşayabileceğiniz problemlere karşı açık etkiler alıyorsunuz, dikkatli olun! 28 Ekim’de de Boğa burcunda parçalı bir Ay tutulması var. Maddi anlamda hacizlik olmayın. Ekstra harcamalar yapmamaya dikkat edin. Gelir gider dengenizle ilgili birtakım değişimler ve krizler yaşayabilirsiniz.

MERKÜR RETROLARI NASIL ETKİLEYECEK?

Bu yıl Nisan sonu Ağustos ve Ocak’ta 3 tane Merkür retrosu var hepsi Toprak grubu burçlarında ve sizi bilinçaltı, psikolojik konular, uyku problemleri, gizli düşmanlık konularında etkileyecek.

Maddi kaynaklarınıza ve sağlığınıza dikkat edin. Ani sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Sakin kalın, enerjinizi düzgün kullanın!

VENÜS KOVA BURUCUNA GEÇİYOR!

2023 Ocak ayında seyahatler yolculuklar gündeminiz olacak. Hatta aşk dolu bir yolculuk yapabilirsiniz. Yolculukta tanıştığınız bir kadın ya da bir erkekten çok etkilenebilir, onunla bir ilişkiye başlayabilirsiniz ve aynı zamanda maddi anlamda da kazanç elde edeceğiniz seyahatler yolculuklar yapabilirsiniz. Iş dolayısıyla da yapabilirsiniz. 

RAHAT BİR NEFES ALACAKSINIZ!

14 Ocak’ta Mars retrosu İkizler burcunda bitiyor ve Yay burçları artık biraz rahat nefes alacaklar evli Yay burçları eğer evliliğinizi bitirmediyseniz 14 Ocak’tan sonra bitirmezsiniz! Evlilik, birliktelikler, ortaklıklarla ilgili krizler 2023’ün Ocak ayında devam edebilir. Ocak ayının ortası gibi o sakinleşmeyi ve rahatlamayı göreceksiniz. 2023’ün geldiğini o yüzden Ocak sonu gibi anlayacaksınız!

YAŞAM ENERJİNİZ YÜKSELECEK!

20 Şubat itibariyle Venüs’ün Koç burcuna geçmesiyle Yayların o yaşam ateşleri yaşam enerjileri çok yükselecek. Çok dikkat çekecekler, çok popüler olacaklar. Yaptıkları işler çok gündemde olacak. Kadınlardan yana destek alabilecekler ve âşık olabilecekler. Aşka kendinizi açın ve izin verin! Mart başı özellikle Venüs Jüpiter kavuşumu Yay burçlarına çok iyi gelecek önemli başlangıçları adımları 2023 Mart başında atın, çok karlı çıkarsınız.

SATÜRN BALIK BURCUNA GEÇİYOR!

8 Mart’ta Satürn Balık burcuna geçiyor. 8 Mart’tan itibaren Satürn’ün balık burcuna geçmesiyle Yay burçları artık biraz daha hayatında birliktelikler, iş hayatı, birlikte çalıştığı kişilerle ilgili sorumluluklar almak durumunda kalacaklar. 11 Nisan’da Venüs’ün İkizler’e geçmesiyle size çok iyi gelecek, güzel bir yol arkadaşlığı yapacağınız bir partnerle tanışmanız ya da birlikte olduğunuz kişiyle uzun vadeli plan yapma sürecine girmeniz söz konusu olabilir. 

MARS YENGEÇ BURCUNA GEÇİYOR!

25 Mart-20 Mayıs arasında Mars Yengeç burcunda olacak. Çok fazla harcamamaya, borçlara dikkat edin. Özellikle bu tarihlerde kimseye borç vermeyin o borcunuzu geri alamazsınız!

MARSİYEN YAY DOLUNAYI!

4 Haziran 2023 Marsiyen bir Yay dolunayı var. Yay burçlar için yılın en önemli dolunaylarından biri. Hayatınızda bazı konularda kapanışlar sonlanmalar olacak. Ani öfke patlamalarına ego savaşlarına dikkat etmekte fayda var. Özellikle ametist taşı takın! Çünkü yaylar bir yandan da neşeli eğlenceli merküryen de burçlardır. Şansı hayatlarına bakış açısıyla düşünceleriyle çekerler. 5 Haziran sonrası seyahat planlarınızı yapabilirsiniz, o süreçten itibaren oldukça keyifli geçecek.

HER ŞEY AÇIĞA ÇIKIYOR!

18 Haziran 2023’te İkizler burcunda Neptün kareli bir yeni ay var. İlişkide aldatıyorsan aldatılıyorsan ortaya çıkar ya da birtakım belirsizlikler varsa ilişkilerin içerisinde bunlarla ilgili netleşmeler yaşarsın. Temmuz’un sonuna doğru Aslan burcunda bir Venüs retrosu var, maddi konular eskiye dair borçlar krediler ya da vergilerle ilgili konular gündeminde olabilir aynı zamanda seyahat ve yolculuklarla ilgili iptaller ertelemeler ve birtakım sorunlar, maddi olarak da sorunlar yaşayabilirsin. 23 Ağustos-15 Eylül Yay burçlarının iş hayatlarında yanlış anlaşılmalar çok fazla her şeyi didiklemek kılı kırk yarmayla ilgili birtakım kişilerle problemler yaşamalarına sebebiyet verebilir, işlerinde aksamalar ertelemeler iptaller olabilir. Bu iptaller 15 Eylül sonrasında normale dönecek.

VENÜS TERAZİ BURCUNA GEÇİYOR!

8 Kasım’da Venüs Terazi’ye geçiyor. Flört ve aşk enerjisi yükselecek. 24 Kasım’da Mars Yay’a geçiyor ve yılın son dönemini oldukça gergin sinirli fevri geçirebilirsiniz, buraya dikkat edin. Bağışıklığınıza ve ateşli hastalıklara dikkat edin. Mücadele etmeniz gereken konularla ilgili savaştıkça kazanacağınız, kazandıkça dönüşeceğiniz bir yıl olacak!

2023 YAY BURCU KARİYER

5 Mayıs’ta Akrep burcunda bir ay tutulması var burada sağlığınıza, ani sağlık problemlerine, iş hayatında ani krizlere, birlikte çalıştığınız insanlarla yaşayabileceğiniz problemlere karşı açık etkiler alıyorsunuz, dikkatli olun! 8 Mart’tan itibaren Satürn’ün balık burcuna geçmesiyle Yay burçları artık biraz daha hayatında birliktelikler, iş hayatı, birlikte çalıştığı kişilerle ilgili sorumluluklar almak durumunda kalacaklar.

2023’TE YAY BURCU AŞK, EVLİLİK İLİŞKİLERİ

20 Nisan’da Koç burcunda Anaretik derecede bir Güneş tutulması var ki Yay burçlarına çok büyük bir aşk getirebilir. 20 Şubat itibariyle Venüs’ün Koç burcuna geçmesiyle Yayların o yaşam ateşleri yaşam enerjileri çok yükselecek. Çok dikkat çekecekler, çok popüler olacaklar. Yaptıkları işler çok gündemde olacak. Kadınlardan yana destek alabilecekler ve âşık olabilecekler. Aşka kendinizi açın ve izin verin! 8 Kasım’da Venüs Terazi’ye geçiyor. Flört ve aşk enerjisi yükselecek.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2023! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *