2023 YILI OĞLAK BURCU YORUMU

2023 YILINDA OĞLAK BURÇLARINI NELER BEKLİYOR? AŞK, KARİYER, İLİŞKİLER…

2023 OĞLAK BURCU GENEL YORUMU

Akrep-Boğa aksındaki tutulmalar size iyi geldi. 2022 yılı ve 2023’ün ilk yarısı Oğlak burçları için oldukça verimliydi, ikinci yarısında Jüpiter Boğaya geçecek, orada da yine oğlak burçlarına güç verecek ama her şeyi negatifini öğrenmeye bayılan bu pesimisttik burçlar, 13 Temmuz’dan itibaren Ay düğümleri burç değiştirdiğinde odak noktanız aile ev ve kariyer arasında bazen sıkışıp kalmış hissetme ve bununla ilgili çok büyük değişim dönüşüm yaşama süreci olacak. Çünkü Koç-Terazi aksındaki tutulmalar Oğlakları biraz da sağlı sollu pataklıyor ama o döneme kadar hasadınızı yapın.

NEGATİF DÜŞÜNCELERDEN KAÇININ ÇEKİM YASASI OLDUKÇA KUVVETLİ

Öncelikle 7 Ocak’ta Güneş Merkür kavuşumlu bir Yengeç dolunayı var. Yeni yıla güçlü bir enerji ile kendinizi iyi hissederek ve daha yenilenmiş daha ağır başlı belki olayların artık pozitifini görebileceksiniz. Çünkü Ay düğümleri Boğa ve Akrep aksında daha pozitif ini görmeye yönünde olabilirsiniz. Güneş Merkür kavuşumlu Yengeç dolunayı size negatif düşünme diyecek! Çekim yasasının, özellikle Oğlak burçları için oldukça çalışacağı bu dönemde yeni yıla başlangıçla birlikte hayatınıza doğru kişiyi ve işi çekmeye niyet edebilirsiniz. Sevgi dolu güzel verimli ilişkilere niyet edebilirsiniz. Düşündüğünüz her şey bu süreç içerisinde sizi bulabilir.

KOVA BURCUNDA YENİAY MADDİ KAZANÇ GETİRECEK

21 Ocak’ta bir Kova yeniayı var ki en sevdiğiniz şey, para geliyor. Maddi kazanç, yeni anlaşmalar, imzalar Mars ve Merkür de retrodan çıkacağı için artık atılım yapacağınız dönemler olacak. Özellikle o dönemlerde yapacağınız anlaşmalarda “Sitrin” taşını takın, Oğlak burcunun taşıdığı pozitif düşünce bolluk bereket getiren bir taştır. Maddi kazanç ve para elde edebileceğiniz bir dönem olacak iyi değerlendirin! 

OĞLAK BURCUNUN 2023’TE ŞANSLI GÜNLERİ 

VENÜS JUPİTER KAVUŞUMU OĞLAKLAR İÇİN EN UĞURLU GÜNLERİ GETİRİYOR

20 Nisan’da Koç burcundaki Güneş tutulmasından ev aile konuları ile ilgili etkileneceksiniz. 14 Ekim’de Terazi burcundaki Güneş tutulması da kariyer hayatınız ile ilgili iniş çıkışlar ve sonlanmalar yaratacak ya da yeni bir başlangıç yapabileceksiniz. 5 Mayıs’ta Akrep burcundaki Ay tutulması Oğlaklara iyi gelecek akrabalardan yana destek, yeni yollar, seyahatler ve buralardan para kazanma söz konusu olabilecek. 28 Ekim’de Boğa burcunda parçalı Ay tutulması var. Borç, alacak verecek, ameliyatlar, krizi fırsata çevirme, miras konuları gündeminizde olacak. Ocak-Nisan ve Ağustos sonundaki Merkür retroları, özellikle Aralık sonunda yaşanacak Merkür retrosu ile Oğlak burçları zaman zaman gelgitli, kafaları karışık, yorgun, yanlış kararlar verebilecek bir noktada olabilirsiniz. Dikkat edin. Diğer döngülere baktığımızda aşk hayatı ve sosyal çevrenizle ilgili geçmişe yönelik problemleri çözmeniz gerekecek. 27 Ocak’ta Venüs Balık’tayken yeni seyahatler, tanışma planları, yakın çevreden yana destek alacağınız bir süreç olacak. Mart başında Venüs Jüpiter kavuşumu var. 2023’ün en uğurlu en güzel dönemlerinden biri, aileden yana şans destek getirecek bir dönem. Ev alma, satma, aile bireyleri ile ilgili ruhsal şifalanma ve fırsatlar önünüze gelecek. 16 Mart’ta Venüs Boğa’ya geçiyor. Maddi kazançlar elde edeceğiniz bir sürece gireceksiniz, yaz ortasına kadar iyi değerlendirin. Bu sene keseleriniz dolacak. 21 Nisan- 15 Mayıs’ta Boğa’da Merkür retrosu var; krediler, kredi çekti iseniz bununla ilgili birtakım sorunlar olabilir. Ödemeler, vergiler, miras konuları mahkemeler gündeminizde olacak ya da bir mahkemenin çözümü bu tarihlere denk gelebilir. Bir ameliyat olacaksanız bu dönemlere denk getirip geçmişteki bir yükü üzerinizden atabilirsiniz. 19 Mayıs’ta bir Boğa yeni ayı var. Venüs Sirius etkisi üzerinde olacağı için bir krizin çözümünü getirecek. 5 Mayıs’ta Akrep burcunda Ay tutulması ani problemler ani krizler ani iniş çıkışlara denk gelecek bir tarih olacak.

MARSIN ASLANA GEÇİŞİYLE ZOR BİR DÖNEM SİZİ BEKLİYOR

20 Mayıs itibariyle Mars’ın Aslana geçmesi ile oğlaklar para kayıpları, güvenliğiniz ile ilgili sıkıntılar, şifrelerinizin bloke olması gibi ya da bir dolandırıcılıkla karşılaşırsınız buralara dikkat edin. Birine borç verirken iki kere düşünün! Alacak verecek konuları gündeminizde olacak ve bu noktada 20 Mayıs sonrasında birtakım sıkıntılar anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ekstra harcamalar da gündeminizde olabilir. Sonrasında Aslan burcunda bir Venüs retrosu var, krizlere skandallara yanlış anlaşılmalara açık bir süreçte olacaksınız. O krizlerden sakinlikle geçmeyi bilin! Venüs’ün Aslan burcundaki retrosu Eylül ayının ortalarına kadar sizi yoracak. Özellikle de kadınlarla ilgili sorunlara ve problemlere dikkat edin para kayıplarına da sebebiyet verebilir. 23 Ağustos 15 Eylül tarihlerinde de Merkür Başak burcunda retro yaptığında ise birtakım beklediğimiz maddi destekler kazançları geri alabilirsiniz ya da hak edişleriniz vardır. Çok uzun zamandır bir borcun kapanmasını bekliyorsunuzdur, bu dönemde alırsınız ya da maddi anlamda bir birikim yapmışsınızdır, bu dönemde bir gayrimenkul alırsınız bunu değerlendirirsiniz. Maddi finansal yükseliş dönemi olarak da değerlendirebilirsiniz. Ama eskiye dair düşüncelerinizi gündeme getirmenizde fayda var. 9 Ekim itibarıyla daha rahat nefes aldığınız bir süreç olacak. Venüs Başak burcuna geçiyor. Aşk ve cinsellik konuları ile ilgili hareketlilik ve güzel zamanlar güzel dönemler, aynı zamanda ortaklaşa işlerden maddi kazançlarınız da artacak, yatırımlardan kazanabileceksiniz. 12 Ekim 24 Kasım arasında Mars Akrep burcuna geçtiğinde Oğlakların gittiği yerde kavga gürültü çıkar. Bir ortama girdiğinizde arkadaşlarınız birbiriyle kavga eder gittiğiniz yerde ortalık karışır arkadaş çevresinde birbirine sataşmalar olabilir. Dışarıdan sorunları sizin çözeceğiz ve müdahale edeceğiniz ama çevrenizdeki insanların huzursuz ve negatif olabileceği bir dönem. Onlardan uzaklaşmak daha sakin ve izole kalmak istediğiniz bir süreç olabilir.

AKREP BURCUNDA YENİAY AŞK HAYATINIZ CANLANACAK

Akrep burcunda bir yeni ay var. 13 Kasım itibariyle aşk hayatınız canlanıyor sosyal hayatınız canlanıyor ve yeni şanslı adımlar atabilirsiniz. İş ve aşk hayatı ile ilgili yeni başlangıçları bu dönemde yapabilirsiniz. Venüs Akrep burcuna geçtiğinde Aralık başında Oğlak burçları çevrelerinde yaşanan entrikalardan kazanç elde edecek. Çevrenizde çok fazla kadın figürü olabilir. Tutkulu ilişkiler başlangıçlar olabilir ama zaman zaman kıskançlık krizleriyle de karşılaşabilirsiniz. Buraya dikkat edin. Kadın yöneticilerden yana destek alacağınız bir süreç olacak. 15 Aralık sonrasında seyahat ve yolculuklara dikkat edin ve yılın son retrosunda kafanız biraz karışık olabilir, yılın sonlarına doğru ani kararlar vermekten kaçının.

2023 OĞLAK BURCU KARİYER

13 Temmuz’dan itibaren Ay düğümleri burç değiştirdiğinde odak noktanız aile ev ve kariyer arasında bazen sıkışıp kalmış hissetme ve bununla ilgili çok büyük değişim dönüşüm yaşama süreci olacak. 14 Ekim’de Terazi burcundaki Güneş tutulması da kariyer hayatınız ile ilgili iniş çıkışlar ve sonlanmalar yaratacak ya da yeni bir başlangıç yapabileceksiniz.

2023’TE OĞLAK BURCU AŞK, EVLİLİK İLİŞKİLERİ

Güneş Merkür kavuşumlu Yengeç dolunayı size negatif düşünme diyecek! Çekim yasasının, özellikle Oğlak burçları için oldukça çalışacağı bu dönemde yeni yıla başlangıçla birlikte hayatınıza doğru kişiyi ve işi çekmeye niyet edebilirsiniz. Sevgi dolu güzel verimli ilişkilere niyet edebilirsiniz. Düşündüğünüz her şey bu süreç içerisinde sizi bulabilir. 13 Kasım itibariyle aşk hayatınız canlanıyor sosyal hayatınız canlanıyor ve yeni şanslı adımlar atabilirsiniz. İş ve aşk hayatı ile ilgili yeni başlangıçları bu dönemde yapabilirsiniz.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2023! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *