2023 YILI BAŞAK BURCU YORUMU

2023 YILINDA BAŞAK BURÇLARINI NELER BEKLİYOR? AŞK, KARİYER, İLİŞKİLER…

2023 BAŞAK BURCU GENEL YORUMU

Bu yıl 4 tutulma var, 2 Güneş, 2 Ay tutulması var ve özellikle bu 2 tutulma Başakları çok etkileyecek.

BAŞAKLARI OLUMLU ETKİLEYECEK AKREP BURCUNDA BİR AY TUTULMASI

5 Mayıs’ta Akrep burcunda bir Ay tutulması var. Başakları olumlu etkileyecek ve çabalarının sonuçlarını alacakları, özellikle de 2022’nin Kasım ayındaki Akrep burcundaki Güneş tutulması ile gelen problemler, sorunlar yeni adımlar ile ilgili çabalarının sonuçlarını alacağı bir tutulma. Mayıs ayı Başaklar için çok önemli!

BOĞA BURCUNDA PARÇALI AY TUTULMASI GÜZEL HABERLER GETİREBİLİR

28 Ekim’de Boğa burcunun 5 derecesinde parçalı bir Ay tutulması var. Başakların kazançlı çıkabileceği bir tutulma! Önemli bir bitiş, bir adım hatta yeni başlangıçlar bile olabilir. Bu yıl sizin burcunuzda bir Merkür retrosu var ve bu retroya, özellikle Ağustos ayına dikkat etmeniz gerekiyor. Kafaları ziyadesiyle karışacak. Diğer retrolar ise Ocak ve Nisan sonunda ikili iletişim, ilişkiler, birliktelikler ile ilgili kafa karışıklığına sebebiyet verecek. Özellikle bu aylarda ani adımlar atmayın!

BAŞAK BURCUNUN 2023’TE ŞANSLI GÜNLERİ

27 Ocak’ta Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle evlilikler, ikili ilişkiler, birliktelikler, anlaşmalar, sözleşmeler ile ilgili olumlu zamanlar. Kadın desteği ve kadın yardımı alacağınız dönemler olacak. 27 Ocak sonrasını iyi değerlendirin. 20 Şubat sonrasında bilinçaltı ile ilgili olumlamalar, zihinsel anlamda iyileşme iş ve kariyer konusunda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Evrensel enerji Başaklardan yana!

VENÜSÜN BOĞA ENERJİSİ MADDİ MANEVİ DESTEK GETİRECEK

16 Mart’ta Venüs’ün Boğa enerjisi maddi manevi destek, finansal yardım, üzerinize rahatlamanın gevşemenin geldiği, cinsellik anlamında şifalanmalar yaşayacağınız, enerjinizin ve libidonuzun artacağı bir dönem olacak. 25 Mart Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte yollar, yolculuklar, yakın çevre, yakın arkadaşlarla ilgili problemler kavgalar yaşanabilir ve ortaya yolu bulma konusunda tampon bölge olabilirsiniz. Başak burçları merküryendir o yüzden taşı ametisttir. Başak burcu olarak mutlaka, hatta natal haritanızda Merkür’ünüz retro ise üzerinizde sürekli ametist taşı bulundurun. Niyet ağaçlarını çalışma alanınızda, işte, uyurken başucunuzda enerjinizi dengelemek için kullanabilirsiniz. 11 Nisan itibariyle iş ve kariyer hayatında önemli gelişmeler Başak burçlarını bekliyor. 16 Mayıs Jüpiter Boğa burcuna geçiyor. Herhangi bir kredi borcunuz varsa bunu kapatmak, birinden yardım ve destek bekliyorsanız bu desteği almak, korktuğunuz bir konu varsa onu aşmak, ya da şifalanmak istediğiniz bir sağlık sorununuz ameliyatınız varsa bu konuyla ilgili şifalanma yaşamak için çok önemli bir döngüye gireceksiniz. 20 Mayıs ve 10 Temmuz dönemi gizli düşmanlıklara dikkat etmekte, biraz geri planda kalmakta ve niyetinizi çok belli etmemekte fayda var. Her şeyi herkese söylemeyin. Venüs Aslan döneminde rüyalardan destek alabilirsiniz, rüyalarınız haberci olabilir. Özellikle 5 Haziran’dan sonra gizli kadın destekleri yardımları alabilirsiniz. Mars’ın Başak burcuna geçmesiyle 10 Temmuz itibariyle biraz gergin, huzursuz, sinirli, asabi, her şeyi üzerinize alınan ve kavgacı bir ruh halinde olabilirsiniz. Fazlasıyla eleştiri yapıp bu eleştiriler yüzünden yakın çevrenizde problem yaşayabilirsiniz. Kılı kırk yarmamakta fayda var! 13 Temmuz’dan sonraki dönemde Ay düğümleri burç değiştirdiğinde odak noktanız finansal konular, ortaklıklar, eşiniz varsa eşinizin geliri, ortağınız varsa ortağınızın geliri ya da birtakım miras konuları olacak ve bu miraslarla ilgili kazançlar elde edecek ya da kayıplar yaşayacaksınız.

VENÜS ASLAN BURCUNDA RETRO YAPIYOR BU DÖNEMDE ÇEVRENİZE DİKKAT

Venüs’ün Aslan burcundaki retrosu Başak burçlarının 12. evinde gerçekleşecek. 24 Temmuz itibariyle gizli kadın düşmanlıklara, ilişkilerde aldanmaya aldatılmalara karşı dikkat! Ego savaşları yaşanabilir, gizli düşmanlarınızı öğrenebilirsiniz. Eylül başına kadar bu etki sürecek. 23 Ağustos ve 15 Eylül tarihleri arasında Merkür de Başak burcunda retro yapacak, yılın en karışık olacak döneminiz. Özellikle Ağustos sonunda ani ve fevri adımlar atmayın. Önünüze fırsatlar gelirse tedbirli yaklaşın. Sonrasında söylenenler sizin umduğunuz gibi çıkmayabilir, dikkatli olun. 15 Eylül’den sonra adımlar atmak, anlaşmalar, sözleşmeler ve kendinizle ilgili değişimler yapmak için çok daha uygun. 15 Eylül’de Başak burcunun 21 derecesinde bir yeni ay var. Özellikle Başak burcunun son 10 günü doğanlar için çok büyük değişimler, dönüşümler getirecek. Ekimin 12’si itibariyle Mars Akrep burcunda iken yolculuklarla ilgili kazalar, dikkatsizlikler, anlaşmazlıklar iptaller ve ertelemelere dikkat çekiyor. Burada birkaç kez kontrol etmekte ve eşeği sağlam kazığa bağlamakta fayda var. Kasım ayı sizin için savaşma ayı aynı zamanda kazançlar elde edeceğiniz bir ay olacak. 

8 KASIM İTİBARİYLE MADDİ KAZANÇLARINIZ ARTACAK

Özellikle 8 Kasım itibariyle maddi kazançlarınız artacak. Bu noktadan sonra özellikle yatırım yaptığınızda doğru yatırımlarda çok büyük kazançlar elde edebilirsiniz. Aralık ayı da bol koşturmacalı, iş hayatı ve kariyerde biraz çekişmeli ve biraz yorucu geçecek ama sonrasında 2023’ü sağ salim tamamlayacaksınız.

2023 BAŞAK BURCU KARİYER

20 Şubat sonrasında bilinçaltı ile ilgili olumlamalar, zihinsel anlamda iyileşme iş ve kariyer konusunda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Evrensel enerji Başaklardan yana! 11 Nisan itibariyle iş ve kariyer hayatında önemli gelişmeler Başak burçlarını bekliyor. Aralık ayı da bol koşturmacalı, iş hayatı ve kariyerde biraz çekişmeli ve biraz yorucu geçecek ama sonrasında 2023’ü sağ salim tamamlayacaksınız.

2023’TE BAŞAK BURCU AŞK, EVLİLİK İLİŞKİLERİ

27 Ocak’ta Venüs’ün Balık burcuna geçmesiyle evlilikler, ikili ilişkiler birliktelikler anlaşmalar sözleşmeler ile ilgili olumlu zamanlar. Venüs’ün Aslan burcundaki retrosu Başak burçlarının 12. evinde gerçekleşecek. 24 Temmuz itibariyle gizli kadın düşmanlıklara, ilişkilerde aldanmaya aldatılmalara karşı dikkat!

GELDİ GELMEKTE OLAN 2023! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *