2020 Nisan Ayı Nasıl Geçecek? TAMAM MI, DEVAM MI? KARAR VER!

2020 Nisan Ayı Nasıl Geçecek? Astrolojik Yorumu

Venüs İkizler burcunda 2020

Güzeller güzeli Venüs 3 Nisan’da Boğa’dan İkizler burcuna geçerek kafaları karıştıracak! İlişkilerde daha flörtöz ve girişken olduğumuz bir dönem başlayacak. Mars’ın da Kova burcuna geçişiyle sorunları alternatif yollardan çözeceğimiz bir aya başlangıç yapacağız.

Özellikle 3 Nisan’da saat 20:30’dan sonra Güneş-Ay kontağı, Venüs Mars desteği ve Merkür Neptün kavuşumu dilek dilemek için şahane bir gün oluşturuyor. Kimi, neyi istiyorsanız dileyin, evren karşınıza çıkaracak… Hem de çok ani…

4 Nisan’da Venüs ve Satürn üçgeni de uzun süreli ilişkilerin başlamasına zemin hazırlayacak. Bu tarihi es geçmeyin!

TAMAM MI, DEVAM MI? KARAR VER!

5 Nisan 2020 Jüpiter – Pluto kavuşumu

5 Nisan’da ise Jüpiter Pluto kavuşumu ile büyük bir dönüşümün ayak seslerini duyacağız. Doğum haritanızda hangi evde Oğlak burcu enerjisi var ise, o alanda ruhsal ve dünyevi değişimlere açık olun!

8 Nisan 2020 Terazi Dolunayı

8 Nisan Terazi Dolunayı ile yine ilişkiler ve ortaklıklar sınanıyor. Kendimizi kurban hissettiğimiz bir ilişkiden özgürleşmek için tam zamanı! Bağlarınızı koparın gitsin… Hayır diyemeyenlere büyük sınavlar getirecek bu dolunayda düşüncelerimizi özgürce ifade etme şansı bulacağız. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak ve Balık burçları için tamamlanma ve yoluna devam etme dolunayı olacak. Ama unutmayın, ne olursa olsun hayrımızadır!

11 Nisan 2020 Merkür Koç burcunda

11 Nisan’da Merkür Koç burcuna geçiş yapacak. Kendimizi daha net ifade edeceğimiz bir döneme geçeceğiz ama bu ifade ediş tarzı bazen sert ve kavgacı bir üsluba dönüşebilir, kontrollü olmakta fayda var. Bazen de her düşünceyi herkesin bilmemesi lazımdır ya işte öyle bir dönem! Aslan, Koç, Yay, İkizler ve Kova burçları için güzel günler yakındır 🙂

23 Nisan 2020 Boğa Yeni ayı

23 Nisan’da yaşanacak Boğa yeni ayı ile fiziksel ve ruhsal değişimlere adım atacağız ve odak noktamız “kendi benliğimiz” olacak! Maddi anlamda önemli gelişmelerin yaşanacağı bir yeni ay yaşanacak. Özellikle Koç, Boğa ve Kova burçları maddi anlamda büyüyecek. İkizler ve Yay burçlarına da büyük fırsatlar gelecek!

Dünyadaki güncel duruma bakarsak; 23 Nisan’daki yeni ayla Korona virüsü kırılma noktası yaşayacak. Nisan sonuna doğru insanlar işin ciddiyetini anlayacaklar. Muhtemel senaryo; Korona salgınından hayatını kaybedenler ve virüse yakalanan kişi sayısı oldukça artacak.

27 Nisan 2020 Merkür Boğa burcunda

27 Nisan’da Merkür Boğa burcuna geçiş yapacak. İkili ilişkilerde inat ve sabit fikirlilik sorun yaratabilir, dengede gitmekte fayda var.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *