2022 YILI KOVA BURCU YORUMU

2022 YILINDA KOVA BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2022 yılında Satürn’ün Kova burcunda seyrine devam etmesinden dolayı, hayatında sorumluklar, özgürlük alanlarının kısıtlaması geçen yıla nazaran daha da artıyor. Yılın ortasında yaşanacak Satürn Retrosu ise ödül veya cezalarını yavaş yavaş almaya başladığının işaretidir.

15 Ocak Kova burcunda Merkür Retrosu ile yıla başlıyorsun. Yılın ilk günlerinde iletişim kazalarına ve elektronik cihazlarında yaşanacak sorunlara karşı oldukça dikkatli olmalısın. Ocak ayında yaşanacak ikili diyaloglarda biraz sakin kalarak gündemi gözlemleyebilirsiniz. Eski aşkların bir bir kapına gelebilir, önlemini şimdiden almalısın.

1 Şubat’ta Kova burcunda Yeni ay; ev ve aile konularını oldukça etkileyecek. Yeni bir eve taşınabilir ya da evinde bazı değişikliğe gidebilirsin. Ayrıca yeni fikirler ve insani değerlerin ön planda olacak. Jüpiter’in Kova burcunda olmasından dolayı bugünlerde bolluk bereket ritüeli yapmanı tavsiye ederim, sana oldukça şans getirecektir.

6 Mart aşk gezegeni Venüs ve mücadele gezegeni Mars Kova burcunda buluşacak. Aşk hayatında oldukça renkli, keyifli ve özgür olacaksın. 21 Mart Ekinoks ve Jüpiter ile Merkür kavuşumu Kova burcunda gerçekleşecek. Kolektife ve özellikle Kova burcuna şifa dağıtacak, bu dönemi iyi değerlendir can dostlarımıza bol bol iyilik yapabilirsin.

30 Nisan Boğa burcunda Güneş Tutulması; ani olaylara işaret ediyor. Köklerin, aile hayatın ve sosyal statün ile ilgili hızlı ve beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsin.

Yılın ilk ayları Jüpiter Kova’da oluşundan aldığın bereketli ve şanslı günler yerini 12 Mayıs’ta Jüpiter Koç burcuna bırakıyor. Yakın arkadaş, akraba ve çevrenden destek göreceğin bir döneme başlıyorsun, ayrıca sosyal hayatında bugünlerde oldukça hareketleniyor.16 Mayıs Akrep burcunda Ay tutulması ise, iş hayatın ile ilgili gündemlerini gösteriyor. İş ortamında gizli saklı konular ortaya çıkabilir, arkandan yapılan konuşmalara şahit olabilir, kariyer hayatında biraz sıkıntılı günler yaşayabilirsin.

6 Haziran Kova burcunda Satürn Retrosu. Öğretici gezegen Satürn geri hareketinde bugüne kadar sana verdiği sorumlukları ne kadar yerine getirdiğinin hesabını soracak. Kısacası defterler açılacak iyi kötü önüne serilecek.23 Haziran Venüs’ün İkizlere geçişi aşk hayatında yaz aylarına başlarken hareketlenmeleri gösteriyor. Biraz kararsız kalacağın, çokça gezip dolaştığın, cıvıl cıvıl olacağın günler başlıyor.

5 Temmuz Mars Boğa’ya Merkür Yengeç’e geçiyor. Üzerinizde olan sorumlulukların hırsını yemekten çıkartabilirsin. Bugünlerde ev içinde özgürlük alanların için savaş ve mücadele edebilirsin, iletişim dilini naif kullanman işini kolaylaştıracaktır.

12 Ağustos burcunda Uranüs kareli bir dolunay yaşanacak. Hayatında bazı şeyler tak diye olacak. Özellikle bu dolunayda sağlığına ekstra dikkat etmeni öneririm. 21 Ağustos Mars İkizlerde olması özellikle çocuklar konusunda biraz mücadele edeceğin ve hareketli olacağın bir dönemi işaret ediyor.

11 Eylül Terazi burcunda Merkür Retrosu 9. Evi etkiliyor. Eğitim hayatı, yurtdışı bağlantılı konularda iletişim sıkıntısı yada yolculuklarda ertelenmeler ve aksilikler yaşayabilirsiniz. 26 Eylül Terazi yeni ayı ise; ay başında yaşadığın iletişim kazalarının aksine özellikle eğitim ve yurtdışı konularında yeni adımlar atman için sana destek oluyor.

25 Ekim Akrep burcunda Güneş tutulması ile iş hayatında bazı değişimler ve yenilikler gündeminde olacak. Tutulmaya Venüs’ün iyicil etkisi ile iş ortamında kadınlardan yana destek görebilirsin. 31 Ekim Mars İkizler Retrosu yaşanacak.5.Evini etkileyecek, kişisel yaratıcılığının yanı sıra çocuklar ile ilgili konular ön planda olacaktır. Bu alanlarla ilgili aktif iletişim halinde olacaksın. Ay sonunda tartışma ve lüzumsuz kavgalar karşı gardını almalısın.

1 Kasım’a Ay’ın Kovada ilk dördün fazı; özgür, umut dolu ve dostane bir enerji ile Kasım ayına bir başlangıç yapıyorsun. 8 Kasım Boğa burcunda Ay Tutulması ile; ev, evlilik hayatı, aile ve miras alanlarında bazı sıkıntılar ve net değişimleri yaşayabilirsin. 24 Kasım Yay burcunda Yeni Ay; iş ve yeni iş alanları ya da hobini işe çevirme gibi konular adına çevrenden ve yakın arkadaşlarından destek alabilirsin.

8 Aralık İkizler burcunda Dolunay; yılın tüm enerjisi, kariyer alanında ilerleyebilmen için sana şans şöhret ve ün gibi parlama etkisi verecektir. Ayın son günlerinde Oğlak burcunda Merkür retrosu olduğundan dolayı, dolunayda karşına çıkan fırsatlara heyecanlanıp retro dönemde imza atmamanı öneririm.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2022! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor? 2022 Yıllık Astroloji Yorumu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir