Merkür Koç Burcunda! Burçlara Etkileri Nasıl Olacak?

İletişim gezegeni olan Merkür 4 Nisan ile 19 Nisan arasında Koç gezegeninde hareket ediyor. Koç burcunun netliği ve açık sözlülüğü bu süreçte hepimizi etkisi altına alacak. Düşüncelerimiz ve hareketlerimiz daha toplu ve düzenli olacaktır, aynı zamanda çözülmemiş konuları bu dönem içerisinde doğru bir şekilde iletişim kurarak çözüme kavuşturacağız. Merkür’ün Koç burcunda olması hakkımızı yedirmediğiniz, ilişkilerde adil davranmak isteyeceğimiz günlere işaret ediyor. Bu günlerde iletişim kurarken genel anlamda sakin kalmakta fayda var. Bazen fevri, dik ve meydan okuyan bir tavırda iletişim kurabiliriz.

Koç burcunun enerjisi ile bu dönemde yerimizde oturmak yerine bir şeyler ile sürekli meşgul olacağımız, hızlı düşünüp hızlı karar verdiğimiz günler yaşayacağız. 

Merkür’ün Koç Burcunda Olmasının Koç ve Yükselen Koç Üzerinde Etkisi

Koç burçları Merkür’ün kendi burçlarında olmasından dolayı oldukça meraklı günler geçirecekler. Birçok farklı alanda merakları artacak. Bu dönemlerde özellikle iletişim konusunda birçok konuyu çözümleyebileceksiniz. Merak ettiğiniz konular üzerinde yeni atılımda bulunabilirsiniz. 

Merkür’ün Koç Burcunda Olmasının Boğa ve Yükselen Boğa Üzerinde Etkisi

Bu dönemde Boğa burçlarının gizli düşmanlıklara dikkat etmesinde fayda var. Düşüncelerin ve eylemlerin çok hızlı aktığı bu günlerde düşünceleriniz ve duygularınız arasında kalabilirsiniz. Bu günlerde sakinlik içinde spiritüel konular, meditasyon, reiki gibi çalışmalardan güzel sonuçlar alabilirsiniz. 

Merkür’ün Koç Burcunda Olmasının İkizler ve Yükselen İkizler Üzerinde Etkisi

Merkür’ün Koç burcunda olması bu dönem İkizler burçlarının kişisel konularda merakını arttıracak. Bu günlerde hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için adımlar atabilirsiniz. 

Merkür’ün Koç Burcunda Olmasının Yengeç ve Yükselen Yengeç Üzerinde Etkisi

Yengeç burçları bu dönemde iş ve kariyer hayatlarında hedef belirlemeli ve bu hedefe doğru yol almalıdır. Kariyerinizde statünüz noktasında yeni olaylar gündeme gelebilir. Özellikle otorite konumundaki kişilerle iletişim kurarken dikkatli olmanızda fayda var. 

Merkür’ün Koç Burcunda Olmasının Aslan ve Yükselen Aslan Üzerinde Etkisi

Bu dönemde hukuki konular üzerinde ilgileneceksiniz. İnanç ve spritüel konular gündeminizde olacak. İletişim gezegeni Merkür sizleri bu süreçte farklı düşünen kişiler ile bir araya getirebilir. Felsefi konular üzerinde araştırma yapıp arkadaş çevrenizde bu yeni edindiğiniz bilgiler hakkında fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Merkür’ün Koç Burcunda Olmasının Başak ve Yükselen Başak Üzerinde Etkisi

Merkür’ün Koç burcunda olması Başak burçlarının araştırma yeteneğini ve kişisel olarak ilgilendiği konular üzerinde merakını daha çok arttıracak. Miras konuları gündeminizde olabilir. Bu süreçte yakın çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Ruhsal konular üzerinde yeni girişimlerde bulunabileceğiniz bir dönem.

Merkür’ün Koç Burcunda Olmasının Terazi ve Yükselen Terazi Üzerinde Etkisi

Merkür’ün karşıt burcunuz Koç’da ilerlemesi ile bu günlerde evlilik ve dava süreçleriniz gündeminizde olabilir. Beraberliklerinizde dengede kalmak isteyebilir ve iletişim süreçlerinde sorgulayıcı tavır içerisinde olabilirsiniz. Yeni fikirlere, ortaklarınızla verimli çalışmalara açık olduğunuz bir dönem içerisindesiniz. 

Merkür’ün Koç Burcunda Olmasının Akrep ve Yükselen Akrep Üzerinde Etkisi

Bu dönemde çok hızlı karar alacağınız günler sizi bekliyor. Kariyer hayatınız, çalışma arkadaşlarınız gündeminizde olacak. Hizmet verdiğiniz birçok alanda kendinizi fazla kullanılmış hissedebilirsiniz. Hareketli ve enerjik günlerden geçiyorsunuz, bu dönemde sağlıklı beslenme ve spora başlayabilirsiniz.  

Merkür’ün Koç Burcunda Olmasının Yay ve Yükselen Yay Üzerinde Etkisi

Bu günlerde gökyüzünün hareketleri sizlerden yana. Özellikle çocuklarla iletişiminiz bu dönemlerde çok aktif ve verimli bir hal alacak.

Merkür’ün Koç Burcunda Olmasının Oğlak ve Yükselen Oğlak Üzerinde Etkisi

Aile ilişkileri, kök bağları ve geçmiş hayatınız ile ilgili konular gündeminizde olacak. Ev içinde yaşanan sorunlar, bulunduğunuz alana ait hissedememe gibi konularda kendinizi ifade ederken dikkatli davranmaya özen gösterin. Bu dönem ev satın alma, taşınma konuları için oldukça iyi günlerdir.

Merkür’ün Koç Burcunda Olmasının Kova ve Yükselen Kova Üzerinde Etkisi

Kısa seyahatler, haberleşme ve ticaret konularında merakınız artacak. Yakın çevrenizde çok soru soran ve merak eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.  İletişim, teknoloji, e-ticaret konularında yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. 

Merkür’ün Koç Burcunda Olmasının Balık ve Yükselen Balık Üzerinde Etkisi

Bu dönemler maddi ve manevi anlamda paha ilişkinizi sorguladığınız bir süreçten geçeceksiniz. Maddi anlamda ve kendi değerinizi bilme konuları gündeminizde olacak. Yeni kariyer fırsatları ve parasal anlamda oldukça iyi bir süreçten geçiyorsunuz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *