2023 YILI KOVA BURCU YORUMU

2023 YILINDA KOVA BURÇLARINI NELER BEKLİYOR? AŞK, KARİYER, İLİŞKİLER…

2023 KOVA BURCU GENEL YORUMU

2023 yılı size büyük geliyor. Çok yoruldunuz! Çünkü Satürn Kovadan bir türlü çıkmadı. Sorumluluk üstüne sorumluluk geldi ama size bir sözüm var ahtım olsun ki Mart başı itibariyle tüm Kovalar rahat bir nefes alacak! Taşınmalar, seyahatler, gayrimenkul alım satımı, mahkemeler ve miras konuları gündeminizde olacak. Özellikle de 20 Nisan ve 14 Ekim’deki tutulmalarla birlikte bu alanlardan kazanç elde edebilirsiniz. 5 Mayıs’ta Akrep burcundaki tutulmada Kova burçları iş ve kariyerle ilgili bir sonlanma sonrasında yepyeni bir başlangıçlara imza atabilirler ancak orada bir kriz deneyimlemeniz söz konusu olabilir. 28 Ekim Boğa burcundaki Ay tutulmasıyla da aile ile ilgili konular gündeminizde olacak. Aile bireylerine dair sorumluluklar, evle ilgili birtakım değişimler ve yenilenmeler söz konusu olabilecek. Ocak, Nisan sonu, Ağustos sonu ve Aralık sonundaki Merkür retrolarıyla birlikte Kova burçları zihinsel anlamda iletişimlerinde gelgitler zihinsel problemler yorgunluklar sinirlerinin tepelerine çıkması söz konusu olabilecek. Arkadan konuşan insanlarla karşılaşabilirler ve bunlara öfkelenebilirler. Özellikle de yılın ilk ayında gizli saklı olan ne varsa ortaya çıkacak.

KOVA BURCU’NUN 2023’TE ŞANSLI GÜNLERİ

4 Ocak’ta Venüs Kovaya geçiyor ve Ocak ayına parlayacağınız güçlü bir enerjiyle başlayacaksınız! Şans sizinle olacak.

KOVA BURÇLARI RAHAT BİR NEFES ALACAK ŞANS SİZDEN YANA

14 Ocak’ta Mars retrosu İkizler burcunda bitiyor ve Kova burçları daha rahat bir nefes alacakları ve 2023’ün bolluğu bereketini neşesini şansını daha çok hissedecekleri bir döneme adım adım yaklaşıyorlar. 20 Şubat Mart başında Venüs’ün Koç burcundaki enerjisiyle birlikte Venüs Jüpiter’in Koç’a geçmesi ile birlikte yeni yollar, seyahat planları, taşınma işleri, kardeşlerden yana alacakları destekler gündemde olacak. Aynı zamanda yaptıkları işlerden büyük kazançlar elde etmeye maddi anlamda da kazançlı çıkmaya başlayacaklar. 8 Mart tarihi çok önemli çünkü artık Satürn’ün iki buçuk yıllık döngüsü Kova burçlarının üzerinden kalkıyor ve balık burcuna geçiyor Kovalar derin bir oh diyecek!

KOVA BURÇLARI İÇİN EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALMA DÖNEMİ

Özellikle iki buçuk yıldır üzerinize aldığınız sorumluluklarla ilgili ödülleriniz gelmeye başlayacak. Hangi alandan sınanıp hangi alandan yorulduysanız ve eğer sorumluluk aldıysanız bu konularla ilgili ödülleriniz gelmeye başlayacak. 11 Nisan’da Venüs İkizler’e geçiyor ve aşk hayatında Kovaların fıldır fıldır olduğu bir sezon açılıyor. Baharın da etkisiyle birlikte Kovaların içindeki daldan dala atlayan arı uyanacak! Çok fazla kısmet önünüze çıkacak. Hemen karar vermeyin. Keyfini çıkarın, flört edin, sosyalleşin. Yeni ortamlara girin, yeni insanlarla tanışın. Nisan ayı sizin için keyifli ve güzel geçecek, sadece sağlık probleminize dikkat edin. Herhangi bir sağlık sorununuz varsa bu konularla ilgili tetkiklerinizi mutlaka yaptırın. Çünkü 20 Mayıs’a kadar Mars Yengeç’te kalacak ve Kova burçlarına sağlıkla ilgili ani krizler problemler ya da harcamalar çıkartabilecek. 5 Haziran sonrası da keyifli seyahatler, yolculuklar, güzel deneyimlere açık olacak. Seyahat planlarınızı o dönem içerisinde 5 Haziran sonrasında yapabilirsiniz.

MARS ASLAN BURCUNA GEÇİYOR İKİLİ İLİŞKİLERİNİZDE SORUNLAR YAŞAYABİLİRSİNİZ

Mars’ın Aslan seyri ve Venüs’ün Aslan burcunda retrosu var. Mayıs sonu itibariyle Mars Aslan’a geçiyor Kovalar için ikili ilişkiler birliktelikler ortaklıklarla ilgili birtakım anlaşmazlıkları çözme zamanı. Ego problemleri yüzünden çatışmalar yaşayabilirsiniz. Evli Kovalar evlilikleri ile ilgili problemler yaşayabilir. Haziran başında ilişkilerde parlama dönemi. Aşk hayatınızda çokça fırsatlar ve güzel insanlarla tanışma şansınız olacak ve yaptığınız işlerin çok fazla duyulacağı çok fazla popülerleşeceğiniz bir dönem olacak. Haziran ayı size iyi gelecek, tüm yaralarınızı saracak!

TEMMUZ İTİBARİYLE GÜNDEMİNİZ AŞK İLİŞKİLER VE YENİ HAYAT TECRÜBELERİ

Temmuz’da Ay düğümleri burç değiştiriyor, bundan sonra gündeminiz aşk ilişkiler arkadaş çevresinde zaman zaman gelen krizler ve bu krizleri sizin çözmenizle birlikte edineceğiniz hayat tecrübeleri olacak. Bir şeyler bitecek ve yeni bir dönem başlayacak ve size çok iyi gelecek. Üzerinizdeki ölü toprağı da kalkacak. 24 Temmuz’da Aslan burcunda bir Venüs retrosu var ki Eylül ayının ilk haftasına kadar sürecek. Burada maddi konulara ve finansal harcamalara dikkat edin. Ekstra borca girmemeye büyük yatırımlar büyük adımlar atmamaya dikkat edin. Mars seyrinden sonra Başak’ta Merkür retrosu olacak ve bu dönem Eylül ortalarına kadar ekstra maddi sorumluluklar getirecek. Aynı zamanda herhangi bir operasyon ile ilgili revizelere gidebilir ya da maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. 9 Ekim sonrasında Venüs Başak burcuna geçiyor. Aşk hayatı, cinsellik, birliktelikler gündemde olacak. Başkalarından gelecek ortaklaşa yaptığı işlerden gelebilecek paralar çoğalacak. Kovaların eline bol bol para geçecek sonbahar başlangıcı itibariyle.

12 EKİM – 24 KASIM TARİHLERİNE DİKKAT EDİN! MADDİ KAYIPLAR YAŞAYABİLİRSİNİZ

12 Ekim 24 Kasım tarihlerine dikkat edin. Marsın Akrep seyrinde olması Kova burçlarının özellikle iş hayatında fazlasıyla gergin kontrolcü öfkeli intikamcı davranmasına sebebiyet verebilir ve bundan dolayı da büyük kayıplar yaşayabilirler, kariyerleriyle ilgili de sıkıntılar yaşayabilirler. Burada öfkelenmeden sorunları çözmek oldukça faydalı olacak. 8 Kasım’da Venüs Terazi etkisi var Terazi enerjisi ile Kovaların da şanslı bir dönemi olacak. Kasım ayının ortası itibariyle kendilerine şans getirecek uğur getirecek kişilerle tanışma, yeni anlaşmalar, başlangıçlar ve fırsatlara gebe bir dönem olacak. Yılın son Merkür retrosu Oğlak burcunda olacak, ruhsal gerginlikler gizli düşmanlıklar uyku sorunları uyku problemlerine sebebiyet verebilir. Acaba herkes benim arkamdan mı konuşuyor, bana düşmanlık mı yapıyor gibi konular gündemimizde olabilir. Orada pireyi deve yapmaktan vazgeçin ki 2023’ü keyifle geçirin. Kovalar için fırsat ve değişim-dönüşüm yılı olacak! Aşk ve ilişkilerde de yeni başlangıçlar ve adımlar olacak ama önce o krizli birtakım bitişleri yaşayacaklar.

2023 KOVA BURCU KARİYER

5 Mayıs’ta Akrep burcundaki tutulmada Kova burçları iş ve kariyerle ilgili bir sonlanma sonrasında yepyeni bir başlangıçlara imza atabilirler ancak orada bir kriz deneyimlemeniz söz konusu olabilir. 12 Ekim 24 Kasım tarihlerine dikkat edin. Marsın Akrep seyrinde olması Kova burçlarının özellikle iş hayatında fazlasıyla gergin kontrolcü öfkeli intikamcı davranmasına sebebiyet verebilir ve bundan dolayı da büyük kayıplar yaşayabilirler, kariyerleriyle ilgili de sıkıntılar yaşayabilirler.

2023’TE KOVA BURCU AŞK, EVLİLİK İLİŞKİLERİ

11 Nisan’da Venüs İkizler’e geçiyor ve aşk hayatında Kovaların fıldır fıldır olduğu bir sezon açılıyor. Temmuz’da Ay düğümleri burç değiştiriyor, bundan sonra gündeminiz aşk ilişkiler arkadaş çevresinde zaman zaman gelen krizler ve bu krizleri sizin çözmenizle birlikte edineceğiniz hayat tecrübeleri olacak. 9 Ekim sonrasında Venüs Başak burcuna geçiyor. Aşk hayatı, cinsellik, birliktelikler gündemde olacak.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2023! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *