2022 YILI BALIK BURCU YORUMU

2022 YILINDA BALIK BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

Jüpiter’in Balık burcuna geçişi ile bu yılın en şanslı burcu Balıklar… Jüpiter size bu sene birçok konuda şans, keyif, neşe, şifa, bolluk ve bereket getirecek.

2 Ocak Oğlak Yeni ayı 11. Evinde gerçekleşiyor, yakın arkadaşların, sosyal çevren ve toplumsal değerlerin konusunda sana sorumluklar getiriyor. Kova burcunda yaşanan Merkür retrosu ise; eski arkadaş ya da eski sevgililerinle yeniden karşılaşmana neden olabilir. 18 Ocak Yengeç Dolunayı, 5. Evinde çocuklarla ilgili gerçekleşen birçok konunun sonlanmasıyla da aniden bir tamamlanma yaşamanı gösterebilir.

Kova Burcu Yeni Ayına Venüs retrosunun bitişi eşlik edince, bilinçaltında, geçmişten gelen travmalarından yana bir takım yenilenme ve tazelenmelere işaret ediyor. 16 Şubat Aslan Burcundaki Dolunay ise; bilinçaltında yaşadığın konularla ilgili bağlarını koparma zamanının geldiğini gösteriyor. Şubat tüm Balıklara psikolojik anlamda rahatlama getirecek.

2 Mart Balık burcunda Jüpiter etkili bir Yeni Ay var. Bu etki Balıklara müthiş bir şans, bolluk ve bereket getiriyor. Aşk, bolluk ve bereket ritüelini yapmak için çok iyi bir zaman. 10 Mart Merkür’ün Balık burcunda geçişi ile bu günlerde bol bol hayal kurmanı tavsiye ederim. 18 Mart Dolunayı ile ortaklar ya da kardeşlerden yana aldığın destekler olacak, dolunayda yaşanacak Venüs Uranüs karesi ile sisli olan her şey aydınlığa kavuşuyor.

5 Nisan Venüs Balık burcunda; Aşk, aşk aşk zamanı.  Moda, estetik, güzellik hepsi bu ay seninle.15 Nisan’da ise Mars Balık burcuna geçiyor. Savaşacağın, mücadele edeceğin alanlarda duygularına güvenip harekete geçmek için çok iyi bir dönem. Spora başlayabilirsin ancak ani kazalara dikkat etmeni öneririm. 16 Nisan Terazi Dolunayı ise; miras ya da ortak kazanç evinden yana adaletli bir süreç yaşayacağına işaret ediyor. 30 Nisan Boğa burcunda yaşanacak Güneş Tutulması; marjinal fikirlerinin ortaya çıkmasına yol açacak, aynı zamanda kardeşler ve ailenle ilgili bazı sıkıntılı durumları gösterebilir. Kısa seyahatlerden yana yeni ve beklenmedik gelişmelere hazır mısın?

11 Mayıs’a kadar Jüpiter’in burcunda seyahat edecek olması sana aşk, bolluk, bereket, yeni yerleri görme gibi birçok alanda fırsatlar verecek. Jüpiter’in 12 Mayıs’ta Koç burcuna geçişi ile bol bol para akacak hayatına. Yeni bir işe başlayabilir, kendi işini kurabilir ya da hobilerinden kazanç sağlayabilirsin. Mayıs’ta yaşanacak Merkür gerilemesi ev ve aile konularında iletişimsel anlamda bazı sıkıntılar yaşayabileceğine işaret ediyor. 16 Mayıs Akrep burcundaki Ay Tutulması ile eğitim ve yurtdışı konularında bazı krizler yaşayabilirsin ancak korkularınla yüzleşme zamanı.

14 Haziran Yay burcunda Dolunay ile bulunduğun alan, statü, kariyer hayatındaki konumun konusunda netliğe kavuşacaksın. 29 Haziran Yengeç Yeni Ayında ise sağlık kontrolü yaptırmanı tavsiye ederim.

13 Temmuz Oğlak Yeni Ayı ile keyifli başlangıçlar yaşayabilirsin. İş ve sağlık alanında gökyüzünün tüm desteği senden yana.18 Temmuz’da Venüs’ün İkizlere geçişi ile özellikle çocuk sahibi olma ve maddi konularında şansın artacak.

Kova Burcunda Dolunayı ile; iç dünyanda, düşüncelerinde, kafanda kurup büyüttüğün konularda bazı tamamlanmalar yaşayabilirsin. 27 Ağustos Başak burcunda Yeni ay ise; ortakların veya eşinle ilgili yeni adımlara, yeni projelere başlamak isteyeceğini gösteriyor.

5 Eylül’den sonra Venüs; evlilik hayatına şans yağdıracak, ayrıca bu tarihlerde iyi sonuçlanacak bir ortaklıkta kurabilirsin. 10 Eylül’de burcunda bir dolunay var. Merkür S pozisyonda. Bu dolunayda söylenen çoğu şeyin yalan olduğu ortaya çıkacak. 11 Eylül Merkür retrosu 8.Evinde olacak, bugünlerde miras ve payların bölünmesi gibi konularda insanlarla çok sık iletişim halinde olacaksın ancak Merkür retroda konuşarak sorunların çözülmeyeceğini unutma. 26 Eylül Terazi dolunayı ise; Merkür retronun tetiklediği miras konularında tamamlanmaları getirecek.

25 Ekim Akrep Burcunda Güneş Tutulması var. Eğitim hayatında bazı sıkıntılar yaşayabilirsin ancak Venüs etkisi sana bu günlerde aşk hayatın konusunda destek verecek. 28 Ekim’de Jüpiter yeniden burcuna geliyor. Şifa, şans, bolluk bereket hayatında yeniden artışa geçiyor. 31 Ekim İkizler burcundaki Mars retrosu 4. Evinde olacak. Ev konuları gündeminde, taşınabilir ya da bu konularla ilgili mücadele içinde bulunabilirsin.

8 Kasım Boğa burcunda Ay Tutulması; kardeşler, komşular ve sağlık alanında etkili olacak. Kariyer hayatında ise sorumlulukların artıyor. 24 Kasım Yay burcunda Yeni Ay ile kariyer hayatında ön plana çıkıyorsun. Jüpiter’in desteği ile şansın katbekat yükseliyor.

Neptün Retrosunun bitişi ile Aralık ayına başlıyoruz, sisli puslu olan her şey yavaş yavaş dağılmaya başlıyor. Ay sonunda yaşanacak Merkür retrosu ile bugünlerde sosyal çevrenle, arkadaşlarınla iletişim sıkıntısı yaşayabilirsin konuştuklarına ve iletişim diline dikkat etmeni öneririm.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2022! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor? 2022 Yıllık Astroloji Yorumu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *