2023 YILI BOĞA BURCU YORUMU

2023 YILINDA BOĞA BURÇLARINI NELER BEKLİYOR? AŞK, KARİYER, İLİŞKİLER…

2023 BOĞA BURCU GENEL YORUMU

2022 yılında, Ay düğümleri Boğa- Akrep aksındayken Boğalar kendilerine çok şey kattı, çok değişti, kendilerini dönüştürdü! 2023 yılında Ay düğümleri yine aynı aksta. Bu yüzden 2023’ün ilk dönemi yani Haziran’a kadar olan dönemde Boğalar (elindekinin kıymetini bilen, maddi yatırımlarını doğru yapan, doğru ata oynayan Boğalar) yine kazançlı çıkacak! 2023’te 4 tutulma var özellikle 2 tutulma Boğa burçlarını çok ilgilendiriyor. Merkür retroları toprak grubu burçlarında olduğu için Boğa burcunu çok ilgilendiren bir yıla giriş yapıyoruz.

KOÇ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

20 Nisan’da Koç burcunda bir Güneş tutulması var. Boğa burçlarını 12. evinden tetikleyeceği için zihinsel gelgitler, evhamlar yaşayıp herkes benim düşmanım mı, uykularım kaçıyor diyebilirsiniz. Kyanit ya da lapis lazuli taşıyla bağrınıza taş basıp yatıyorsunuz! 

TERAZİ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

14 Ekim’de Terazi burcunda bir Güneş tutulması var. Dostun düşmanın belli olacağı, ikili ilişkilerde ve çalışma hayatındaki dengelerin oluşacağı bir döngüye işaret ediyor.

HESAP – KİTAP YAPTIRACAK AY TUTULMALARI

5 Mayıs Akrep burcunun 14 derecesinde Ay tutulması! 28 Ekim Boğa burcunda parçalı ay tutulması ile hayatınızdaki gelir gider dengesi, maddi konularda oturup hesap kitap yapacağınız ve kendinizle ilgili büyük değişimlere sebep olacak olaylar yaşayabilirsiniz. Özellikle Nisan sonundaki Boğa burcundaki Merkür retrosu çok önemli! Nisan sonu ve Ağustos sonundaki Merkür retrolarında Boğa burçları hayatları ile ilgili verdikleri kararları sorgulayacaklar. Kendilerini konumlandırdıkları iş, ait olduklarını düşündükleri eş, ilişki ve hayatla ilgili sorgular gündemde olacak. Sakin olup ani kararlar vermemeye çalışın. Kendiniz, ilişkiler, maddi konular, cinsellik, gizli saklı konularla ilgili değişimler dönüşümler yaşayacağınız bakış açınızın değişeceği bir dönem olabilir.

BOĞA BURCU’NUN 2023’TE ŞANSLI GÜNLERİ

VENÜS BOĞA BURCUNDA, YÜZLER GÜLECEK

16 Mart’ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. Keyif, yeme, içme, gezme, seyahat etme ve ye iç seviş modunda olacaksınız. Kısmetleriniz de açılacak. O yüzden bu dönemi iyi değerlendirin! 21 Nisan-15 Mayıs’ta Boğa burcunda Merkür retrosu var. Yanlış anlaşılmalara, kendinizi yanlış ifade etmeye dikkat etmeniz gereken bir süreç olabilir. Dikkat!

BOĞA YENİAYI İLE KİŞİSEL YATIRIM ZAMANI

19 Mayıs 28 derecede Boğa yeni ayı var. Venüs Sirius’a çok yakın bir hizada gerçekleşecek. Estetik, güzelleşme, diyet için çok uygun zamanlar! Bu dönemde kendinize yapacağınız her şey uzun vadede yatırım olarak size geri dönecek. Aynı zamanda maddi olarak yeni başlangıçlar da sizleri bekliyor. Asabi olabileceğiniz, zaman zaman gergin olabileceğiniz, ilişkilerinizde gelgitler yaşayabileceğiniz dönemlere dikkat edin. 20 Mayıs’ta Mars Aslan’a geçiyor. Bu süreç içerisinde iş ve kariyer ile ilgili ego ve güç savaşları içerisine girmeyin. Ekstra çalışma durumunuz söz konusu olabilir. 24 Temmuz’da Aslan burcunda bir Venüs retrosu var. Boğaların aile bireyleri ile ilgili zaman zaman sağlık konuları gündemde olabilir. Aile bireylerine maddi konularda destek olmaları gerekebilir, özellikle kadın bireylerle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Bu etki Eylül’ün ilk haftasına kadar sürecek.

MERKÜR BAŞAK BURCUNDA, ESKİ AŞK DEFTERLERİ AÇILIP KAPANACAK

23 Ağustos-15 Eylül’de Merkür Başak burcunda retro yapıyor. Aşk hayatınızda eskilerin geri döneceği bir dönem olacak. Eski sevgilileriniz aradığında onlara efsane bir mesaj yazıp sonrasında bloklayabileceğiniz bir dönem olabilir! 23 Ağustos 15 Eylül’de Merkür retro yaptığında bit pazarına nur mu yağıyor ne yağıyor göreceksiniz. Boğanın son darbesi fena olur, sabreder sabreder sonunda gol atar. Bundan sonra Boğa burçlarını hafife alamayacaklar!

VENÜS BAŞAK BURCUNDA, AŞK HAYATINA HAREKET KATACAK

9 Ekim’de Venüs Başak burcuna geçiyor ve aşk hayatınız hareketlenmeye başlıyor. Venüs retrosu ve gölgeli günleri sona eriyor. 15 Eylül’den sonra Merkür retrosu da sona ermiş olacak ve Eylül’ün ortaları itibariyle Boğa burçlarının daha neşeli olduğu daha çok sosyalleşeceği ve yeni insanlarla tanışacağı bir dönem olacak. Yeni adımlar atıp, yeni ve şanslı başlangıçlar yapacakları bir dönem. Kasım ayı Boğa burcu için evlilik birliktelik ve önemli bir karar alma zamanı olacak. Önemli bir ortaklık ya da iş birliğine başlama dönemi olarak değerlendirebilirsiniz.

MARS AKREP BURCUNDA, DÜŞMANLIKLARA DİKKAT

12 Ekim’de Mars Akrep burcunda! Boğa burçlarına diyor ki düşmanlıklara dikkat! Kimsenin lafına uyma size sataşanlar çok olabilir onları hiç uymayın sakin kalın. 12 Ekim itibariyle kin ve intikam duygusuyla hareket etmemeniz gerekiyor.

VENÜS AKREP BURCUNDA

4 Aralık’ta Venüs Akrep burcuna geçtiğinde Boğa burçlarının hayat arkadaşlarını bulabileceği ilişkilerde daha dengeli daha güvenli kendilerini besleyecek ve kendilerine katkı sağlayacak kişiler bulabileceği dönemler olacak. Özellikle bu dönemlerde Aşk ritüeli yapmanı tam zamanı! 15 Aralık’ta ise seyahat ve yolculuklarla ilgili dikkat etmeniz gereken bir dönem başlıyor. Çünkü Merkür retrosu Boğa burçları için seyahat yolculuklarla ilgili zaman zaman gerginlikler sıkıntılar problemler getirebilecek, yanlış anlaşılmalar ve fikir ayrılıklarına sebep olabilecek. 2023 yılı Boğa burçları için zihinsel anlamda yenilenme kendi korkularıyla yüzleşme ve mücadele etme, kendini değiştirip dönüştürme ve yeni gelir kaynakları bulma yılı olacak.

2023 BOĞA BURCU KARİYER

Özellikle Nisan sonundaki Boğa burcundaki Merkür retrosu çok önemli! Nisan sonu ve Ağustos sonundaki Merkür retrolarında Boğa burçları hayatları ile ilgili verdikleri kararları sorgulayacaklar. Kendilerini konumlandırdıkları iş, ait olduklarını düşündükleri eş, ilişki ve hayatla ilgili sorgular gündemde olacak. Sakin olup ani kararlar vermemeye çalışın. Kendiniz, ilişkiler, maddi konular, cinsellik, gizli saklı konularla ilgili değişimler dönüşümler yaşayacağınız ve bakış açınızın değişeceği bir dönem olabilir.

2023’TE BOĞA BURCU AŞK, EVLİLİK İLİŞKİLERİ

9 Ekim’de Venüs Başak burcuna geçiyor ve aşk hayatınız hareketlenmeye başlıyor. Venüs retrosu ve gölgeli günleri sona eriyor. 15 Eylül’den sonra Merkür retrosu da sona ermiş olacak ve Eylül’ün ortaları itibarıyla Boğa burçlarının daha neşeli olduğu daha çok sosyalleşeceği ve yeni insanlarla tanışacağı bir dönem olacak. Yeni adımlar atıp, yeni ve şanslı başlangıçlar yapacakları bir dönem. Kasım ayı Boğa burcu için evlilik birliktelik ve Önemli bir karar alma zamanı olacak. Önemli bir ortaklık ya da iş birliğine başlama dönemi olarak değerlendirebilirsiniz.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2023! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *