2020 Haziran Ayı Nasıl Geçecek? – 2020’NİN EN ÖNEMLİ AYI!

2020 Haziran Ayı Nasıl Geçecek? Mayıs Ayı Astrolojik Yorumu

Ve geldik tutulmalar ayına!

Haziran ayında bir Ay ve nurtopu gibi bir Güneş tutulması yaşayacağız.

Dilek vakti!

Tutulmadan önce, 3 Haziran’daki Güneş – Venüs kavuşumunu iyi değerlendirin. Dileklerinizi yazmak, aşka dair niyetlerinizi imgelemek için doğru bir zaman. Kalbinizde yara aldığınız her ne varsa şifalanmayı dileyebilirsiniz. Ve niyetlerinizi yazdıktan sonra evrene teşekkür etmeyi unutmayın!

5  Haziran 2020 Yay burcunda Ay tutulması

2020’NİN EN ÖNEMLİ AYI!

5 Haziran’daki Yay burcunda Ay tutulmasının teması aşk, ilişkiler ve arkadaşlıklar. Aynı gün, ay düğümleri de burç değiştirecek ve Yengeç- Oğlak aksından İkizler-Yay aksına geçiş yapacak ve 2022 yılına kadar özellikle İkizler ve Yay burçlarına büyük bir değişim getirecek. Dünya genelinde ise bu değişim yayın, ticaret, iletişim sektörlerinde büyük dönüşümlere sebep olacak.

Gelelim Yay burcundaki Ay tutulmasının etkilerine;

Venüs’ün İkizler burcunda retro harekette olacağı tutulma birçok kişiyi zorlayabilir, ilişkilere ve arkadaşlıklara dair krizler ve hayalkırıklıkları getirebilir. Tutulma anının haritasında, Venüs Mars karesi aktif. İlişkilere dair maddi sorunlar gündemde olacak ve ciddi ayrılıklara sebep verecek. Ayrıca aldatmalar açığa çıkacak. İlişkide kim ne kadar sadık? Ak koyun kara koyun belli olacak. Haziran ayı fırtınalı bir Ay tutulması ile başlayacak anlayacağınız. En çok etkilenecek burçlar;  Oğlak, İkizler, Yay, Balık ve Başak burçları…

Hayatınızda ani bitişler yaşayabilirsiniz, hazırlıklı olun. Ne de olsa farkındalık sınavları azaltır.

18 Haziran 2020 Yengeç burcunda Merkür retrosu

Ay boyunca Venüs retrosunun yıkıcı etkisi yetmezmiş gibi bir de, 18 Haziran’da Yengeç burcunda Merkür retrosu ile yüzleşeceğiz. Anlayacağınız 2020 yılının en zor ve fırtınalı ayı olacak Haziran. Şairin de dediği gibi Haziran’da ölmek zor…

Merkür retrosunun en yoğun etkileyeceği burçlar ise; Yengeç, Oğlak, Terazi ve Koç’lar.

Geçmiş meseleler bir bir çözümlenmesi için masaya yatırılacak. Ve unutmayın gökyüzü boşuna retro yapmaz. Hesaplaşıp, yolumuza devam etmemiz içindir tüm retro enerjileri…

Kaçamazsınız… Uzun vadede çözen kazanır!

21 Haziran 2020 Yengeç burcunda Güneş tutulması

21 Haziran’da Yengeç burcunda yılın ilk Güneş tutulması gerçekleşecek. 2019 başından bu yana hangi konularda değişim dönüşüm yaşadıysanız artık tamamlanma vakti. Güneş tutulmaları kadersel başlangıçları getirir beraberinde ama 21 Haziran’daki tutulma hem Venüs hem de Merkür’ün retro hareketiyle gerçekleşecek. Bu sebeple geçmişte tamamlanmamış konuları önümüze getirecek. Belki de uzun zamandır sizin için yanıp tutuşan birinin varlığını öğrenecek ve yepyeni bir ilişkiye yelken açacaksınız.

Tutulmanın temalarından en önemlisi ise iş ve kariyer. Hayatınızı değiştirecek bir işe adım atabilirsiniz ya da planladığınız işleri hayata geçirmek için önünüze birtakım fırsatlar gelebilir. En çok etkilenecek burçlar; Başak, Yengeç, Balık, Akrep ve Oğlak burçları…Terazi ve Koç’lar için de dönüşüm zamanı.

25 Haziran’da Venüs retrosu sona erecek ve ikili ilişkilerde biraz daha nefes alır hale geleceğiz.

28 Haziran’da Mars Koç burcuna geçecek ve üzerimizdeki ölü toprağını atmak için bize fırsatlar sunacak. Özellikle Yay, Aslan, İkizler, Koç ve Kova burçlarına güç ve cesaret verecek bir görünümü değerlendirmelisiniz. Mücadele edin ve amaçlarınıza emin adımlarla ilerleyin, güç sizden yana olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir