2020’de Ne Zaman Evlilik Yapılır? 2020’de ilişkiler nasıl sürecek?

İkizler burcunda Venüs Retrosu: 13 Mayıs 2020

21 derece İkizler burcunda retro harekete başlayacak. Capella sabit yıldızı vardır burada. Kara bir yıldız. Mars – Merkür karakterinde ve gizli saklı olan ne varsa ayyuka çıkaran bir sabit yıldız. Yalan, dolan, ihanetle ilgili. Orion grubunun en önemli ve büyük yıldızlarındandır. Yaz akşamlarında, gökyüzünde çok rahat görünür. Yanıp yanıp sönen bir sabit yıldızdır. Şanslıdır ama bu yıldız üzerindeki bir Venüs retrosu birçok evliliğin ve ilişkinin pimini çekecek. Bombayı ortaya atıp, kaçacak!

En çok etkilenecekler; İkizler, Yay, Balık ve Başak’lar… Özellikle bu burçlarda olanlar 2 ay boyunca ilişkilerde yaşanacak ihanetlere, yalan dolanlara karşı hazır olsunlar. Gökyüzü bu kadar sertken Mayıs ve Haziran’da planlanan nişan ve nikahlar ilişkiyle ilgili de problem getirecektir. Korona salgınının tam anlamıyla kontrol altına alınması Temmuz’u bulacak gibi görünüyor. Bu sebeple düğün konusuna hiç girmiyorum! Bu sene Eylül’e kadar, toplu etkinlik yapmayı düşünmeyin. Peki Venüs retrosu kimlere yarar? Eğer Venüs’ünüz retro ise özellikle de İkizler, Koç, Aslan, Yay, Kova ve Terazi burcunda retro ise şanslısınız! İlişkiye başlama, nikah ve nişan zamanı için Mayıs ve Haziran’ı düşünebilirsiniz. Mars’ı retro olanlar için de bu dönem diğerlerine nazaran daha hafif etkilerle geçer. Hatta uzun süredir adını koyamadığınız bir ilişki de başlayabilir.

Venüs’ünüzün retro olup olmadığını öğrenmek için internetteki ücretsiz sitelere doğum bilgilerinizi girip, hesaplayabilirsiniz. Benim ücretsiz sitelerde en çok tavsiye ettiğim astro.com’dur.

2 yılda bir gerçekleşen Venüs retrosu 13 Mayıs’ta kapımızı çalacak ve 25 Haziran’a kadar retro harekette kalacak. Venüs demek aşk demek, sevgi demek, bereket demek… 

İşte tüm bu konularla ilgili kaos kokan zamanlara hoş geldiniz! Özellikle İkizler, Yay, Balık ve Başak burçları bir hayli zorlanacak. Eğer doğum haritanızda Venüs retro ise bu enerjiye alışıksınız. İşlerinizi başlatmanın tam zamanı! Diğerleri beklemede kalsınlar 🙂 Venüs retrosu ile birlikte dünyada büyük şirketlerin kapanışlarına, iflaslara şahit olacağız. Bu retroya Jüpiter’in Oğlak burcundaki retrosu da eklendiği için kıtlık, kuraklık, su kaynakları ile ilgili sıkıntı, köklü şirketlerin bayrak indirmesine şahit olacağız. Ülkelerin ekonomileri de zorlu bir döneme girecek. 

18 Haziran 2020 Yengeç burcunda Merkür retrosu – 14 Temmuz’a kadar sürecek

Ay boyunca Venüs retrosunun yıkıcı etkisi yetmezmiş gibi bir de, 18 Haziran’da Yengeç burcunda Merkür retrosu ile yüzleşeceğiz. Anlayacağınız 2020 yılının en zor ve fırtınalı ayı olacak Haziran. Şairin de dediği gibi Haziran’da ölmek zor…

Merkür retrosunun en yoğun etkileyeceği burçlar ise; Yengeç, Oğlak, Terazi ve Koç’lar. Geçmiş meseleler bir bir çözümlenmesi için masaya yatırılacak. Ve unutmayın gökyüzü boşuna retro yapmaz. Hesaplaşıp, yolumuza devam etmemiz içindir tüm retro enerjileri… Kaçamazsınız… Uzun vadede çözen kazanır! 

Geriye ne kaldı? Temmuz’un ortası ve Ağustos ayı…

3 Ağustos tarihi, Kuzey düğüm Venüs’le kavuşum yapacak. İlişkiler adına şanslı gelişmeler için kullanabiliriz.

Aile kurmak, nikah yapmak, nişan yapmak için yılın şanslı zamanları; Venüs’ün Yengeç’e geçtiği zamanlar. 8 Ağustos itibariyle bu etkiyi hissedeceğiz. Bu dönemde adımları atılan ilişkiler daha sağlam ve güven ilişkisi üzerine ilerler. Yengeç ailedir, yuvadır. Bu dönemde hamileliklerin de artacağını söyleyebiliriz. Eylül başındaki Venüs Mars karesi ilişkilerde çatışmalara ve güç savaşlarına sebep olur. Mars Koç burcunda gölge hareketine geçecek ve 9 Eylül’de retro yapacak! Hoş geldin Kaos!

9 Eylül- 15 Kasım tarihlerini de aklınızdan çıkarın. Mars retrosunda yapılan sözleşmeler, evlilikler, kontratlar şiddetle sonuçlanabilir, tartışmalar kaçınılmazdır. Hepimizin sinirlerinin bozuk olacağı bir sonbahar bizi bekliyor.

2020 için boşuna değişmeyen kalmayacak demedim! Çünkü bu yıl gökyüzünde yüzyılda bir görülen her malefik etki var. Böyle sert açıların olduğu yıllarda evlilik kararı vermek, yuva kurmak, nikah yapmak da zorluk getirecektir çünkü nikahın yapıldığı anın (yani imza atıldığı anın) haritası vardır. Ve anın haritasında gökyüzü gerginse, başlanan işe da yansır. Unutmayın her eylemin bir doğum haritası vardır, sadece insanların değil… Evrensel enerji bir bütündür.

Kasım 15’ten sonra yapalım derseniz Mars hala gölge enerjide olacak ve Venüs Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak. İlişkiler gezegeni Venüs Akrep’te sert etkiyle çalışır, sevildiğinizi bile hissedemezsiniz. Dayak atar gibi sever bu Venüs Akrep. Aralık’ta ise Güneş ve Venüs GAD ile kavuşuma gidiyor. Yani yılı kapatalım arkadaşlar. 2020 yılı böyle zorlu açılarla dolu bir yıl.

Venüs ve Mars retrosu tarihlerinde Mars’ı ve Venüs’ü retro olanlar imza atabilirler ama partnerlerinde bu gezegen retroları yoksa yine sıkıntı ve kaos çıkacaktır unutmayın. İlişkide tek bir kişinin haritasına bakılmaz. İki kişinin haritası da gökyüzü ile uyumlu olmalı…

Gökyüzünde ne varsa yeryüzünde o vardır. Diyelim ki evlendiniz, demek ki tekamül için o ilişkiyi yaşamanız ve deneyimlemeniz gerekiyormuş. Hayıflanmayın… Payınıza düşeni deneyimleyin, size öğrettikleriyle yola devam edin…

Boşanma zamanlarına gelince, bu yıl evliliği değil boşanmayı destekleyen bir yıl. Venüs retrosunda aldatılanlar boşanacak, aldatmalar açığa çıkacak. Mars retrosunda ise evliliğinde şiddet görenlerin boşanma davaları açacağı bir dönem bizi bekliyor. Eğer sıkıntılı bir evliliğiniz varsa bitirmek için davaları yukarıda bahsettiğim zamanlarda açarsanız daha avantajlı çıkabilirsiniz.

Not: Harita kişiye özeldir. Yukarıda bahsettiklerim genel gökyüzü yorumlarıdır. Kişisel haritanıza göre analiz yapıp, adım atmak her zaman çok daha verimli sonuçlar getirir. Sevgi ve şifayla…

Ayrıca ilişki danışmanlığı dahil bir çok konuda bilgi için web sitem üzerinden bana mail gönderebilirsiniz. ❤️

2020’de düğünler ne olacak? Korona’da ilişkiler nasıl olacak?

Bir yanıt yazın