2021 YILI OĞLAK BURCU YORUMU

2021 YILINDA OĞLAK BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2020 yılında oğlak burçları tam anlamıyla feleğin çemberinden geçtiler ama 2021 yılı için oğlakları çok güzel haberlerim var!!

Bu yılın finansal açıdan en şanslıları oğlak burçları olacak!!

Oğlak burçları 2021 yılında çok güzel paralar kazanacaklar maddi anlamda çok rahatlayacakları bir yıl olacak.

Ocak ayında Venüs Oğlak burcuna geçiyor ve 13 Ocak’ta Oğlak burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Yani Oğlak burçları yeni yıla yepyeni adımlar ve başlangıçlar ile girecekler. Bu yüzden lütfen attıkları adımlar da ve önlerine gelen fırsatlarda çok dikkatli ve uyanık olsunlar. Bu fırsatları değerlendirsinler. Ayrıca aşk ve ilişkilerde de daha şanslı olabilecekleri bir döneme girecekler ve çok göz önünde olacaklar. Kendileriyle ilgili yapacakları her türlü değişiklikler, estetik operasyonlar bu dönemden itibaren çok işlerine yarar. Kendileriyle ilgili her türlü imaj değişikliklerini bu dönem itibari ile yapabilirler.

Ocak Ayı’nın sonunda Kova burcunda bir Merkür Retro su gerçekleşecek ve 28 Ocak ile 22 Şubat arasında Oğlak burçları finansal olarak biraz lüzumsuz harcamalarda bulunabilir ve finansal konularda kaygılı olabilirler.

Daha önceden bekledikleri bir para ve alacakları varsa Ocak sonu veya Şubat ortaları itibari ile bu konularda çözümlenebilir. Şubat’ta bir Kova Yeniayı var ve bu yeni ay borçlarına finansal açıdan çok yardımcı olacak.

Şubat ayı geçmişe dair sorunların çözümünde çok önemli bir dönem olacak!!

11 Şubat’ta Venüs Jüpiter ve Ay kavuşumu var. Bu dönemde bolluk, bereket ve şans ritüelimi yapabilirler!! Yine 11 Şubat’taki Kova yeni ayı ile birlikte yeni bir düzen ,yeni bir sistem ve hayatlarında yolunda gitmeyen konulara dair, 2020 yılında çözemedikleri konulara dair yeni adımlar atacaklar ve yeni fırsatlar bulacaklar. Geçmişte değerlendiremedikleri fırsatları değerlendirme şansları olacak. Şubat ayı geçmişe dair sorunların çözümünde çok önemli bir dönem olacak!!

25 Şubat itibari ile Venüs Balık burcuna geçiyor ve bu noktada Oğlak burçları popülerleşecek ve sosyalleşecekler. Ayrıca yakın çevrelerinden ve arkadaşlıklardan destek alacaklar. Kendilerini çok değerli ve şanslı hissedecekleri bir dönem olacak.

13 Mart‘ta Balık burcunda bir yeni ay var ve bu yeni ay Oğlak burçlarına; taşınma, ev değişimi, mekan değişimi ya da çevrelerinden veya yakınlarından destekler konusunda çok güzel kapılar açacak. Bu noktada bir seyahat, yolculuk ya da çıkacakları bir yolculukta karşılaşacakları fırsatlar ve sürprizler Oğlak burçlarının hayatlarını değiştirebilir. Eğer ki bu dönemde kısıtlamalar kalkarsa mutlaka bir seyahat düzenlesinler.

Oğlak burçları Mart Ayı’nın sonu ve Nisan Ayı’nın ortalarına kadar biraz zorlanabilirler. Bu dönemde kendilerini biraz gergin, sinirli, öfkeli ve huzursuz hissedebilirler ancak bu dönemde mücadele edebilecekleri gücü yine içlerinde bulacaklar. Özellikle de kariyer hayatlarına ve yaşadıkları eve dair problemler yaşayabilirler.

Nisan ayı ortaları itibari ile Venüs’ün ve Merkür’ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte Oğlak burçları biraz daha rahat bir nefes alacaklar. Ayrıca anlaşmalar, ortaklıklar, sözleşmeler ve bankalar ile ilgili konularda bir alacakları ya da problemleri varsa bu alacaklarını alabilir ve problemlerini çözebilirler. Evli Oğlak burçları için de eşleri ile ilgili güzel haberler alabilecekleri bir dönem olacak.

11 Mayıs’ta bir Boğa Yeniayı olacak ve bu yeniayda Oğlak burçlarına çok şanslı gelecek. Maddi kazançlar, köklü değişimler ve finansal olarak yeni adımlar atabilecekleri bir dönem olacak. Bu dönemlerde değişimlere ve yeni ortaklıklara açık olmalarında fayda var ve bu dönemde yapacakları iş birliklerinden kazanç sağlarlar.

26 Mayıs’ta Yay burcunda yılın ilk Ay tutulması olacak ve 10 Haziran’da da ikizler burcunda Güneş tutulması olacak. Bu iki tutulma, Oğlak burçlarına zaman zaman ani bir takım olaylar getirebilir. Sağlıkları ile ilgili bir takım krizler, günlük hayatları ile ilgili problemler ya da ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili bir takım problemler getirebilir. Bu tarihlerde dikkatli olmalarında fayda var.

29 Mayıs’ta  bir Merkür retrosu gerçekleşecek ve 24 Haziran’a kadar devam edecek. Bu süreçte Oğlak burçlarının erteledikleri birtakım sağlık problemleri var ise bunlar gündeme gelebilir ve bu problemleri çözmeleri gerekebilir ya da uzun zamandır erteledikleri işleri karşılarına çıkabilir. Bu dönemlerde yeni anlaşmalar ve yeni sözleşmeler yapmaktan uzak durmalarında fayda var.

Temmuz ayı Oğlak burçlarının iş birliklerine, ortaklık ve evliliklerine dair güzel bir dönem olacak. Özellikle evlenmek isteyen Oğlak burçları 10 Temmuzdaki Yengeç Yeniayı ile bir evliliğe adım atabilirler ve uzun vadeli, güçlü birlikteliklere adım atabilirler.

22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna geçtiğinde Oğlak burçlarına aşk ve ilişkiler getirebilir. Ayrıca bu süreç Oğlak burçlarının maddi kazanç sağlayabilecekleri ve bir takım borçlarını ödeyebilecekleri bir dönem olacak. Hayatlarında kalıcı aşk ve ilişkilere dair yeni adımlar atabilecekleri bir dönem olacak.

27 Eylül 18 Ekim arasında Merkür Terazi burcunda retro yapacak. Bu dönemde Oğlak burçları biraz yorulabilir ve zorlanabilirler. Gergin, sinirli, agresif, iletişime kapalı ya da yanlış iletişimlere açık olabilirler. İş hayatında ve çalıştıkları insanlarla alakalı iletişim problemleri yaşayabilirler. Bu noktada dengeyi sağlamaları gerekir, sağlayamıyorlarsa da susmaları gerekmektedir.

10 Eylül’de Venüs’ün Akrep’e geçmesiyle birlikte Oğlak burçlarına aşk ve ilişkilerden yana şans ve fırsatlar getirecek.

Ekim sonu Mars’ın Akrep burcuna geçmesi ve 5 Kasım’daki Akrep Yeniayı Oğlak burçları için çok önemli ve şanslı bir yeni ay olacak. Bu süreçte  yöneticilerinden, yakınlarından ve sevgililerinden destek alabilecekleri bir dönem olacak. Bekar Oğlak burçları için yeni bir ilişkiye başlama dönemi ve evli Oğlak burçları için ise yeni bir bebek haberi alabilecekleri bir dönem olacak.

Veee 5 Kasım’da yine bu Akrep Yeniayı ile birlikte Venüs Oğlak burcuna geçiyor yani Oğlak burçları bu dönemde kendini ortaya çıkaracaklar bu dönemde şansız Oğlak burçları ile birlikte olacak.

19 Kasım’da Boğa burcunda ay tutulması gerçekleşecek. Oğlak burçları bu tutulma ile birlikte hayatlarındaki herhangi bir konuyu netleştirebilir ve çözümleyebilirler.

4 Aralık Yay burcundaki Güneş Tutulması ve 19 Aralık İkizler burcundaki dolunay ile Oğlak burçları zaman zaman birtakım krizler deneyimleyebilirler. Bu dönemde bağışıklıklarına ve sağlıklarına ver birlikte çalıştıkları insanlara dikkat etsinler. Bu konularda bir takım krizler yaşayabilirler ve bu krizlere çözüm getirmeleri gerekebilir.  Hatta belki iş hayatları ile ilgili bir şeyi sonlandırıp, yeni bir şeye başlamaları gerekebilecek.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2021! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor? 2021 Yıllık Astroloji Yorumu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir