2020 Ocak Ayı Nasıl Geçecek? – DEVLERİN AŞKI BÜYÜK OLUR!

2020 Ocak Ayı Nasıl Geçecek Astrolojik Yorumu

2020 yılının enerjisi en yüksek ve değişime en açık aylarından biri Ocak ayı. 10 Ocak’ta Yengeç burcunun 20 derecesinde bir Ay tutulması ile yeni yılın ilk gökyüzü olayını deneyimleyeceğiz. Bu ay tutulmasından en çok etkilenecek burçlar ise Başak, Yengeç, Oğlak, Terazi ve Koç burçları olacak. Hayatınızda tamamlanması gereken konuları kapatacaksınız ama bu kapanış biraz sancılı olabilir. Ay tutulmasında tehlikeli bir açı var. Mars 3. Evden 8. Evdeki Uranüs’e 150’lik yapıyor. Bu ciddi bir kaza açısıdır. Dünya ve Türkiye gündemine oturacak kazaların habercisidir. Özellikle Ocak ayında yollarda ekstra dikkatli olalım. Ayrıca tutulmaya iki devin kavuşumu damga vuracak; Satürn ve Pluto Oğlak burcunda kavuşum derecesine giriş yapacak ve 12 Ocak’ta tam anlamıyla kavuşacak! Ee, haliyle devlerin aşkı büyük olur. Merkür, ve Güneş de bu kavuşuma eşlik ediyor. Bu çok nadir görülen bir gökyüzü olayı. Ne düşündüğünüze özellikle dikkat edin, iyi düşünün, başarıyı hayatınıza çekmeyi dileyin. Hızla gerçekleşebilir! Ayrıca büyük düşünün ve büyük projeleri hayata geçirmek için çabalayın.

1900’lü yıllara baktığımızda 1914, 1947 ve 1982 yıllarında kavuşum yapan bu iki güçlü gezegen dünyayı yerinden oynatmıştı. 1 Dünya Savaşı’nın başlangıcı, 2. Dünya Savaşı’nın bitimiyle Sovyetler ve Amerika’nın yükselişe geçişi, AIDS’in dünya gündemine oturması Satürn Pluto kavuşumunun tetiklenmesiyle oldu. Şimdi ise Satürn Pluto kavuşumu güç dengelerinin değişimini tetikleyecek ve dünya üzerinde yeni bir dönem başlatacak. Bireysel anlamda baktığımızda ise özellikle Boğa, Başak, Balık ve Akrep burçları uzun zamandır elde edemedikleri fırsat ve güçleri deneyimleyecekler. Oğlak ve Yengeç’ler için zorlayıcı bir süreç olabilir ama sabırla ilerlemeleri gerekiyor.

Devlerin Aşkı Büyük Olur

13 Ocak itibariyle Venüs’ün Balık burcuna geçmesi aşk ve ilişkilerde sevginin en derinden yaşanacağı zamanlara işaret ediyor. Daha iyimser, hoşgörülü ve sevgi dolu bir döneme geçeceğiz. Yeni bir ilişkiye başlamak isteyenler ya da evlilik teklifi alanlar olacak. Havada aşk kokusu var! En çok da Balık, Yengeç, Akrep, Oğlak ve Boğa’lar yaşadı!

25 Ocak 2020’de Kova burcundaki yeni ay ise sıra dışı ve derin aşklar vaad ediyor. Gökyüzü, uzun zamandır yalnız olanların kalplerini ısıtacak. Görüyor ve arttırtıyorum, bu yeni ay sürpriz hamileliklere gebe olacak. Bebek bekleyenler şahane haberler alabilir! Yeni aydaki Venüs Mars karesi ise tutkulu aşkları anlatır ama dengeyi kurmak şart yoksa işler rayından çıkabilir.

28 Ocak Salı günü sabah 09.00’dan 14:30’a kadar dilek ve dua vakti. Ay, Venüs ve Neptün Balık burcunda kavuşum yapacak. İlahi kapının ardına kadar açık olduğu bir zaman diliminde hayatınızda şifalanmasını istediğiniz ne varsa dileyin!

Hediyeniz akışta size gelecek, inanın…

2020 Astroloji Haritası Ocak Ayı. Ay tutulması burcunuzu nasıl etkileyecek?

Şubat ayında bizi neler bekliyor?

2020 Astroloji Haritası Şubat Ayı – NE DİLEDİĞİNE DİKKAT ET!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *