2022 YILI AKREP BURCU YORUMU

2022 YILINDA AKREP BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2022 AKREP BURÇLARI

Ocak ayında gökyüzünde Oğlak stelyumu olacak ve Venüs retroda olacak bu süreçte daha çok iş ve sorumluk odaklı ilerlerken aşk ve ilişkilere çok da fazla yoğunlaşamayacaksınız. 16 Ocak‘ta Merkür retrosu gerçekleşecek bu süreçte aile bireylerinizle iletişim problemleri yaşayabilir ve geçmişten kalan konuları kapatmak isteyebilirsiniz aynı zamanda taşıma işlerinizi bir süre  ertelemenizde fayda olacak.

5 Şubat’ta Merkür retrosu bitiyor ve artık iletişimsel engelleriniz ortadan kalkıyor. 16 Şubat’ta Aslan Burcunda bir dolunay gerçekleşecek bu süreçte iş ve kariyer alanlarınızda ön plana çıkmak isteyebilir ancak bir takım problemler ile karşılaşabilirsiniz.

6 Mart’ta Venüs ve Mars Kova Burcu’na geçiyor. Bu süreçte sevgi diliniz ve mücadele şekliniz daha akılcı bir hal alacak. 2 Mart‘ta Balık Burcu’nda bir yeniay gerçekleşecek. Sezgilerimizle hareket ederken, aşk, ilişkiler, yakın arkadaşlıklar ve varsa çocuklarınızla ilgili yeni adımlar atacaksınız. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. 18 Martta Başak Burcu’nda bir dolunay gerçekleşecek sosyal çevrenizdeki insanlara karşı dikkatli olmalısınız. Fazla detaycı yaklaştığınız konular bazı gerçekleri görmenizi sağlayabilir.

Nisan ayına Koç Burcu’ndaki yeni ayla giriyorsunuz. Sağlığınızla daha fazla ilgileneceğiniz ve çalışma alanınızdaki kişilerle ilgili yeni adımlar atacağınız bir süreç olacak. 5 Nisan’da Venüs Balık burcuna geçiyor çok daha duygusal günler geçireceksiniz, sezgileriniz artacak, ilişkilerinizde pamuk şeker gibi olacaksınız. Nisan ayının sonunda Boğa Burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşecek evlilik ve ortaklıklarınıza dair değişim ve dönüşümler yaşarken bu alanlarda yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz.

16 Mayıs’ta Akrep Burcu’nda Ay tutulması gerçekleşecek. Çok derin bir değişim ve dönüşüm sizleri bekliyor özellikle evlilik, ortaklık ve ilişkilerinize dikkat etmeniz ve bu alanlarda daha sakin kalmanızda fayda var. Her zamanki gibi küllerimizden yeniden doğacaksınız.

Haziran ayında maddi ve finansal konulara dikkat etmeniz gerekiyor cepleri sıkı tutun. Aynı zamanda eğitim, akademik kariyer ve varsa yurtdışı bağlantılarınızla ilgili konularda da olumlu gelişmeler yaşayabilir ve yeni adımlar atabilirsiniz. Ayrıca bavulunuz da hazır dursun, yollar sizi bekliyor.

Temmuz ayında duygusal yanlarınız biraz daha törpülenecek. 13 Temmuz’da Oğlak Burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay sizin 3. evinizde etkili olacak; kardeş, akrabalar, yakın çevreniz, eğitim hayatınız, yolculuk ve seyahatlerle ilgili bir takım aksamalar  yaşayabilirsiniz. 28 Temmuz’da Aslan Burcunda bir yeni ay gerçekleşecek iş ve kariyer alanında ön plana çıkmanızı ve başarılara adım atmanızı sağlayacak.

Ağustos ayına İş ve kariyer hayatınızdaki olumlu gelişmelerle gireceksiniz ancak 12 Ağustos’ta Kova Burcunda bir dolunay gerçekleşecek bu süreçte aile bireylerinizle ilgili almak istediğiniz kararlar olabilir. Taşıma ve tadilat konularda gündeminize gelebilir, ailenizden gelen sorumluluklar iş hayatınızı etkileyecek ve bu durumdan bunalacaksınız. 27 Ağustos’ta Başak Burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Bu süreçte yeni ortamlara girebilir ve yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

10 Eylül‘de Balık Burcunda bir Dolunay gerçekleşecek aşk, ilişkiler ve yakın arkadaşlıklar alanında duygusal zorlanmalar ve bir takım kopmalar yaşamanız mümkün. Aynı zamanda çocuklarınız varsa onlarla ilgili de zor süreçlerden geçebilirsiniz. 26 Eylül‘de Terazi Burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Bilinçaltınızı dönüştürmek için büyük bir fırsat. Geçmişte kalan ve şu an görüşmediğiniz kişiler varsa içsel olarak onlardan kendinizi arındırabileceğiniz bir dönem olacak. 29 Eylül’de Venüs Terazi Burcuna geçiyor daha adaletli ve naif seveceğiniz günler geldi.

9 Ekim de Koç Burcunda bir dolunay gerçekleşecek bu süreçte sağlığınıza çok dikkat edin. Çalışma alanınızdaki kişilerle ilgili problemler yaşamanız mümkün.

 11 Ekim de Merkür Terazi Burcu’na geçiyor iletişimlerimiz daha naif ve dengeli bir hal alacak.

 23 Ekim’de Venüs ve Güneş Akrep Burcuna geçiyor, çok daha tutkulu olacağımız, uçlarda yaşayacağımız günler geldi çattı. İyi ki doğdunuz Akrepler!

 25 Ekim’de Akrep Burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Kendinizle ilgili büyük adımlar atmak için bir fırsat olacak, derin bir değişim ve dönüşüm sizleri bekliyor.

 29 Ekim’de Merkür Akrep Burcuna geçiyor. İletişimlerimiz, düşüncelerimiz artık baştan sona akrep temasına bürünüyor.

8 Kasım’da Boğa burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. İlişkilerinize, evlilik ve ortaklıklarınıza sahip çıkın. Bir yandan da bitirmeniz gereken durumlar varsa noktayı koyacaksınız. Maddi ve finansal alanlarda kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

Aralık ayında iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Ameliyat – operasyonlar, mahkemeler, davalar ve başkalarından elde ettiğiniz gelirlerle ilgili beklenmedik krizler yaşanabilir ancak Aralık ayının sonuna doğru daha olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Kardeş, akrabalar, yakın çevre, eğitim hayatı ve yolculuklarla ilgili yeni bir takım kararlar alabilir ve bu alanlarda adım atabilirsiniz.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2022! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor? 2022 Yıllık Astroloji Yorumu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *