2023 YILI ASLAN BURCU YORUMU

2023 YILINDA ASLAN BURÇLARINI NELER BEKLİYOR? AŞK, KARİYER, İLİŞKİLER…

2023 ASLAN BURCU GENEL YORUMU

2023 yılı Aslanların yılı olacak. Ay düğümleri Koç ve Terazi aksına geçiyor ve Aslan burçlarının hayatlarında aşk, ilişkiler, birliktelikler, çocuklar konusu ile ilgili çok büyük değişim ve dönüşüm başlıyor. Yılın ilk yarısında Satürn Kova’dan Balık’a geçene kadar sizi bir iki ay daha zorlayacak. Satürn özellikle Kova’nın 29 derecesinde iken Aslanlara son karma borçlarını hatırlatacak. Ego problemlerinin yaşanacağı ben dediğiniz noktalarda biraz boyunuzun ölçüsünü alacağınız bir dönem olacak!

KOÇ BURCUNDAKİ GÜNEŞ TUTULMASI İLE ASLAN BURÇLARI SEZONU AÇIYOR! 

20 Nisan Koç burcundaki Güneş tutulmasıyla maddi konular, gayrimenkul alım satımları, finansal konular, yurtdışı konuları gündeminizde olacak ve bununla ilgili önemli gelişmeler ve kazançlar elde edebileceğiniz bir döneme gireceksiniz.

TERAZİ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

14 Ekim Terazi burcunda Güneş tutulması ile dönüşüm başlıyor! Tutulma sonrası Aslan burçlarına ilişkiler, taşınma, ev alım satımı, bir yerden başka bir yere geçiş, şehir değiştirme, yolculuk ve seyahatler ile ilgili değişimler yaşatacak.

AKREP BURCUNDA AY TUTULMASI ÇÖZÜM GETİRECEK!

5 Mayıs Akrep burcunda Ay tutulması çözüm getirecek! 14 derecede gerçekleşen Ay tutulması 2022’nin Kasım ayında gündeminizde ne varsa o konu ile ilgili çözümlemeleri de beraberinde getirecek. Herhangi bir sorun varsa bu, o sorunu bulup odağınızı değiştirip konuyu netleştirmeniz için büyük bir fırsat olacak. 28 Ekim’de yılın Boğa burcundaki son parçalı Ay tutulması Aslanları o dönemler yine zaman zaman zorlayabilir, yorabilir.

RETROLAR ASLANLARI İŞ HAYATINDAN VURUYOR!

Bu yıl 3 tane Merkür retrosu var, hepsi toprak grubu burçlarında Oğlak, Başak ve Boğa’da. Maddi gelir gider dengesini doğru kurmanız gereken, zaman zaman ekstra harcamaların gündeminizde olacağı, iş hayatı ve birlikte çalıştığınız insanlarla ilgili konuların odağınızda olacağı ve bunlara dair geçmişe yönelik problemleri çözmeniz gereken bir yıl olacak.

ASLAN BURCU’NUN 2023’TE ŞANSLI GÜNLERİ

VENÜS KOVA’DA GELSİN PARALAR!

4 Ocak – Venüs Kova burcunda. Evli Aslanlar için eşin maddi kaynakları, sürpriz paralar, aileden miras ve maddi gelirlerin artacağı bir dönem olacak. Dava açmak için çok uygun bir dönem, özellikle 15 Ocak sonrası Mars’ın da retrodan çıkmasıyla bu konularda şansın sizden yana olmasını sağlayacak. Ayrıca bankalar ve kredilerle ilgili de Ocak ayının ortasından itibaren önemli gelişmeler yaşayabilir ve beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. 

MADDİ KONULARDA BÜYÜME BOLLUK BEREKET

20 Şubat sonrası Venüs’ün Koç’a geçmesi ve Mart’ın başında Venüs Jüpiter’in kavuşum yapması ile gelsin paralar! Venüs Jüpiter’le dans ederken Aslanlar paraya doyamayacak! 520 777 dönemi! Maddi konularda büyüme bolluk bereket getirecek bir dönem, bereket ritüeli yapmanın ve finansal olarak artık rahatlamanın zamanı. Satürn Balık’a az kaldı!

GEÇMİŞ BOL BOL KAPINIZI ÇALACAK!

25 Mart Mars Yengeç’te uykusuz her gece! Mars’ın Yengeç seyri Aslanlara “Gizli düşmanların mı var acaba?” dedirtecek. 25 Mart sonrasında uyku ile ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Bilinçaltı konularınız gündemde olabilir. Regresyon terapisi, bilinçaltı çalışmaları yaptırırsınız geçmiş yaşamlarla ilgili de önemli konuları ya da geçmiş hayatlarda sizi etkileyen hayatınızda büyük değişim-dönüşüm yaratmış insanların karşınıza çıktığını da görebilirsiniz. Karmik nostaljik bir süreç geliyor. Arkanızdan konuşulan ne varsa duyacaksınız. Mars da Aslan burcuna geçene kadar sakin olmakta fayda var!

AŞK, FIRSATLAR, YENİ İLİŞKİLER, YENİ İNSANLAR

11 Nisan Love zamanı! Aşk ve ilişkiler ile ilgili yeni fırsatlar yeni insanlarla tanışma söz konusu olacak. Sosyal çevreniz bir anda parlayacak. 20 Mayıs sonrası hayatınızla ilgili büyük değişim ve dönüşümler başlayacak ilişkiler birliktelikler ile ilgili bu sene Aslanlar için çok önemli. Mars Aslan’a geçiyor hem de sonrasına Venüs Aslan’da retro yapacak. Sinirlerinize hakim oluyorsunuz, daha sakin oluyorsunuz. Fevri tepkiler verirseniz kaybeden siz olursunuz. Sorunları uzlaşma ile çözmek de fayda var ego problemleri ego savaşlarına girmeyin. Aslanlar biraz fazla her şeyi ben bilirimci olduğu için biraz zorlanabilirler. Ayrıca sağlıkla ilgili zaman zaman sakatlanmalar yaralanmalara dikkat etmelisiniz.

5 HAZİRAN VENÜS ASLANA GEÇİYOR 

Yeni aşklar, taliplerin bol olacağı, bol bol flört edeceğiniz bol bol eğleneceğiniz, seyahat edeceğiniz bir dönem. Seyahatlerinizi 5 Haziran sonrasına getirmeniz gerekiyor ki oldukça verimli seyahatler yolculuklar keyifli zamanlar yaşayın. Temmuz ayında Mars Başak etkisinden dolayı Aslan burçları maddi anlamda dikkatli olun! Ekstra harcamalar problemler sözleşmelerde kayıplar ortaklıklarla ilgili sorunlar çıkabilir. 13 Temmuz, yani ay düğümlerinin Koç-Terazi aksına geçmesi ile Aslan burçlarının odağı ilişkiler noktasına dönmeye başlayacak. Yılın ikinci yarısından itibaren  

24 TEMMUZ – 5 EYLÜL VENÜS ASLAN BURCUNDA RETRO YAPIYOR

24 Temmuz ile 5 Eylül döngüsü arasında Venüs’ün Aslan burcunda retro yapması ile Aslanlar eski aşklarının geri döndüğü ya da onların eski aşklarına döneceği bir dönem yaşayacak. Kafalar biraz karışacak, kendini değersiz, huzursuz hissedebilecekler. Estetikle ilgili bir planlarınızı bu tarihlere denk getirmeyin. Rutinde kalmak, rutin dışına çıkmamak çok daha iyi olacak. Mars Akrep seyri sonrası 10 Ekim’den sonrasında Aslan burçlarının iş ve kariyer ile ilgili inatlaşmaları, kin, öfke problemleri, kavgalar, gürültüler ya da aile bireyleri ile ilgili sorunlara sebebiyet verebilecek. 2023 Kasım ayı Aslan burçları için zaman zaman gelgitli geçebilir. Hayatınızda büyük değişim-dönüşüm yaşayacağınız için hayatınızın aşkı karşınıza çıksa bile bu konuda tam emin olamayabilirsiniz. Hayata bakışınız, ilişkilere bakış açısınız, aslında kendi hayatınız ve ilişkileriniz arasındaki dengeyi bulmaya çalışacaksınız.

2023 ASLAN BURCU KARİYER

Bu yıl 3 tane Merkür retrosu var, hepsi toprak grubu burçlarında Oğlak, Başak ve Boğa’da. Maddi gelir gider dengesini doğru kurmanız gereken, zaman zaman ekstra harcamaların gündeminizde olacağı, iş hayatı ve birlikte çalıştığınız insanlarla ilgili konuların odağınızda olacağı ve bunlara dair geçmişe yönelik problemleri çözmeniz gereken bir yıl olacak. Mars Akrep seyri sonrası 10 Ekim’den sonrasında Aslan burçlarının iş ve kariyer ile ilgili inatlaşmaları, kin, öfke problemleri, kavgalar, gürültüler ya da aile bireyleri ile ilgili sorunlara sebebiyet verebilecek.

2023’TE ASLAN BURCU AŞK, EVLİLİK İLİŞKİLERİ

13 Temmuz’dan sonra hayatınızda çok büyük değişim dönüşümler büyük aşklar büyük fırtınalar ve büyük ödüller sürprizler sizleri bekliyor. 13 Temmuz, yani ay düğümlerinin Koç-Terazi aksına geçmesi ile Aslan burçlarının odağı ilişkiler noktasına dönmeye başlayacak. Yılın ikinci yarısından itibaren ve sonrasında 24 Temmuz ile 5 Eylül döngüsü arasında Venüs’ün Aslan burcunda retro yapması ile Aslanlar eski aşklarının geri döndüğü ya da onların eski aşklarına döneceği bir dönem yaşayacak. Kafalar biraz karışacak, kendini değersiz, huzursuz hissedebilecekler. 2023 yılında parıl parıl parlayın Aslan burçları!

GELDİ GELMEKTE OLAN 2023! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *