2022 YILI BAŞAK BURCU YORUMU

2022 YILINDA BAŞAK BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2022 BAŞAK BURÇLARI

2 Ocak Oğlak Burcunda yeni ay olacak.  Başak burçlarının 5.evini etkileyecek. Aşk, ilişkiler, yakın arkadaşlıklar, hobi alanları ve çocuklarla ilgili daha fazla sorumluk alabilecekleri ve yeni adımlar atabilecekleri bir dönem olacak.

15 Ocak‘ta merkür retrosu var ve Ocak Ayı’nın ortasından sonra yine beşinci ev konularında iletişim sorunları ve kısıtlamalar yaşayabilirler.

18 Ocak Yengeç Dolunayı Başak burçlarının 11. evinde gerçekleşecek sosyal çevreleri ile ilgili duygusal kopuşlar yaşayabilirler.

1 Şubat’ta Kova Yeniayı olacak ve Başak burçlarının 6.evinde gerçekleşecek. Sağlıklarıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirler ve çalışma alanlarındaki kişilerle ilgili yeni kararlar alabilirler. 16 Şubat’ta aslan dolunayı olacak bu süreçte başak burçları bilinçaltlarında bazı konuları noktalayacak. Gizli düşmanlıkları önüne gelebilir bu noktada yeni kararlar alabilirler.

2 Mart’ta Balık Burcu’nda bir yeniay gerçekleşecek bu yeni ayda Başak burçları evlilik ve ortaklıklarında daha duygusal kararlar alabilirler ve olumlu gelişmeler yaşayabilirler. Eğer ciddi bir ilişkileri varsa bunu bir adım öteye taşımak isteyecekler.

18 Mart’ta Başak Dolunayı var bu dolunay Başakların birinci evinde olacak ve hayatlarına dair radikal kararlar alıp bitirmeleri gereken durumlarda harekete geçebilirler.

1 Nisan’da Koç Yeniayı gerçekleşecek bu süreçte başak burçları mahkemeler, davalar, ameliyat, operasyonlar ve başkalarından aldıkları gelirlerle ilgili çok daha kararlı adımlar atabilirler.

16 Nisan’da Terazi Burcu’nda bir dolunay gerçekleşecek ve bu süreçte maddi ve finansal konularda daha dikkatli olmalarında fayda olacak. Cepleri sıkı tutsunlar ani harcamalar gündemlerine gelebilir.

30 Nisan’da Boğa  Yeniayı  gerçekleşecek bu yeniay başak burcunun 9. evinde olacak eğitim, dini- felsefi konular, akademik kariyer, yolculuk ve seyahatlerle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilir ve dönüm noktalarına girebilirler.

16 Mayıs’ta Akrep Burcunda Ay tutulması gerçekleşecek ve başak burçlarının 3. evini etkileyecek. Kardeş, akrabalar, komşular, yakın çevre, eğitim hayatı, zihinsel konular ve yolculuklara dair gelişmeler yaşayabilirler . Bu konularda daha keskin ve fevri davranabilirler bitirmeleri gereken konuları Noktalayacaklar.

30 Mayıs’ta İkizler Burcu’ndaki yeniay başak burçlarını iş ve kariyer alanlarında iletişimlerinin artmasını ve olumlu gelişmeler yaşamalarına sebep olacak

14 Haziran’da Yay Burcu’na bir Dolunay gerçekleşecek. Bu süreçte başak burçları aile büyükleriyle ilgili bazı konularda kısıtlanmış hissedebilirler aynı zamanda yaşam alanlarında tadilatlar gerçekleşebilir ve taşınma konuları gündemde olabilir

29 Haziran’da Yengeç Burcu’nda yeniay gerçekleşecek ve başak burçlarının 11. evini etkileyecek. Sosyal çevre alanlarında daha anaç tavırları ile dikkat çekebilirler aynı zamanda yeni ortamlara girebilirler.

13 Temmuz’da oğlak dolunayı gerçekleşecek. Bu dolunayda Başakların aşk, ilişkiler, yakın arkadaşlıklar ve çocukları ile olan diyaloglarında dikkatli olmaları gerekiyor. Bitirmeleri gereken ilişkiler varsa bu süreçte attıkları adımlar daha kalıcı olacak.

28 Temmuz’da Aslan Burcu’nda bir yeniay gerçekleşecek bu Yeniay Başak burçlarının 12. evini etkileyecek. Bilinçaltlarında kendilerini ön plana koyacak ve ona göre karar verecekler aynı zamanda geçmişte kalan gizli düşmanlıklarıyla ile ilgili kendilerini arındırabilirler

12 Ağustos’ta Kova Burcu’na bir dolunay gerçekleşecek bu dolunay Başak burçlarının 6. evini etkileyecek. Sağlıklarına çok dikkat etmeleri gerekiyor. Çalışma alanlarındaki kişilerle ilgili problemler yaşanabilir.

 23 Ağustos’ta Güneş Başak Burcu’na geçiyor. İyi ki doğdunuz sevgili başaklar önümüzdeki bir ay boyunca daha titiz, çalışkan, detaycı ve eleştirel olacağız.

 27 Ağustosta Başak yeni ayı olacak bu süreçte başak burçları kendileriyle ilgili adımlar atacak ve merkezlerine benliklerini koyacaklar.

5 Eylül’de Venüs Başak Burcu’nda! Başaklar için aşk zamanı. Sevme şekliniz daha detaycı bir hale bürünecek, mantığınız biraz daha ön plana çıkabilir.

10 Eylül Balık Burcu’nda Dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay Başak burçlarının 7. evini etkileyecek. Evlilik ve ortaklıklarına dair yarım kalmış konuları tamamlayabilir ve mutsuz oldukları ilişkilerde gitme kararı alabilirler.

26 Eylül Terazi Burcu’nda bir yeniay gerçekleşecek ve Başaklar bu dönemde maddi ve finansal konularda yeni adımlar atabilir ve olumlu gelişmeler yaşayabilirler.

9 Ekimde  Koç dolunayı gerçekleşecek ve Başakların 8. evini etkileyecek. Mahkemeler, davalar, ameliyat-operasyonlar, miras ve başkalarından elde edilen gelirlerle ilgili hızlı gelişmeler ve kısıtlanmalar yaşayabilirler.

 25 Ekim Akrep Yeniayı Başak burçlarının 3.evini etkileyecek kardeş, akrabalar, komşular, yakın çevre, eğitim hayatı  ve yolculuklarla ilgili yeni adımlar atabilirler. Yola çıkabilir ve yakın çevreleri ile daha fazla vakit geçirebilirler bu konularda daha tutkulu olacakları bir dönem olacak.

8 Kasım’da Boğa Burcu’nda Ay tutulması gerçekleşecek. Başaklar bu süreçte eğitim hayatı, dini-felsefi konular, akademik kariyer, yurt dışı bağlantılı işler ile ilgili kısıtlamalar ve sıkıntılar yaşayabilirler bu alanlarda memnun olmadıkları yerden kalkıp gitmek isteyecekler. 

24 Kasım’da Yay Burcu’nda bir yeniay gerçekleşecek ve başak burçlarının 4. evini etkileyecek. Bu süreçte aile bireyleri ile daha fazla vakit geçirebilir ve onların hayatları ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir ve aynı zamanda evlerini yenilebilir ya da taşıma karar alabilirler

8 Aralık’ta İkizler burcunda dolunay gerçekleşecek bu süreçte iş ve kariyer alanında iletişim problemleri yaşanabilir ve bir iş değişikliği yaşanabilir.

23 Aralık’ta olacak Yeni ay sürecinde başak burçları aşk ve ilişkilere dair olumlu gelişmeler yaşayabilir ve yeni adımlar atabilirler ayrıca yakın arkadaş çevresi ile ya da varsa çocuklarıyla daha fazla vakit geçirebilirler ve yeni bir hobiye başlayabilirler.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2022! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor? 2022 Yıllık Astroloji Yorumu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *