2023 YILI BALIK BURCU YORUMU

2023 YILINDA BALIK BURÇLARINI NELER BEKLİYOR? AŞK, KARİYER, İLİŞKİLER…

2023 BALIK BURCU GENEL YORUMU

2023 yılında 4 tane tutulma var. Özellikle 2 tutulma sizi çok ilgilendiriyor. Sizin hayatınızla ilgili artık bir şeyleri netleştirme ve yeni adımlar atma, aşamalar atlatma döneminiz olacak.

AKREP BURCUNDA AY TUTULMASI

5 Mayıs’ta Akrep burcunda bir Ay tutulması var. Ortaklıklar, birtakım davalar varsa bunların sonuçlanması ilişkilerle ilgili bir şeylerin piminin çekilmesi ve netleşmesi maddi konularda da kazançlar elde edebileceğiniz bir dönem olacak. Herhangi bir operasyon geçirirseniz de bu dönemde şifalanma yaşayacaksınız. Sağlık problemi olan Balık burçlarının Mayıs itibariyle şifalanmasına da vesile olacak göksel etkiler var.

YOLCULUK VAR!

28 Ekim’de Boğa burcuna parçalı Ay tutulması ya da birtakım taşınmalar yolculuklar seyahatler evle ilgili konular gündeminizde olacak. 

ODAK NOKTALARINIZ DEĞİŞİYOR!

13 Temmuz’da Ay düğümleri Koç ve Terazi aksına geçiyor. 2023’ün ikinci yarısından itibaren odak noktalarınız maddi konular, yeni işler, yeni girişimler olacak. 2023’te doğru girişimi yapan çok fazla kazanacak ve finansal anlamda maddi akışınızın hızlanmasına sebebiyet verecek odak noktanız bu olacak. 

GİZLİ BİLGİLER AÇIĞA ÇIKIYOR!

14 Ekim’de Terazi burcunda bir Güneş tutulması var. Hayatınızdaki gizli saklı bir şeylerin açığa çıkması yeni bir ortaklık, karlı bir anlaşma ve maddi kazanç elde edeceğiniz bir sürece işaret ediyor.

BALIK BURCUNUN 2023’TE ŞANSLI GÜNLERİ

VENÜS KOVA BURCUNA GEÇİYOR!

4 Ocak’ta Venüs Kova burcuna geçiyor ve Mars ikizlerde retrodayken kafalar gidiyor geliyor, sinirli gergin huzursuzsunuz ama Venüs Kova’ya geçerek size yeni yılla birlikte psikolojik olarak şifalanma ruhsal arınma ve enerjisel olarak da temizlenme getirecek. Ocak ayına daha izole başlayacağınız bir dönem olacak. Ocak ayının ortasından itibaren enerjiniz yükselmeye başlayacak.

20 ŞUBATTA BALIK YENİAYI!

20 Şubat Balık yeni ayı yılın en önemli yeni aylarından biri! Çok şifalı, aşkı şansı bereketi hayatına çekmek için aşk, bereket, para, sağlık ritüelinden istediğini yapabilirsin. Çok güçlü etkiler ve enerjiler var.

ZENGİNLEŞİYORSUNUZ!

Özellikle Mart başı itibariyle Venüs’ün Jüpiter ile öpüşmesi ile birlikte büyüyecek ve maddi kazançlar elde edeceksiniz. Çok güçleneceğiniz yeni girişimler yaparak yeni adımlar atıp yeni bir iş kuracaksınız belki de o işten hiç hayal edemeyeceğiniz kadar güçlü bir finansal akış sağlayabilirsiniz ve bunu Mart başındaki sürece denk getirirseniz daha iyi olur, yeni adımlar ve yeni başlangıçlar için ilahi destekler alacaksınız. 

SATÜRN BALIK BURCUNA GEÇİYOR!

8 Mart’ta güzel bir yeni ay ve şifalı dönemler var ama Balık burçlarına yeni girişimleri ile Satürn de girecek! 8 Mart itibariyle Satürn Balık burcuna geçiyor, Kova burcundan çıkıyor. Balık burcuna artık diyor ki: “Ben 30 yıl boyunca sana uğramadım ilişmedim elleşmedim artık yakandayım! İlişkilerde, birlikteliklerde, işinde, yaptığın her şeyde seni biraz gözlemleyeceğim, seni olgunlaştıracağım, dönüştüreceğim ve sorumluluk vereceğim.” Satürn Balık burcunu çok sevmez. Satürn Balık’tayken zaman zaman zihinsel anlamda yorgun hissedebileceksiniz ancak şöyle bir pozitif etkisi var sorumluluk alırsanız iki buçuk yıl sonra kalıcı ödülü de alacaksınız! Bu dönem içerisinde kilo alımınız zorlaşacak, yeseniz bile kilo alamayacağınız bir döneme girebilirsiniz.

MARS YENGEÇ BURCUNA GEÇİYOR!

25 Mart 20 Mayıs’ta Mars Yengeç’e geçiyor. Aşk hayatı ve ikili ilişkilerle ilgili tutku, ihtiras, kıskançlık, ailevi problemler gündemde olabilir. Aynı zamanda arkadaş çevresi ile ilgili de krizlere işaret edebilir.  Süreci iyi yönetmeniz gerekiyor, fazla sorumluluk ve kısıtlanma duygusu hissedebilirsiniz. Nisan başı itibariyle 11 Nisan’da Venüs İkizler burcuna geçiyor ve Balık burçlarına aile bireyleriyle ilgili destek, katkı, şifalanma ve ödüller getirecek.

SAĞLIK PROBLEMLERİNE DİKKAT!

20 Mayıs’ta Mars Aslan’a geçiyor. Sağlık problemlerinize, ani krizlere dikkat etmenizde fayda var. Haziran ayı Balıklar için gelgitli ya da zaman zaman iletişimde zorlandıkları yoruldukları kendilerini kapat yapmak istedikleri bir dönem olabilir. 13 Temmuz itibariyle maddi akış, finansal dengelerin değişeceği odağınızın para kazanmak, ortaklıklar, birliktelikler olacağı bazı Balıkların çokça cebini dolduracağı girişimlerinden güzel sonuçlar alabileceği dönemler geliyor! 

KENDİNİZİ KORUYUN!

10 Temmuz 27 Ağustos tarihlerine özellikle dikkat edin. Mars Başak burcuna geçiyor. Herkes size sataşıyor, evliliğiniz varsa evlilikte problem yaşayabilirsiniz, ilişkilerde kopma noktasına gelecek süreçler yaşayabilirsiniz. Çok fazla akışta kalarak bir şeyleri netleştirmediğiniz için partnerinizle sorun yaşayabileceğiniz süreçler olabilir. Bu dönemlerde özellikle çözüm odaklı olmak sakin kalmak ve her yapılan eleştiriye çok fazla alınmamakta fayda var.

ASLAN BURCUNDA VENÜS RETROSU!

24 Temmuz’da Aslan burcunda Venüs retrosu var. Balıklara sağlıklarıyla ilgili ani problemler Özellikle de kalp ve tansiyonla ilgili sorunlar çıkartabilir, bu noktada probleminiz varsa kontrollerinizi ihmal etmeyin. Yakınlarınızın sağlığı ile ilgili de sorunlar çıkartabilir ve size sorumluluk verebilir.

ENERJİSİ YÜKSEK BİR DOLUNAY!

31 Ağustos’ta Satürn’ün mavi bir Balık dolunayı var. İnanılmaz spiritüel, enerjisi çok yüksek, rüyaların haberci olacağı, sezgilerinizin çok güçlü olacağı ve düşündüğünüzü hayatınızda hızlıca çekebileceğiniz bir dolunay olacak. Balıklar biraz fazla gergin huzursuz hissedebilir ama rüyalarıyla şifalanacak ve hislerini sezgilerini dinlemeleri gereken bir döneme girecekler. 15 Eylül’de Başak burcunda Merkür S’li bir yeni ay var. Evlilik ve birlikteliklerle ilgili yeni adımlar, uzun vadeli bir ilişkiye başlama, evlilikle ilgili bir yenilenme dönemi olabilir. Yepyeni bir aşk başlarsa bu Birkaç yıl sonra evliliğe gidecek. Çünkü Satürn Balık’ta olacak hızlıca evliliğe gidecek bir döneme de işaret edebilir. Bu yeni ay size birliktelik ve değişim getirecek! 8 Kasım sonrası maddi kazanç büyüme ve aşk ve ilişkilerde değişim söz konusu olacak. Venüs Terazi etkisiyle birlikte 24 Kasım sonrası da Mars Yay burcuna geçiyor. 24 Kasım sonrasında dikkat edin, aile hayatıyla ilgili krizler ev kazaları iş hayatı ile ilgili öfke patlamaları inatlaşmalar yüzünden kopuşlar yaşayabilirsiniz. 2023’te Balık burçlarına Turkuaz taşını taksınlar, yanlarında taşısınlar. Turkuaz çok kıymetli ve enerjisi çok yüksek bir taştır. Özellikle kendimizi ifade edemediğimiz noktalarda boğaz çakramıza destek olan aynı zamanda hayal gücü ve yaratıcılığımızı destekleyen bir doğal taştır. 

2023 BALIK BURCU KARİYER

13 Temmuz’da Ay düğümleri Koç ve Terazi aksına geçiyor. 2023’ün ikinci yarısından itibaren odak noktalarınız maddi konular, yeni işler, yeni girişimler olacak. 24 Kasım sonrasında dikkat edin, aile hayatıyla ilgili krizler ev kazaları iş hayatı ile ilgili öfke patlamaları inatlaşmalar yüzünden kopuşlar yaşayabilirsiniz. Özellikle Mart başı itibariyle Venüs’ün Jüpiter ile öpüşmesi ile birlikte büyüyecek ve maddi kazançlar elde edeceksiniz. Çok güçleneceğiniz yeni girişimler yaparak yeni adımlar atıp yeni bir iş kuracaksınız belki de o işten hiç hayal edemeyeceğiniz kadar güçlü bir finansal akış sağlayabilirsiniz ve bunu Mart başındaki sürece denk getirirseniz daha iyi olur, yeni adımlar ve yeni başlangıçlar için ilahi destekler alacaksınız.

2023’TE BALIK BURCU AŞK, EVLİLİK İLİŞKİLERİ

25 Mart 20 Mayıs’ta Mars Yengeç’e geçiyor. Aşk hayatı ve ikili ilişkilerle ilgili tutku, ihtiras, kıskançlık, ailevi problemler gündemde olabilir. 8 Kasım sonrası maddi kazanç büyüme ve aşk ve ilişkilerde değişim söz konusu olacak.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2023! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *