2022 YILI TERAZİ BURCU YORUMU

2022 YILINDA TERAZİ BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2022 TERAZİ BURÇLARI

Ocak ayında ilişkilerde zorlanacaksınız, love dönemine biraz ara vermeniz gerekebilir. Daha çok çalışacağız ve sorumluk alacağınız bir ay olacak. Ayrıca yaşam alanınız ve aile bireylerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Şubat ayında ilişkilerle ilgili biraz daha rahatlayacak ve iletişim problemlerinizi çözeceksiniz. Sosyal çevrenizdeki kişiler ve olaylara karşı daha temkinli olmanızda fayda olacak.

Mart ayının başında bir Balık yeniayı gerçekleşecek. Bu süreçte sağlığınız ve çalışmalarınızdaki kişilerle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 6 Mart’ta Venüs ve Mars Kova Burcuna geçiyor. Aklınızla hareket edeceğiniz ve her zamankinden daha çılgın adımlar atacağınız bir ay olacak.

Nisan ayında ağlaya ağlaya dolaşmaya hazır olun. Venüs ve Mars Balık Burcu’na geçecek aynı zamanda gökyüzünde Balık stelyumu olacak. Çok daha duygusal ve sezgisel ilerleyeceksiniz ancak evlilik ve ortaklıklarınızda fazla inat yapmamaya dikkat

Nisan ayının sonunda 30 Nisan’da Boğa Burcu’nda Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma Terazi burçlarının 8. evinde etkili olacak; mahkeme, davalar, bankalar, ameliyat, operasyonlar, miras ve başkalarından elde ettiğiniz gelirlerle ilgili gelişmeler yaşayabilir ve yeni adımlar atabilirsiniz. Eğer bilinçli hareket ederseniz maddi alanda güzel fırsatlar yaratabilirsiniz.

16 Mayıs’ta  Akrep Burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Cepleri sıkı tutun! Maddi ve finansal konularda sarsılabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir yerden ödemeniz çıkabilir.  Borç vermek için uygun bir zaman olmayacak.

14 Haziran’da Yay Burcu’nda dolunay gerçekleşecek; kardeş, akrabalar, komşular, yakın çevrenizdeki kişiler ile ilgili kafanızı bulandıran şeyleri netleştireceksiniz. Yolculuk planlarınızı biraz askıya alabilirsiniz. 29 Haziran’da Yengeç Burcunda yeniay gerçekleşecek. İş ve kariyer hayatınıza odaklanma zamanı! İleriye gideceksiniz.

13 Temmuz’da Oğlak Burcu’nda bir dolunay gerçekleşecek bu süreçte aile bireylerinizin sorumluluklarından sıyrılmak isteyebilirsiniz. Herkesin sorumluluğunu almak size ağır gelecek aynı zamanda tadilat ve taşınma konuları gündeminizde olabilir. 28 Temmuz’da Aslan Burcu’nda bir yeni ay gerçekleşecek, sosyal çevrenizde oldukça ön plana çıkacaksınız bu süreci iyi değerlendin.

12 Ağustos Kova Burcunda bir dolunay gerçekleşecek. İlişkiler, yakın arkadaşlıklar ve varsa çocuklarınızla ilgili bir takım konularda zorlanabilir ve fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. 27 Ağustos Başak Burcunda bir yeni ay gerçekleşecek; bilinçaltınızda detaylara inerek güzel dönüşümler yaşayabilirsiniz ayrıca arkanızdan dönen ne varsa fark edecek ve sıyrılacaksınız.

5 Eylül‘de Venüs Başak Burcuna geçiyor; sevme dilimiz değişecek, daha detaycı ve eleştirel bir hal alacak. 23 Eylül Güneş Terazi Burcunda! İyi ki doğdunuz Sevgili Teraziler. Önümüzdeki bir ay boyunca Daha naif, adaletli ve estetik odaklı bir dönem bizleri bekliyor olacak. 29 Eylül’de Venüs Terazi Burcu’na geçiyor ve sevgi yeni bir anlam kazanıyor. Daha hassas ve güzel seveceğimiz, ilişkilerimizi dolu dolu Yaşayacağımız bir dönem başlıyor.

9 Ekim Koç Burcu’nda dolunay gerçekleşecek.  Evlilik ve ortaklıklarınızda çok keskin ve inatçı olmamanızda fayda var. 11 Ekim’de Merkür Terazi Burcu’na geçiyor artık iletişim ve düşünme şeklimiz de daha kibar ve adaletli bir hal alacak. 25 Ekim’de Akrep Burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek, maddi ve finansal konularda yatırım yapabilir ve yeni yollara adım atabilirsiniz.

8 Kasım’da Boğa Burcu’nda bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Mahkemeler, ameliyat, operasyonlar, bankalar ve başkalarından elde edilen finansal gelirlerle ilgili kısıtlamalar ve derin değişim dönüşümden yaşayabilirsiniz.

8 Aralık  ikizler Burcu’nda bir dolunay gerçekleşecek bu süreçte iletişimlerinize dikkat ederken eğitim, dini – felsefi konular, akademi kariyeriniz, yolculuk – seyahatler ve varsa yurtdışı bağlantılı işlerinizle ilgili aksamalar ve sonlanmalar yaşayabilirsiniz.

23 Aralık’ta Oğlak Burcu’nda bir Yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay sizin 4. evinizi etkiliyor olacak. Aile bireylerinizle ilgili olan sorumluluklarınızı bir düzene oturtabilir,  taşınabilir ve yaşam alanınızı yenilemek için kolları sıvayabilirsiniz.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2022! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor? 2022 Yıllık Astroloji Yorumu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *