2021 Koç Yeniayı – Cesaretin Var Mı?

12 Nisan sabah saatlerinde Koç Burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Anın yükseleni Koç’da, Venüs Koç’da yani gökyüzü bize diyor ki; “ Yeni başlangıçlar, yeni adımlar için çok iyi dönemlere girdik. Hazır mısınız,  adım atmaya cesaretin var mı ?”

Bu yeni ay ne zamandır yapamadığınız, adım atmaktan çekindiğiniz her konuda yeni başlangıçlara merhaba diyoruz. Koç yeni ayının mottosu “Cesareti Olmayan Kahraman Olamaz” 

Mesela iş yerinizde zam yapılmasını mı istiyorsunuz, bu dönem doğru iletişim kurmak ve adım atmak için çok iyidir. Yeni bir beraberliğe başlamak istiyorsunuz Koç enerjisi ile hemen adım atın olumlu sonuç alırsınız.

Koç yeni ayının ana konusu; bugüne kadar yapamadığınız, yapmaya cesaret edemediğiniz işlerle, konularla ilgili adım atmak, başlamak cesurca ilerlemektir. Işığınızı parlayacağı kendinizi düşünmeye başlayacağınız günler geliyor. Sınırlarınızı çizeceğiniz, kolay kolay evet demeyeceğiniz günlerdeyiz. Kendi öncelikleriniz, kendi isteklerinize önem verdiğiniz bir Koç yeni ayı. Başkaları ne ister diye düşünmek yerine beni ne mutlu eder duygusuna daha hakim olacaksanız. Enerjisi çok yüksek bir yeniay geliyor.  

“Koç yeni ayında spora ve sağlıklı beslenmeye başlayın. Uzun vadede çok iyi dönüşlerini alırsınız.”

Aşkta En Şanlısı: Yay, İkizler, Koç

Para Konusunda En Şanslı: Balık, Başak

İş ve Kariyerde En Şanslı: Aslan ve Yengeç

Haftanın En Çok Gezeni: Kova

Koç Yeni Ayı Koç Burcunu Nasıl Etkileyecek

Yürüyün Koç burçları, yeni ayda sizi kimse tutamaz. Yeni adımlar, yeni başlangıçlar gündeminizde. Bu dönemde spora başlayın, sağlıklı beslenin. Kendinizi daha sevilir, daha kıymetli bulacağınız bir dönemdesiniz. Bu günler sizin için tam olarak “Canım Kendim” dönemidir. Aynı zamanda adım atmaktan çekindiğiniz, korktuğunuz hangi konu varsa bu dönemde cesurca adım atarsanız uzun vadede kazanç sizi bekliyor. 

Koç Yeni Ayı Boğa Burcunu Nasıl Etkileyecek

Bu hafta Boğa burçlarına inziva öneriyoruz. Koç yeni ayı döneminde gizli saklı sırları öğrenecekseniz. Yakınlarınız ile ilgili ani bir sağlık problemi ile ilgilenebilirsiniz. Sizlerde sağlıklarınıza dikkat edin. Zaman zaman Boğalar endişe ve anksiyete ile boğuşabilirsiniz. Ancak bu günlerde geçiyor unutmayın. Şu sıra biraz dinlenip enerji toplama zamanı. 

Koç Yeni Ayı İkizler Burcunu Nasıl Etkileyecek

Bu yeni ayın şanslı burçlarından biri İkizler. Aşk, ilişkiler, bekarların hayatına bir partner girmesi gibi konular gündeminizde. Sosyalleşme, çevrelerinin genişlemesi, yeni ortamlar, yakınları tarafından birileri ile tanıştırma konusunda oldukça şanslı bir dönemdesiniz. Aynı zamanda iş hayatlarında yöneticilerinden destek isteyen İkizler burçları için tam adım atma zamanıdır. Mars İkizlerde olduğu için ateşli hastalıklara dikkat etmenizde fayda var.

Koç Yeni Ayı Yengeç Burcunu Nasıl Etkileyecek?

Yengeç burçları bu haftanın yorgun savaşçıları. İş ve kariyer konusunda çok iyi dönemdesiniz. Bereketiniz artacak. Özellikle kadın yöneticilerden oldukça destek göreceksiniz. Bu hafta çok kazançlı çıkabilirsiniz. 

Koç Yeni Ayı Aslan Burcunu Nasıl Etkileyecek?

Bu haftanın en çok gezeni aslan burçlarıdır. Bir yerden bir yere seyahat veya iş gezisinde bulunabilirsiniz. Ev taşıma, araba, ulaşım ile ilgili bir sorunun çözülmeside gündemizde olabilir. Yeni bir eğitime başlamak size bu dönemde çok iyi gelir. Eğitim hayatında olan Aslan burçları, şu dönemlerde oldukça başarılısınız. Aşk ve ilişkilerde yeni adımlar atıyorsunuz. 

Koç Yeni Ayı Başak Burcunu Nasıl Etkileyecek?

Başak burçlarının ani kazanç ve fırsat kapıları açılıyor. Maddi olarak uzun zamandır sorun yaşayan Başaklar alacak verecek, miras, kredi konuları, ortaklardan gelecek olan gelirler gündeminizde olacak. Maddi olarak büyüme, ortaklardan yana şans ve fırsatlar hayatınızda olacak. Bir ameliyattan yana şifa dönemidir. Bu hafta maddi anlamda ani sürprizlere hazır olun.

Koç Yeni Ayı Terazi Burcunu Nasıl Etkileyecek?

Gökyüzünde bu kadar Koç burcu enerjisi varken Terazi burçları biraz yorulacaklar. Evlilikler, ilişkiler ya da ortaklıklardan yana problem yaşıyor olabilirsiniz. Geçmişe dair sorunlarla yüzleşip çözüme kavuşturacaksınız. Biraz daha sorumluluk alacağınız bir dönem. Ortaklık ve iş birlikleri konusunda yeni adımlar atabilirsiniz. Birlikteliği olan Teraziler evlilik yolunda adım atabilirsiniz. Bekar olan Teraziler için biraz inişli çıkışlı bir dönemdir. 

Koç Yeni Ayı Akrep Burcunu Nasıl Etkileyecek?

Haftanın en çok ani gelişmeler yaşayacak olan burcudur. Sağlığınıza çok dikkat edin. Günlük işlerde sorunlar gündeme gelebilir, uzun zamandır yaşadığınız bir sağlık sorununuz varsa bunun ile ilgili şifa ve tedavi yöntemleri de gündeminizde olabilir. Aynı zamanda iş hayatında size yardımcı olan kişiler tarafından destekleneceksiniz. Ev ve iş hayatında yardıma ihtiyacınız varsa talep edin bu hafta mucizevi şekilde karşılığını alacaksınız.

Koç Yeni Ayı Yay Burcunu Nasıl Etkileyecek?

Haftanın en şanslı burçlarından biri bu hafta Yaylar. Bekarlar ya da ilişkisi olmayan Yay burçları bu hafta itibariyle yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Popüler olduğunuz, arkadaş çevrenizden desteklendiğiniz bir dönem. Flörtlere çok açıksınız. Bebek haberi almayı düşünen Akrep burçları için ani ve sürpriz gelişmeler sizi bekliyor. Maddi anlamda bereketinizin arttığı bir döneme giriyorsunuz.

Koç Yeni Ayı Oğlak Burcunu Nasıl Etkileyecek?

Bu hafta eteğinizden birileri çekiştiriyor. İş, aile ve aşk hayatınızda hangi konuya yetişeceğinizi şaşıracağınız bir dönem. Bu hafta sorumluluklarınız artacak. Aile bireylerinden yana sağlık sorunları var ise önem göstermeyi ihmal etmeyin. Ev hayatında tadilat, yeni bir şeyler almak ya da gayrimenkul alımlarında beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. 

Koç Yeni Ayı Kova Burcunu Nasıl Etkileyecek?

Bu yılın en şanslı burcu Kovalar. Kova burçları çevrelerinden ve özellikle kardeşlerinden yana destek alacaklar. Bu dönem bol bol seyahatler gündeminizde. Uzun süredir çözemediğiniz bir sorunu yurtdışı bağlantısı ile çözüme kavuşturabilirsiniz. Aynı zamanda taşınmaya dair planlarınız varsa çok iyi bir zamanlama. 

Koç Yeni Ayı Balık Burcunu Nasıl Etkileyecek?

Haftanın maddi anlamda en çok kazanını Balık burçlarıdır. Bereketli, kaynaklarınızın arttığı bir hafta. Eliniz bollaşıyor. 

https://www.instagram.com/tv/CNiSx9dn0A1/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir