2023 YILI KOÇ BURCU YORUMU

2023 YILINDA KOÇ BURÇLARINI NELER BEKLİYOR? AŞK, KARİYER, İLİŞKİLER…

2023 KOÇ BURCU GENEL YORUMU

Koç burçları bu sene büyük değişim-dönüşüm yaşayacak. 13 Temmuz’dan sonra sizin döneminiz başlıyor. Kuzey düğüm Koç’a geçecek, Ay düğümleri burç değiştirecek.

KOÇ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

Bu yıl 4 tutulma var ve 2 tutulma Koç burçlarını çok ilgilendiriyor. İlki 20 Nisan’da Koç burcunun 29 derecesinde anaretik bir tutulma olacağı için Koçlara artık hayatlarında çok büyük bir değişim yapma fırsatı getirecek. 

BEKAR KOÇ BURÇLARI DİKKAT!

14 Ekim’de Terazi burcunda bir güneş tutulması var. Bekar Koç burçlarının hepsi evlenecek. Evli Koç burçları evlilikleriyle ilgili bir dönemece girecekler. Hayatınızda ben ve biz dengesiyle ilgili büyük değişim ve dönüşümler yaşayacaksınız.  Diğer iki tutulmalarda ise 5 Mayıs’ta ve 28 Ekim’de gerçekleşecek tutulmalar ile Koçların para finans evindeki maddi konularla ilgili gelişmelerini tetikleyecek.

KOÇ BURCU’NUN 2023’TE ŞANSLI GÜNLERİ

VENÜS KOVA BURCUNA GEÇİYOR!

4 Ocak Venüs Kova burcuna geçiyor ve yeni yıla ilişkiler flörtler, eski aşklar, eski aşkların geri dönüşü gibi konular ya da biraz kafanızı karıştıracak konularla giriyor olacaksınız. Anlamadığınız her şeyin üstünden geçeceksiniz.

KOÇ BURÇLARININ EN UĞURLU ZAMANLARI

20 Şubat’ta Venüs Koç burcuna geçiyor ve Mart başında Venüs Jüpiter kavuşumu yaşayacaksınız. Hayatınızda gerçekleştirmek istediğiniz, kendinizi büyütmek istediğiniz, kendinizde değiştirmek istediğiniz her ne varsa bunları değiştirebileceğiniz yepyeni bir siz yaratabileceğiniz dönem diyebiliriz. O yüzden çok iyi değerlendirin ve oraya hazırlanın. 21 Mart’ta ekinoksla birlikte Koç yeni ayı var yeni başlangıçlar yeni adımlar ilişkilere yepyeni bir başlangıç yapma döneminiz olacak.

SATÜRN BALIK BURCUNDA!

8 Mart’ta Satürn Balık burcuna geçiyor Koç burçları için zihinsel anlamda biraz rüyalar, uyku düzeni ile ilgili zaman zaman karışıklıklar, bilinçaltı ile ilgili konularda kısıtlanmalar getirebilecek. Gizli düşmanlıkları öğrenebileceğiniz ve zaman zaman “herkes bana düşman mı acaba?” diyeceğiniz ve kendi bilincinizle, kendinizle savaşınızın olacağı bir dönem yaşayacaksınız. 25 Mart’ta Mars Yengeç’e geçtiğinde ilişkiler, evlilik, aile hayatı ve kariyerle ilgili bu iki aks arasında bir değişim dönüşüm yaşama döneminiz olacak. 20 Mayıs tarihinde Mars Aslan burcuna geçtiğinde ilişkileriniz ile ilgili mücadele ederek o savaşları kazanabileceğiniz bir süreç ama sorumluluk da alacaksınız ve gücü elinize geçireceksiniz.

EĞLENCE VE COŞKUYA HAZIR OLUN!

Venüs 5 Haziran’da Aslan burcuna geçiyor, Koç burçlarının keyifli zamanları olacak. İlişkilerde parlama ışıldama dönemi. Aşk hayatınız Maşallah biri geliyor biri gidiyor ya 5 Haziran itibariyle bolluk bereket sizinle. Aşk ritüeli patlatma zamanı!

AY DÜĞÜMLERİ BURÇ DEĞİŞTİRİYOR!

13 Temmuz çok önemli! Ay düğümleri burç değiştiriyor ve Kuzey düğüm Koç burcuna geçecek, diyecek ki size: İleri! 13 Temmuz’dan itibaren kendinizle ilgili yapamadığınız önünüze engel konulan her ne varsa bununla ilgili savaşarak mücadele ederek adım atarak kazançlar elde edeceğiniz bir döneme gireceksiniz. 

ASLAN BURCUNDA VENÜS RETROSU!

24 Temmuz önemli bir tarih! Aslan burcunda Venüs retrosu başlıyor. Aşk hayatında eskilerin gelebileceği yanlış kararlar verebileceğiniz bir dönem olabilir. 24 Temmuz öncesinde evlenme ihtimaliniz çok yüksek. Venüs Aslan burcunda retro yaptığı için ilişkiler, arkadaşlıklar konusunda yanlış adımlar atabilirsiniz ve uzun vadede pişman olabilirsiniz. Bu noktada dikkat etmek, ani kararlar vermemek gerekiyor. 27 Ağustos’ta Mars Terazi burcuna geçtiğinde, 1- 1,5 ay boyunca Koç burçlarında sinir, asabiyet, agresiflik, gerginlik ve yorgunluk yapabilecek.

KOÇ DOLUNAYI SİNİRLERİNİZE HAKİM OLUN!

29 Eylül’de 6 derece Koç’ta çok önemli bir Koç dolunayı var özellikle Koç burcunun ilk 10 derecesinde doğanlar için sinirlerinize hakim olun! Bir şeyleri net koparmak ve yeni adımlar atmak gereken bir dönem olacak, ancak burada “biz” değil Öncelikle kendinizi düşünmeniz gereken “ben” diyeceğiniz bir döneme işaret ediyor. Ancak Koç burçları doğası gereği her zaman önce kendini düşündüğü için bu noktada kazançlı çıkabilirsiniz.

BORÇLANMAMAYA DİKKAT!

12 Ekim’de Mars Akrep burcuna geçiyor burada miras, kazançlar, mahkemeler, alacak verecek konuları ile ilgili birtakım süreçler gündeme gelebilir. Geçmiş konular önünüze gelebilir aynı zamanda borçlanmamaya dikkat edin.2023 yılında “Mesele Sizsiniz”! Kendinizle ilgili değişim-dönüşüm, ilişkilerle ilgili değişim-dönüşüm, bekar Koçların evlenmesi, evli Koçların ilişkileri ile ilgili bir yeni bir döngüye girmesi söz konusu olacak. Yine bir ortaklığa adım attığınızda büyük karlı ortaklıklar olacak ama kendi çıkarınızı önce düşünmeniz gerekecek. 2023 yılı biraz bireysel bir yıl, o yüzden Koç burçlarına kazandıracak diyebiliriz ama yine de yapıcı bencil olmakta fayda var. Koç burcu için lapis lazuli taşı ve çakra ağacını da kullanabilirsiniz hem zihinsel anlamda odaklanmayı ve sizin gelgitleriniz varsa bunu dengelemeyi sağlayacak.

2023 KOÇ BURCU KARİYER

MERKÜR RETROSU NASIL ETKİLEYECEK?

Bu yıl Ocak-Nisan sonu ve Ağustos sonu toprak grubu burçlarında Merkür retroları yaşanacak. Koçlar bu sene iş, kariyer, finansal konular, çalışma hayatları ve sağlıkları ile ilgili önemli değişimler ve belki de sıkıntı yaşadıkları konulara tekrardan geri dönme geriye bakıp onları revize etme imkanı bulacaklar.

2023’TE KOÇ BURCU AŞK, EVLİLİK İLİŞKİLERİ

25 Mart’ta Mars Yengeç’e geçtiğinde ilişkiler, evlilik, aile hayatı ve kariyerle ilgili bu iki aks arasında  bir değişim-dönüşüm yaşama döneminiz olabilir. 20 Mayıs’ta Mars Aslan’a geçtiğinde ilişkileriniz ile ilgili mücadele ederek o savaşları kazanabileceğiniz bir süreç olacak ama sorumluluk da alacaksınız ve gücü aslında elinize geçireceğiniz bir döneme işaret ediyor.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2023! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *