2021 YILI AKREP BURCU YORUMU

2021 YILINDA AKREP BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

Jüpiter ve Satürn Kova’ya geçiyor. Aile bireyleriyle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Aile bireylerinde herhangi birinin sağlık problemi olabilir. Ev alıp satma ya da ev değişimiyle ilgili konular gündeme gelebilir. Geçmişe dair aile fertleriyle ilgili problemler varsa bunların üstesinden gelmeniz gerekebilir. Biraz krizli ama sizi dönüştürüp şifalandıracak bir döneme giriyorsunuz.

13 Ocak’ta Oğlak yeniayı olacak. Yılın ilk ayı size iyi gelecek. Taşınma, ev değişimi, kardeşlerle ilgili konuların gündeme gelmesi, eğitime başlama, seyahat etme konuları gündeme gelebilir. Çevrenizden ve yakınlarınızdan destek alacaksınız.

28 Ocak’ta Kova burcunda Merkür retrosu olacak. Aile bireylerine dair ya da iş hayatıyla ilgili geçmiş sorunlarınız gündeme gelebilir. Sinirli, öfkeli hissedebilirsiniz. Bin düşünüp bir konuşun. Sessiz kalmaya çalışın. Kavga ve krizin içine çekilmeyin.

17 Şubat-15 Haziran-24 Aralık tarihlerinde Satürn Uranüs kareleri olacak. Hayatınızda büyük değişim dönüşüm yaşayacaksınız. Ortaklarınızla ilgili, ev aile hayatınızla ilgili değişime gidebilirsiniz.

11 Şubat’ta Kova yeni ayı var. Biraz zorlanacaksınız. Gücünüz sınanacak.

13 Mart’ta Venüs Balık’ta yeni ay olacak. Bekar akreplerin ilişkisi olabilir, çocuk sahibi olmak istiyorsanız olabilirsiniz. Sorunlu ilişkiler düzelebilir, yaralar sarılabilir. Nisan ayında ani problemlere, borçlara ve krizlere dikkat edin.

15 Nisan’dan itibaren yeni iş birlikleri gelebilir. Evliliklerinizde şifalanma yaşayabilirsiniz. Krizleri fırsata çevirebilirsiniz.

11 Mayıs’ta Boğa yeniayı olacak. Birliktelikler, ortaklıklar, sözleşmeler, yeni, bir işe adım atma, evlenmek için iyi bir zaman olabilir. 26 Mayıs’ta yay burcunda ay tutulması olacak.

10 Haziran’da ikizler burcunda güneş tutulması olacak. Bu süreçte krizler gelebilir. Gizli düşmanlıklar açığa çıkabilir. Finansal konularda yeni adımlar, iş birlikleri ve tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Mayıs sonunda Merkür ikizler burcunda Retro yapacak 24 Haziran’a kadar. Ötelediğiniz konularla ilgili, eski aşklarla ilgili, ameliyatlarla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir.

27 Haziran’da Venüs Alsan burcuna geçecek. Kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz. İş ve kariyerle ilgili kadınlardan yana destek alabilirsiniz. İş tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Sorumluluklarınızın karşılığını alabileceksiniz. 10 Temmuz’da Yengeç yeniayı olacak. Yeni maddi kaynaklar gelebilir. Miras davası sonuçlanabilir. Aile bireylerinden ya da eşlerinizin gelirlerinde artış olabilir. Cinselliğe dair şifalanabilirsiniz. Tutkulu ama gizli saklı bir ilişki başlayabilir.

22 Temmuz’da Venüs Başak’a geçecek. 29 Temmuz’da Mars Başaka geçecek. Daha da üçlenebilirsiniz. Yakınlarınızdan destek alabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. 16 Ağustos’ta Venüs Teraziye geçecek. Korkularınızdan ve gizli düşmanlıklarınızdan yana şifalanacaksınız. 7 Eylül’de Başak yeniayı olacak. Yeni bir ilişki başlayabilir. İlişkisi olanlarda ise yeni sorumluluklar alınabilir.

27 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında Merkür Terazi burcunda Retro yapacak. Kim dost kim düşman öğreneceksiniz. Rüyalarınıza da dikkat edin. Birçok sır öğreneceksiniz. 5 Kasım’daki Akrep yeni ayı sizin için en önemli yeniay olacak. Mevcut düzenlerinizi değiştirip yepyeni noktalara adım atabilirsiniz. Estetik yaptırabilir, diyete başlayabilirsiniz. Yeni adımlar atarken birtakım köprüleri yıkacaksınız ve küllerinizden yeniden doğacaksınız. Kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz. İlişkilerinizde daha şanslı olacaksınız.

19 Kasım’da Boğa burcunda ay tutulması olacak. Biraz zorlu geçebilir. On gün öncesi ve on gün sonrası krizli olabilir. Bitişiler olabilir. Evliliklerinizle ya da ortaklıklarınızla sınanabilirsiniz. Aralık ayında ani krizlere ve ani fırsatlara dikkat edin. Borç alma ve verme konularında dikkat edin.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2021! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor? 2021 Yıllık Astroloji Yorumu

Bir yanıt yazın