2020 Mart Ayı Nasıl Geçecek? ŞEYTAN AYRINTIDA GİZLİ!

2020 Mart Ayı Nasıl Geçecek Astrolojik Yorumu

Venüs 5 Mart’ta Boğa burcuna giriş yapacak, 11 Mart’ta Merkür retrosunun da sona ermesiyle aşk ve ilişkilerde şanslı günlere adım atacağız. Şubat ortalarından başlayan 20 günlük gelgit dönemi bitiyor. Zihinsel olarak daha rahatlayacağımız bir dönem bizi bekliyor. Özellikle de Boğa, Akrep, Balık, Oğlak ve Başak’lara aşk ve bereket getirecek. Yarım kalmış işlerinizi tamamlama fırsatı verecek.

ŞEYTAN AYRINTIDA GİZLİ!

9 Mart 2020 Başak burcundaki Dolunay, yılın en ilginç dolunaylarından. Neptünyen dolunaya Merkür S enerjisi eşlik ediyor. Merkür durağan konumda anın haritasında 5. Evde yer alırken gizli saklı tüm aşk ilişkilerini ortaya dökecek. Güneş Neptün’le kavuşumda olduğundan özellikle ilerleyen günlerde zehirlenme vakaları artabilir. Dikkatli olmamız gereken bir dolunay. Mars da Oğlak burcunda Vega sabit yıldızı ile kavuşum yaparak 2019’daki Güneş tutulmasını tetikleyecek.  2020’de birçok evliliğin ani bir şekilde sonlanması bu dolunay etkisiyle gerçekleşebilir. Ayrıntılara dikkat eden, bu dolunayla hayatına yön verir. Unutmayın şeytan ayrıntıda gizlidir. Ve hiçbir şeytan sonsuza dek saklanamaz!

22 Mart’ta Satürn Kova burcuna geçecek! 1962-1964, 1991-1994 yılları arasında doğanlar için Satürn döngüsü aktifleşecek. Ve hayatları hiç olmadığı kadar sınanacak. Aldıkları sorumluluklarla ve yaşamlarındaki kısıtlanmalarla değişip dönüşecekleri 2,5 yıllık bir döngü başlayacak.

24 Mart 2020 Koç yeni ayı ile Pluto ve Jüpiter kavuşum derecesine girecek ve ikisine Mars da eşlik edecek! Korkunç üçlü!

Chiron’un eşlik ettiği yeni ayda, acılarımızdan ve küllerimizden doğacağız. Bu yeni ayla birlikte, 2019’un son Güneş tutulması tetiklenecek. Ve Güneş tutulmasıyla hayatımızda değişmesi gereken ne varsa hızlı bir şekilde değişecek. Hızlı, sert ve ani gelişmelerin olacağı bir yeni ay deneyimleyeceğiz. Pluto ve Jüpiter’in kavuşumu ile yeni bir dönem başlayacak ve ilk ayak sesini bu yeni ayla göreceğiz. İş hayatı ve ortaklıklarla ilgili büyük gelişmeler yaşanacak. Yeni ayda enerjisi en yüksek açılardan biri ise Venüs Jüpiter 120’liği olacak. Koç, Boğa, Oğlak, Başak, Akrep ve Yengeç’leri doğrudan etkileyecek. Küllerinden doğanlar kazanacak! Savaşın, pes etmeyin…

2020 Nisan Ayı Nasıl Geçecek? TAMAM MI, DEVAM MI? KARAR VER!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *