2020 Astrolojik Haritası | Burcunuz Nasıl Etkilenecek? Dönüşmeyen Kalmayacak!

6 TUTULMA! VENÜS VE MARS RETROSU VE SAHİBKIRAN…

Bu senenin mottosu: Çalışan kazanır! Çünkü 1 yıl boyunca bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter Oğlak burcunda hareket edecek.

Jüpiter Oğlak burcunda güçsüzdür ve bir yıl boyunca bu burçta seyredecek. Peki haritada bolluk, bereket gezegeni Jüpiter’i nasıl şifalandırırız? Çok çalışarak… 2019 yılında Jüpiter Yay burcundaydı. Herkese bol keseden dağıttı çünkü Jüpiter Yay burcunda çok güçlüdür. İyimser ve bereketlidir. Ama 2020 yılında sadece çalışıp, çabalayana, pes etmeyene dağıtacak… Çünkü Oğlak burcu enerjisi üretmekten, çalışmaktan ve mücadeleden beslenir.

Yıllar boyu, kariyerlerinde çalışıp da kazanç elde edemeyenler için bu sene çok önemli. Çünkü hak edişleri gelecek. Terfileri için uzun zamandır uğraşanlar güzel haberler alabilir!

Bu sene hayatlarında dönüm noktası yaşayacak burçlar; Koç, Boğa, Balık, Oğlak, Başak, İkizler ve Yay burçları!

Bu sene gökyüzü gündemi öyle kalabalık ki, 4 ay tutulması, 2 güneş tutulması, bir Mars retrosu, bir Venüs retrosu ve bir de Sahibkıran!

2020’deki Venüs retrosu ile yeni bir döngü başlıyor ve bu döngü 2026’ya kadar diğer Venüs retroları ile devam edecek ve tamamlanacak.  Venüs, 13 Mayıs’ta İkizler burcunda retro yapacak. 25 Haziran’a kadar da ortalığı biraz karıştıracak. Doğum haritalarında Venüs ve Mars gezegenleri retro olanlar ise hızlı yükselişe geçecekler, uzun zamandır karşılaşmadıkları imkan ve fırsatlarla karşılacaklar.

5 Haziran’da ay düğümlerinin İkizler ve Yay aksına geçmesi ile de basın, yayın, iletişim, ve dini konular ülke ve dünya gündemini yönlendirecek. 2020 yılında büyük şirketlerin el değiştirmesine tanık olacağız. Özellikle de basın yayın alanında. Güç ve ekonomi dengelerinin değişeceği bu yıl, büyük şirketlerin kapanması, yeni iş dallarının ortaya çıkmasına sebep olacak.

Gelelim sahib kırana. Bu kelimeye yabancı olabilirsiniz ama dünyayı değiştirecek büyük olayların habercisidir ve 20 yılda bir yaşanır. Osmanlı’da yıldızların bahtına hükmettiği kişiye denilirmiş. Hükümdarlar, sahib kıran zamanlarında dünyaya gelirmiş. İşte 2020 yılının 21 Aralık’ında bu enerjiyle dönüşeceğiz. Astrolojiye göre bu dönemlerde doğan çocuklar, ileride dünyayı değiştirecek, yönetecek büyük insanlar olur. Çok güçlü insanlar doğar. Bu dönemlerde başladığınız işlerde büyük kuvvet ve başarı elde edersiniz!

Dinler tarihine baktığımızda, Satürn ve Jüpiter’in su grubu burçlarında kavuşum yaptığı yıllarda peygamberlerin doğumunun müjdelendiğini görüyoruz. Şimdi ise hava grubu burçlarından Kova’da yaşanacak sahib kıran enerjisi ile geleceğe yön verecek büyük teknolojik yenilikler, havacılıkla ilgili müthiş değişimler ve icatlara şahit olacağız. Kova burcundaki sahib kıranda geleceğe yön verecek bilim insanları doğacak… Kova burcunda aktifleşecek 40 yıllık bir bilimsel değişim dönüşüm dönemi bekliyor!

2020 YILINDA HANGİ BURÇ HANGİ AÇIDAN ŞANSLI? 2020 |Burcunuzu Nasıl Etkileyecek?

Koç: Kariyer ve iş hayatı

Boğa: Eğitim, yolculuklar ve yabancı ülkelerle ilgili konular

İkizler: Parasal kaynaklar, şifalanma, krizlerle dönüşme ve miras

Yengeç: Evlilik ve ortaklıklar

Aslan: Sağlık ve günlük işler

Başak: Aşk, arkadaşlıklar ve çocuklar

Terazi: Aile, gayrimenkul ve taşınma

Akrep: Yakın çevre, seyahatler, iletişim, kardeşler

Yay: Para, finans

Oğlak: Kişisel büyüme ve gelişim

Kova: Bilinçaltı, krizlerle dönüşüm, gizli düşmanlardan haberdar olma, korkularla vedalaşma

Balık: Aşk, ilişkiler ve sosyal çevre

2020 YILI ÇOK ÖNEMLİ GÖKYÜZÜ OLAYLARINA TANIKLIK EDECEK! HARİTA KADER DEĞİLDİR UNUTMAYIN, GÖKYÜZÜNDEN HABERDAR OLARAK 2020 YILINIZI PLANLAYABİLİRSİNİZ!

2020’de Burçları Neler bekliyor? 2020 Astroloji Haritası

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *