2022 YILI YAY BURCU YORUMU

2022 YILINDA YAY BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2022 YAY BURÇLARI

Ocak ayında gökyüzünde Oğlak stelyumu olacak ve bu süreçte kendinize ve maddi alanlarınıza daha çok odaklanıp bu konularda sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz. Ayrıca 15 Ocakta Merkür retrosu gerçekleşecek ve sizin 1. Evinizi etkileyecek. Bu süreçte iletişimlerinize, özellikle de ilişki ve ortaklıklarda yanlış anlaşılmalara dikkat etmenizde fayda var.

Şubat ayının 5’inde Merkür retrosu bitiyor ve iletişim problemleriniz ve kısıtlamalarınız azalacak ve artık rahata ereceksiniz. Bu ay iş ve kariyer alanınızda memnun olmadığınız durumları noktalayabilirsiniz, ön planda olmak istemediğiniz yerde durmak istemeyeceksiniz.

Mart ayında Venüs ve Mars Kova burcuna geçiyor. Bu ay sevgi diliniz daha net ve sivri olabilir, ilişkilerde daha uçuk kaçık tavırlar sergileyecek, mücadelelerinizde ise mantığınızla ilerleyecek ve kararlı adımlar atacağız aynı zamanda bu ay aile bireylerinizle daha sık vakit geçirebilir ve taşınma konuları ile ilgilenebilirsiniz. Aynı zamanda iş ve kariyer alanınızda daha eleştirel olacağınız ve zorlanacağınız dönemler söz konusu olabilir.

5 Nisan’da Venüs Balık burcuna geçiyor. Sevme şekliniz değişecek daha duygusal ilişkiler yaşayacak ve daha sezgisel ilerleyeceksiniz. 15 Nisan’da Mars Balık burcuna geçiyor mücadele şeklimiz daha naif olacak ve daha alıngan olacağız. 30 Nisan’da Boğa burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek bu tutulma sizin 6.evinizi etkileyecek; sağlığınıza çok dikkat edin aynı zamanda çalışma alanınızla ilgili yenilikler değişim ve dönüşümler yaşamanız mümkün, maddi ve finansal konularda gündeminizde olacak.

16 Mayıs’ta kArep burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma sizin 12. evinizi etkileyecek. Bilinçaltınız sizi bir hayli zorlayacak ayrıca arkanızdan dönen, gizlenen ne kadar şey varsa hepsi bir bir önünüze gelecek ve bu konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedeceksiniz. Bu ay tutulmasında akrep etkileri ile birlikte fevri ve keskin kararlar alabilirsiniz.

Haziran ayının 14’ünde Yay burcunda dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay sizin tam tepenizde gerçekleşirken kendinizle ilgili değişimlere yöneleceksiniz, hayatınızda büyük adımlar atacak ve bitirmeniz gereken ne varsa hepsini noktalayacaksınız. Haziran ayının sonlarına doğru ise biraz daha rahatlıyorsunuz özellikle finansal konular, miras, mahkemeler, ameliyat ve operasyonlarla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Temmuz ayının 13’ünde Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay sizin maddi ve finansal konularınızda etkili olacak. Bu alanlarda üzerinize fazla sorumluluk bindiğini hissedebilir ve ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Yeni bir adım atmak için uygun bir zaman olmayacak. 28 Temmuz’da ise Aslan burcunda bir yeni ay gerçekleşecek ve bu yeni ay sizin 9. evinizde etkili olacak; eğitim hayatınız, dini felsefi konular, akademik kariyer ve yolculuklarla ilgili gündemleriniz söz konusu olacak ve bu alanlarda kendinizi ön plana atarak parlatacaksınız.

12 Ağustos‘ta Kova burcunda bir dolunay gerçekleşecek bu dolunay sizin 3. evinizde etkili olacak; kardeş, akrabalar ,komşular, yakın çevreniz, eğitim hayatınız ve yolculuklarla ilgili bir takım kısıtlamalar ve problemler yaşayabilirsiniz. Bu alanlardaki planlarınızı biraz daha ertelemenizde fayda olacak. 27 Ağustos‘ta Başak burcunda bir yeni ay olacak bu yeni ay süresinde iş ve kariyer alanında değişimler yaşayabilir ve adımlar atabilirsiniz. Detaycılığınız sizi ön plana çıkaracak.

5 Eylül‘de Venüs Başak burcuna geçiyor sevgi dilimiz değişecek ilişkilerimizde sevgimizi belli etme şeklimiz daha detaycı ve analizci olacak ancak fazla eleştirel yaklaşmamaya dikkat etmeliyiz ayrıca Eylül ayında aile bireyleri ile problemler yaşayabilir ve yaşam alanınızla ilgili bir takım sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Eylül Ayının sonuna doğru sosyal çevreniz değişebilir ve girdiğiniz ortamlarda ön planı çıkabilirsiniz. 29 Eylül’de ise Venüs Terazi burcuna geçiyor ilişkilerinizde daha adaletli ve naif bir hal alacaksınız.

11 Ekim’de Merkür Terazi burcuna geçiyor iletişimleriniz daha kibar ve orta yollu olacak aynı zamanda düşünce biçiminiz çok daha adaletli olacak. 25 Ekimde Akrep burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek ve bu tutulma sizin 12. evinizde etkili olacak. Bilinçaltınızla ilgili bir çok konuyu yerine oturtacaksınız aynı zamanda geçmişte bırakmakta zorlandığınız kişilerle olan bağlarınızı içinizde arındırabileceksiniz.

8 Kasım’da Boğa burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek bu tutulma sizin 6. evinizde etkili olacak bu süreçte sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Aynı zamanda çalışma alanınızdaki kişilerle ilgili problemler yaşayabilir ve iş hayatınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. 16 Kasım’da Venüs Yay burcuna geçiyor; ilişkilerde biraz daha rahatlayacaksınız o hayalini kurduğunuz özgür ruhlu kişiyi sonunda bulabilirsiniz. 17 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçiyor; iletişimleriniz ve düşünce şekliniz rahatlayacak daha eğlenceli bir hal alacaksınız. 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor İyi ki doğdunuz Sevgili Yaylar! Siz olmasanız kim güldürecekti yüzümüzü? Kiminle gezip tozacaktık bu kadar?

Aralık Ayının 8’inde İkizler burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu süreçte evlilik ve ortaklıklarınızda iletişim problemleri, fikir çatışmaları yaşamanız mümkün. Mutsuz olduğunuz yerlerden çekip gitmek isteyeceksiniz.  23 Aralık’ta ise Oğlak burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Cepleriniz para dolacak. Maddi finansal konularda rahatlayacaksınız, bir borcunuz kapatabilir ya da alacağız alabilirsiniz aynı zamanda yeni yatırımlar yapmak isteyeceksiniz.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2022! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor? 2022 Yıllık Astroloji Yorumu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *