2022 YILI ASLAN BURCU YORUMU

2022 YILINDA ASLAN BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2022 ASLAN BURÇLARI

Ocak ayının başındaki Oğlak Yeni ayı ile sağlıklarında iyileşmeler olabilir ve sağlıklarına daha fazla dikkat edebilirler. Gündelik işlerinde daha kolay şekilde sistemlerini oturtacaklar aynı zamanda çalışma alanındaki kişilerle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilir ve adım atabilirler.

 15 Ocak Merkür retrosu Aslanların 6. evini etkileyecek. Sağlık alanı ile ilgili konularda ve çalışma alanlarında iletişim sorunları yaşamaları mümkün . Ayrıca 18 Ocak’ta Yengeç dolunayı bilinçaltlarını zorlayacak ve gizli düşmanlıklarıyla yüzleşmek durumunda kalıp mücadele verecekler.

Şubat ayının başındaki Kova yeniayı ile Aslanlar evlilik ve ortaklıklarıyla ilgili bir takım kararlar alabilir ve ilişkilerini bir adım öteye taşıyabilir.

 18 Mart Başak Dolunayı ile maddi ve finansal konularda daha detaycı olacaklar ve gelirleriyle ilgili aksamalar yaşanabilir ya da bir borçlarını kapatabilirler.

16 Şubat Aslan Dolunayı ile hayatlarına dair kararlar alacak ve bitirmeleri gereken ne varsa noktayı koyacaklar. Bunu yaparken ön planda kendileri olacak.

2 Mart Balık yeniayı Aslan burçlarının 8. evini etkileyecek ve sezgisel olarak daha yoğun günler geçirebilirler. Bankalar, ameliyat, operasyonlar, başkalarından elde ettikleri gelirlerle ilgili adım atabilirler ve yeni bir gelir elde edebilirler.

18 Mart Başak Dolunayı ile maddi ve finansal konularda daha detaycı olacaklar ve gelirleriyle ilgili aksamalar yaşanabilir ya da bir borç kapatabilirler.

27 Mart Merkür Koç burcuna geçiyor ve bu süreçte özellikle bankalar, başkalarından gelen gelirler ile ilgili konularda daha inatçı bir düşünce yapısına bürünebilirler.

Mars Balık burcuna geçiyor ve bu süreçte Aslanlar daha sezgisel ve duygusal olacaklar. Maddi konular, bankalar, operasyonlarla ilgili konularda daha duygusal hareket edebilirler. Ayrıca Nisan ayının sonunda gerçekleşecek olan Boğa Yeniayı ile iş ve kariyer hayatlarında yeni başlangıçlar yapabilecekler.

Mayıs ayının 16’sında Akrep burcundaki Ay Tutulması Aslanların 4. evinde etkili olacak. Aile bireyleriyle ilgili krizler yaşanabilir ve yeni kararlar alabilirler. Keskin davranacaklar. Ayrıca yaşam alanlarında tadilatlarla ve taşınma konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirler.

İkizler burcundaki yeniayın etkisiyle başlayacaklar Haziran ayına ve Aslanlar bu ay bol bol sosyalleşecek, girdiği ortamlarda parlayacak ve yeni insanlarla tanışabilecekler.

5 temmuz Marsın boğa burcuna geçmesi ile eğitim, dini felsefi konular, akademik kariyer ve yurt dışı bağlantılı işler ile ilgili konularda mücadeleleriniz artabilir. 22 Temmuz Güneş Aslan Burcunda! İyi ki doğdunuz sevgili aslanlar. Işıl ışıl parlacağınız bir ay olacak.

  11 ağustos Venüs Aslanda! Bu ay aşk kapınızı çalabilir. Midenizde kelebekler uçuşacak ve ilişkilerinizde ön plana çıkacaksınız.

 11 Eylülde Merkür terazi burcunda retroya girecek. Bu süreçte ilişkilerinizde, evliliğinizde ve aşk hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.

 ekim ayının başında bir koç yeniayı gerçekleşecek ve bu süreçte eğitim, akademik kariyer, yolculuklarla ilgili problemler ve gerginlikler yaşanabilir. Ekim sonunda (25 ekim) Akrep burcunda güneş tutulması gerçekleşecek bu süreçte aile bireyleri ve yaşam alanınızla ilgili yenilikler yaşayabilirsiniz.

 8 kasım Boğa burcunda ay tutulması olacak ve Aslanların 10. evini etkileyecek yani İŞ VE KARİYER HAYATLARINDA sonlanmalar yaşayabilirler ve aksamalarla karşılaşabilirler.

 Aralık ayına İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile başlayacaksınız Sevgili Aslanlar ve sosyaL çevrenizle olan iletişimlerinizde kopmalar ya da sonlanmalar yaşayabilirsiniz.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2022! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor? 2022 Yıllık Astroloji Yorumu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *