2022 YILI İKİZLER BURCU YORUMU

2022 YILINDA İKİZLER BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

Jüpiter’in Koç burcuna geçişi yılın ikinci yarısından sonra sizi kariyer ve finansal  konularda oldukça olumlu bir şekilde etkileyecek.

Venüs retrosunun devam etmesi ile yeni bir yıla başlıyorsunuz. Para ve miras konuları bu günlerde sizler için oldukça önemli. Finansal anlamda geçmişten gelen borç ve alacaklarınızda tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bu günlerde Venüs retrosundan dolayı güzellik ve estetik operasyonlardan uzak durmalısınız. 14 Ocak Kova burcunda yaşanacak Merkür retrosu ise; sizleri seyahat, yurtdışı ve eğitim alanından etkileyecek. Bu ay yolculuklarınızda ertelenme, eğitim hayatınızda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

5 Şubat Merkür retrosu bitiyor. İkizler burçları özellikle eğitim alanlarında aksayan iletişim sorunlarından rahat bir nefes alabilirsiniz.16 Şubat Aslan dolunayı ise aile bağlarınız, kökleriniz ev yaşantınızla ilgili konularda tamamlanmalar yaşayacağınıza işaret ediyor.

2 Mart Balık Yeni ayı felsefe, düşünce, din alanlarında şifalanma getirecek. Kendinizi aradığınız bu alanlarda yenilenmek istediğiniz bir dönem. 18 Mart Başak dolunayı ise, ani kopuşların yaşanacağı bir dolunay. Sizleri 1.Evinizden etkiliyor, kişisel alanlarınız, benliğiniz hatta dış görünüşünüzle ilgili bazı değişimler yaşayabilirsiniz.

29 Nisan Merkür İkizler burcuna geçiyor. Bu ay kendinizi çok iyi ifade edeceksiniz. Bol bol seyahat etmek isteyecek, spiritüel konulara yatkınlığınız artacak.

11 Mayıs Jüpiter Koç burcunda 11. Ev konularınızı gündeme getirecek. Özellikle kariyer hayatında parlayacağınız bir dönem. Eğitim ve yurtdışı konularında da çok şanlısınız. 10 Mayıs kendi burcunuzda yaşanacak Merkür retrosu sağlık konularında sizi zorlayabilir. 16 Mayıs Ay tutulması ile finansal anlamda yenilikler, iş ortamınızda bazı değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ay sonunda burcunuzda yaşanacak yeni ay, size uğur getirecek, yeni bir şeylere başlama enerjisi verecek. Yılın ikinci yarısından sonra önünüz çok açık.

13 Haziran Merkür, 23 Haziran ise Venüs İkizlere geçiyor bu tarihler sizin oldukça şanslı olduğunuz dönemdir, aşk zamanı ancak Venüs’ün etkisi ile flörtlerinin arasında karar vermekte zorlanabilirsin.

5 Temmuz Mars Boğa, Merkür ‘ün Yengeç geçişi ile seyahat konuları inanç felsefe alanlarında ve eşlerin ailesi ile bazı mücadele ve güç savaşlarına girebilirsiniz, Bu savaştan naif ve duygusal bir uslupla sorunlarını çözüme kavuşturabilirsin.

21 Ağustos Mars İkizler burcuna geçiyor yaklaşık 4 ay İkizler burcunda kalacak. Mücadele ettiğiniz, yumruğunuzu masaya vurduğunuz bir dönem başlıyor. İradeli olmanız gerekiyor, sağlık açısından oldukça olumlu günlerdesiniz. Spora başlamak için çok iyi bir dönem.

11 Eylül Terazi burcunda Merkür retrosunda ise aşk hayatınızı etkilenecek. Geçmişten gelen aşklar gündeminizde olacak.

Mars İkizler burcunda retro gerçekleşiyor. Bu günlerde oldukça agresif bir ay yaşayabilirsiniz, kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız kazalara açık olduğunuz bir dönem içindesiniz. Jüpiter retrodan çıkıp Kova burcunda harekete geçiyor.

İş hayatından kazançların artıyor. Eğitim, akademik hayat ile ilgili konular gündeminizde olacak.

Burcunuzda 8 Aralık’ta gerçekleşecek dolunay ise sizlere kariyer alanında sonlanmaları, tamamlanmaları getirecek. 28 Aralık Oğlak burcunda Merkür retrosu ile para kayıpları yaşayabileceğiniz bir ay.

GELDİ GELMEKTE OLAN 2022! Bu Sene Burcunuzu Neler Bekliyor? 2022 Yıllık Astroloji Yorumu

Bir yanıt yazın