2021 YILI BALIK BURCU YORUMU

2021 YILINDA BALIK BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2020 Balıklara iyi gelmişti bazı noktalarda. Çünkü o Satürn, Jüpiter, Plüton kavuştukları Oğlak’ta balıkları destekledi. Amma velakin taa ki 2020’nin Haziran ortasına kadar. Ondan sonra biraz balıkların hayatları tepetaklak gitti. Zorlandılar. Yoruldular.

2021 de balıklar için biraz zor geçecek. Değişeceksiniz, dönüşeceksiniz. 2021 sizin için bilinç anlamında şifalanma yılı. Ama bir yandan da bazen o şifalanmaya dair yeni korkularınız da dahil. Şifalanmaya ne kadar açıksanız bir o kadar korkularınızla yüzleşeceksiniz. Çünkü bu sene zaman zaman uyumayacak, zaman zaman gergin, huzursuz hissedeceksiniz. Zaman zaman gizli düşmanlıklarınız ortaya çıkacak, arkadan konuşulanlar, arkadan yapılan planlar ortaya çıkacak. O yüzden bu yıl sizin değişim, dönüşüm çok köklü bir değişim.

2022 yılı Balık burçları için çok daha şanslı bir yıl. 2021  doğum sancısını yaşayacağınız krizli bir yıl. Krizlerle değişip dönüşmeye öğrenmeniz gerekiyor. Ocak ayı aslında güzel ve keyifli başlayacak. Yılın ilk ayı sosyalleşerek, yeni iş, yeni arkadaşlıklar edinebileceksiniz. İş hayatında destek alabilecekleri ya da flörtün en bol olacağı bir dönemdir ocak ayı. Yani Oğlak burcu yeni ay da yine balıkları destekleyici bir etki veriyor. Amma velakin sonrasında 28 Ocak’ta Kova burcunda Merkür retrosu var. Bu balıkların anksiyetelerini biraz tavan yaptırır. Birtakım psikolojik rahatsızlıkları olan balıklar varsa bu dönemde artar bu rahatsızlıklar lütfen dikkat edin. Uyku düzeniniz bozulabilir, gergin, huzursuz hissedebilirsiniz.

Ta ki 22 Şubat’a kadar. Bu dönem içerisinde Merkür vetosu devam ederken Venüs Kova burcuna geçecek. Burada o endişelere dair özellikle kadınlardan yana alacağınız yardımlar olacak. Gizli yardım var sevgili Balık burçları. Bilinçaltı çalışmalar için ya da korkularınız, endişeleriniz var ise ya da bir takım önemsemediğiniz, üzerinde düşünmediğiniz hastalıklarının varsa lütfen Şubat ayında kontrollerinizi yaptırın ve bunların üzerine düşün. Kendi içinize yönelin. Sevgili Balık burçları size çok iyi gelecek. İnziva dönemi gibi düşünebilirsiniz Şubat ayını. Bu noktada 25 Şubat sonrasında rahatlamaya başlayacaksınız biraz. 25 Şubat itibariyle de Venüs Balık burcuna geçtiğinde yılın en şanslı dönemine girmiş olacaksınız. Hatta ve hatta 13 Mart’ta Venüs yani bir yeni ay var Balık burcunda. Bu sizin için bu yılın en güzel dönemlerinden biri. Hayatınızda önemli adımlar atacağınız, önemli anlaşmaları yapabileceğiniz, önemli kararlar vereceğiniz bir yeni ay. Adımlarınızı bu yeni ay ve sonrasındaki on güne yaymaya çalışın.

13 Mart ve sonrası çok daha keyifli ve şanslı bir dönem çünkü. 22 Mart sonrasında finansal anlamda kaygıları ve endişeleri olan Balık burçları yeni kaynaklar bulabilir, maddi anlamda daha da güçlenebilir ya da iş hayatında uzun zamandır bekledikleri terfi ya da yeni bir iş alabilirler 12 Nisan’daki Koç Yeniay ile birlikte yaparak ayağınızı prangalardan özgürleştirebilirsiniz. Sizi zorlayan, sıkıştıran, baskılayan konularla ilgili finansal anlamda da özgürleşme yaşayacağınız bir yeni ay olacak önünüzde. Çünkü sonrasında 15 Nisan itibariyle Venüs’ün Boğa’ya geçmesi, yine 20 Nisan itibariyle Merkür’ün Boğa’ya geçmesi Balık burçlarına yarar. Seyahatler, kısa kısa yolculuklar, taşınma işlerini bu döneme getirebilirsiniz. Bu dönemde çok daha şanslı olacaksınız. Kardeşlerden ve yakın akrabalardan yana da destek alacağınız bir dönem. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz bir sürece işaret ediyor. Doğru iletişimle sorunlarınızı çözebileceksiniz. Bu dönem içerisinde 27 Nisan’da bir Akrep dolunayı var. Finansal anlamda zorlandığınız birtakım problemler varsa bunların neticelendiği ve sonuçlandığı zaman olacak. Çünkü 11 Mayıs’taki Boğa yeniayı ile birlikte Balıklar için de yeni adımlar, yeni maddi kazançlar gelebilir. Bekar olan balıklara bir ilişki de getirebilir, birliktelik de getirebilir. Burada da şanslı bir süreç olarak bakabilirsiniz.

Köklü değişimler olacak ve çevrenizin yardımıyla da bu değişimleri yaşayacaksınız. Çevrenizden, akrabalarınızdan, kardeşlerinizden birinin de önayak olduğunu görebilirsiniz.

14 Mayıs’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. 2022 çok şanslı bir yılınız olacak. Onun ön izlemesini 14 Mayıs itibariyle bir süre göreceksiniz. 26 Mayıs’ta yılın ilk tutulması var. Balıkların gergin olacağı bir dönem olabilir. İşinizle ilgili problem, bitiş ya da aileleriyle ilgili bir sağlık problemi ya da bir sıkıntının ortaya çıkabilir. 10 Haziran’da İkizler burcundaki Güneş tutulması da bunu tetikliyor. Bu ikisi bu dönem yani mayıs haziran ayları, Balıkların sıkışıp kaldığı bir süreç olacak. Lütfen orada dişinizi sıkın. Değişken bir ruh halinde olacaksınız. Çok fazla fikir değiştirebilirsiniz, yanlış kararlar verebilirsiniz. Yeni adımlar atmayın, eski işlerinizi çözün. Çünkü 29 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunu retro yapacak ve haziran sonuna kadar sürecek. O dönemde ne olur yeni adımlar, yeni kararlar, yeni adımlar atmayın ve beklemede kalın. Sözleşmeler, anlaşmalar, iş birlikleri hüsranla sonuçlanabilir.

24 Hazirandan sonra rahatlıyorsunuz, önünüz daha netleşecek, önümüzü görmeye başlayacaksınız. Üzerinizdeki o sis perdesi biraz biraz kalkacak. 10 Temmuz’daki Yengeç yeniayı sizin için keyifli ve güzel. Yeni bir birliktelik, bekar balıkların hayatına bir aşkın girmesi, arkadaşlıklar, destek almak daha popülerleşleşmek, daha ön planda olacağınız bir döneme işaret ediyor. Hatta çocuk sahibi olmak isteyen Balık burçları için o Yengeç yeni ayı çok iyi gelir. Hayatınızda güzel, keyifli ve kendinizi değerli hissedeceğiniz bir dönemin başlangıcı olabilir.

12 Temmuz’da da Merkür Yengeç burcuna geçerken Temmuz ayı sizin için daha sosyal, daha neşeli olacağınız, kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir dönem. Sağlıkla ilgili lütfen Ağustos ayında ani sağlık problemlerine dikkat edin, göz ardı etmeyin ve kontrollerinizi ihmal etmeyin. Çalışanlarınızla ilgili de zaman zaman yaşayacağınız problemler ya da krizlere açık olun ve hazırlıklı olun. Evlilik, birliktelik, uzun sürecek sağlam bir birliktelikle ya da ortaklıkla gelebilir.

7 Eylül’de Başak Yeniayı Balıklar için önemli bir başlangıç. Biraz enerjileri düşük olabilir ama mücadele etmeli ve sorumluluk alarak ilerlemeleri gereken ve hayatlarında artık bir şeyi net değiştirmeleri gereken dönem olacak.

7 Ekim itibariyle Venüs’ün Yay’a geçmesi balıkların biraz aşk hayatlarında çalkantılara, kendilerini değersiz hissetmelerine, geri planda hissetmelerine sebebiyet verebilir. Orası biraz ilişkilerde zorlanacağız dönem gibi gözüküyor.

5 Kasım’daki Akrep yeni ayı ilginç. Maddi anlamda sıkıntılar, problemler yaşıyorsanız bir borcunuzun kapanmasını istiyorsunuz ya da bir yerden para bekliyorsunuz, bir davanın sonuçlanması ya da bir miras meselesi varsa bu 5 Kasım itibariyle gündeme gelebilir ve çözümlenebilir. O yüzden Kasım ayı size iyi ve keyifli gelebilir diyorum. Hele ki 19 Kasım’daki Boğa burcundaki Ay tutulması sert bir tutulma. Fakat Balık burçlarının hayatındaki 2021 yılında yaşayacakları zorluklara dair birtakım kararlar alacakları ve yeni adımlar atacakları bir tutulma olduğu için önemli.

19 Aralık 24 Aralık tarihleri balık burçları için önemli. Buralarda da karar veremeyeceğinizi ya da attığınız adımlardan emin olamayacağınızı ya da biraz baskı altında, sorumluluk altında kalacağınız bir dönem olacak.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2021! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor? 2021 Yıllık Astroloji Yorumu

Bir yanıt yazın