2021 YILI KOVA BURCU YORUMU

2021 YILINDA KOVA BURÇLARINI NELER BEKLİYOR

Bu yıl sizin yılınız olacak. Jüpiter ve Satürn Kova’da. 2020’de çok zorlandınız, yoruldunuz, uyuyamadınız, anksiyeteniz arttı. 2021 size hem sorumluluk hem ödül getirecek.

Ocak ayında bilinçaltındaki korkularınızla yüzleşip şifalanacaksınız. Gizli saklı olaylar, düşmanlıklar açığa çıkacak. Sonrasında 28 Ocak’ta Kova burcunda Merkür retrosu olacak. 22 Şubat’a kadar biraz kafanız karışık olabilir, endişeli olabilirsiniz. Eskiye dair meseleleri çözebilirsiniz. Bu dönemde sakin ve temkinli kalın. 11 Şubat’ta Kova yeni ayı yaşanacak. Kova burçları için iyi gelecek. Geçmişe dair ilişkilerinizi, küstüğünüz kişilere dair şifalanabilirsiniz.

Yeniayın hemen öncesinde gece yarısı bir Venüs-Ay-Jüpiter kavuşumu olacak kovada. Tüm enerjinizi oraya yoğunlaştırın ve uzun vadeli yeni adımlara niyet edin. Hayatınızda sorunlu olan şeylerin şifalanmasına niyet edin ve yazın. Kendinizi hangi konuda yanlış aktarıyorsanız bunun üzerine çalışacaksınız ve kabuğa çekileceksiniz. Kendinizle yüzleşeceksiniz.

17 Şubat-15 Haziran-24 Aralık’ta Satürn-Venüs kareleri olacak. Hayatınızdaki mevcut düzeninizin değişeceği bir dönem olacak. Aile bireyleri, ev hayatı ve kariyerle ilgili büyük dönüşümler yaşayacaksınız. Sakin kalmaya çalışın. Şubat krizle gelir, Haziran’da gelişmeler olur, Aralık’ta ise sonuca varma sağlanır. İş ve kariyerle ilgili keskin bitişler olabilir. Aile bireyleriyle ilgili sorumluluklar alarak büyüme dönemine girebilirsiniz.

25 Şubat’ta Venüs Balık burcuna geçecek. Maddi anlamda kazancınız artabilir. Yeni iş başlangıçları ya da terfi olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz para gelebilir.

22 Mart’ta Venüs Koç burcuna geçecek. Sosyalleşme, iletişim ya da taşınma ile ilgili şifalanabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ve şanslı hissedebilirsiniz.

30 Mart-4 Nisan arası Güneş Venüs’le Koç burcunda kavuşacak. Sizin için de şanslı başlangıçlar olabilir.

12 Nisan’da Koç yeniayı olacak. Kendinizi özgürleştireceksiniz ve hayatlarınızdaki sabit döngüleri kıracaksınız. Nisan ayında biraz gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz.

9 Mayıs’ta Venüs ikizler burcuna geçecek. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Şansınız çok açılacak.

10 Haziran’da Güneş tutulması olacak. Kovca burçlarını geçmişe dair sorunlu konularla yüzleşmeler olabilir. Tamam mı devam mı karar vereceksiniz.

29 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda Retro yapacak. Aşk hayatınız hareketlenecek ama bu dönemde söylenenlere çok inanmayın 24 Haziran’a kadar. Arkadaşlık ve aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar olabilir. Sonrasında yaşanan problemleri toparlayacaksınız.

27 Haziran’da Venüs Aslan’a geçecek. Evliliğiniz, ilişkileriniz şifalanabilir. Ortaklıklardan kazanç elde edebilirsiniz.

9-20 Temmuz arası Venüs-Mars kavuşumu olacak. Bu dönemde huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Birlik bilincinde yaşamaya çalışın. Ego ağırlıklı hareketlerden kaçının. Tutkulu aşklar başlayabilir.

16 Ağustos tarihinde Venüs teraziye geçecek. Birlikteliklerden yana daha şanslı olacaksınız. İş hayatınızda şanslı olacaksınız. Eğitim, yolculuk, tatil ile ilgili çok güzel gelişmeler olacak. Tatilinizi bu dönemden sonrasına getirirseniz güzel bir tatil yaparsınız.

Eylül ayı biraz krizli geçebilir. Banka ve ödeme ile ilgili konular gündeme gelebilir. Unuttuğunuz şeyler karşınıza çıkabilir. 30 Ekim’den itibaren daha dikkatli ilerleyin. 5 Kasım’da Akrep yeni ayı olacak. İş ve kariyerle ilgili sıkışmış hissedebilirsiniz. Ani, kontrolsüz ve dürtüsel olaylar gelişebilir.

Kasım biraz zorlayabilir. Aralık sonuna doğru, Şubat ortasında yaşadığınız şeylerin çözülmelerini yaşayacaksınız. Sorumluluk aldıkça şansınız artacak. 19 Aralık’ta İkizler burcunda dolunay olacak. Bir dönem kapanıp yepyeni bir dönem başlayacak.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2021! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor? 2021 Yıllık Astroloji Yorumu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *