2020 Şubat Ayı Nasıl Geçecek? – NE DİLEDİĞİNE DİKKAT ET!

2020 Şubat Ayı Nasıl Geçecek Astrolojik Yorumu

Aşk gezegeni Venüs’ün 7 Şubat’ta Koç burcuna geçişi ile flörtöz ilişkiler devreye girecek. Romantizm yerine hızlı aşklar gündeme gelecek. İlişkilerde zaman zaman aldatmalara açıklık getirecek bu görünüm, ilişkisi olanlara gözünü dört aç diyor. Ama Aslan, Koç, Yay, İkizler ve Kova’lar için güzel etkiler verebilir.

NE DİLEDİĞİNE DİKKAT ET!

9 Şubat 2020 yaşanacak Aslan dolunayı ortalığı biraz karıştıracak. İlişkilerle ilgili kapanış ve başlangıçlara sebep olacak bu dolunay Şubat ayının en hareketli gökyüzü olaylarından. Koç, Aslan, Yay, İkizler ve Terazi’leri harekete geçirecek dolunay uzun zamandır beklediğiniz işleri tamamlama fırsatı verecek. Anın haritasında Merkür’ün Balık’ta ve 12. Evde olması gördüğümüz rüyaların yol gösterici olacağı, gizli saklı sırların açığa çıkacağı ve gözümüzün önüne serileceğini gösteriyor. Boğa, Kova ve Akrep burçlarını biraz yorabilir, beklenmedik sorunlarla yüzleşmenizi sağlayabilir. Şubat ayının teması da aşk ve ilişkilerle başlıyor. Ayrıca sanatçılar, gençler ve çocuklarla ilgili önemli olayların yaşanacağına işaret ediyor.

16 Şubat’ta Mars’ın Oğlak burcuna girmesi ile çalışan kazanır devri başlıyor. Gündemimiz ikili ilişkilerden hızla kariyere dönecek. Planladıklarımızı hayata geçirmeye dair müthiş bir çaba gösterebiliriz. Aynı gün çok sevdiğimiz canımız Merkür Balık burcunda retro hareketine başlayacak! Yine çarşı pazar karışacak anlayacağınız! Balık, Başak, İkizler ve Yay burçlarını öldürmese de süründürecek 20 gün boyunca… Adımlarımızı temkinli atmakta fayda var. Dalgınlık, gereksiz alınganlık hayalkırıklıklarımızı tetikleyebilir.

23 Şubat 2020 Balık Yeniayı

23 Şubat’ta 4 derece Balık burcunda Fomalhaut sabit yıldızı ile kavuşumda mistik bir yeni ay gerçekleşecek! Fomalhaut, Balık burcunun en güçlü yıldızlarındandır. Etkileri çok derinden çalışır. Eskiden bu yıldıza büyücü yıldızı derlermiş. Spiritüel çalışmaları ve ayinleri Ay Fomalhaut kavuşumunda yaparlarmış. Çünkü Ay Fomalhaut’la kavuştuğunda kalbinden ne dilersen gerçekleşir. Yeni ay enerjisini iyiye kullanın, içinizdeki gücü keşfedin!

Bu yeni ay, karmadan aşklar getirebilir, tamamlanmamış ilişkileri tamamlayıp, evliliğe dair planlar yaptırabilir. Evliler içinse durum biraz karışık. Evlilikte bugüne kadar çözülmeyen problemler gün yüzüne çıkacak ve yüzleşmeniz gerekecek. Merkür’ün Balık burcunda retro olması ise, kazalar, aldanmalar, kandırılmalara açık bir döneme işaret ediyor. Sözlü ve yazılı iletişimde dikkatli olun, sözleşme yapacaksınız iki kere okuyun!

26 Şubat’taki Güneş Merkür kavuşumu ise, dileklerimizi yazarak aktive etmek için mükemmel zamanlama. Hayatınızda neyi tamamlamak ve değiştirmek istiyorsanız kağıda yazın ve olmuş gibi imgeleyin. Gece yarısı 01:00- 07:00 arası bu ritüeli yapabilirsiniz.

2020 Astroloji Haritası Şubat Ayı. Aslan dolunayı burcunuzu nasıl etkileyecek?

2020 Mart Ayı Nasıl Geçecek? ŞEYTAN AYRINTIDA GİZLİ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *