2020 Haziran Ayında Burçları Neler Bekliyor?

KOÇ: 28 Haziran’a kadar gerçekleşecek olan tutulmaların etkisiyle kendinizi uykusuz, gergin, sinirli hissedebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Taşınmak isteyen, değişiklik isteyen Koç burçlarını destekleyici etkiler mevcut. Bu dönemde gündeminizde kardeşler, yakın akrabalar ve yolculuklar olacak. Yolculuklarınızda ya da yakınlarınızla ilişkilerinizde fazlaca harcamalar yapabilirsiniz. Yine yakınlarınızla problem yaşayabilir, gizli düşmanlarınızı öğrenip hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu sürece daha sakin atlatmak için, kendi içinize dönün ve çok ortalıklarda olmak yerine gözlem yapmayı tercih edin.

BOĞA: Boğa burçlarını haziran ayı gündemi maddi konular olacak. Tutulmaların etkisiyle bir borcu bitirmeniz de yeni bir kredi desteği alacak olmanız da mümkün. Ancak yeni bir kredi alacak Boğa burçlarının adım atmadan önce düşünmesi, dikkatli olması gerekiyor çünkü yanlış kararlar verebilirsiniz. Bazı Boğa burçları maddi açıdan zorlanmalar yaşarken, maddi açıdan rahatlayacak, uzun zamandır bekledikleri alacaklarını sonunda elde edecek Boğa burçları da olabilir. Çok fazla harcama yapmamaya, yeni finansal kaynaklar edinirken iyi düşünmeye ve dolandırılmalara karşı dikkatli olun.

İKİZLER: Feleğin çemberinden geçmeye hazır mısınız İkizler burçları? Evli olanlarınız bu dönemde evliliklerini sorgulayacak. Çözülmemiş ne kadar probleminiz varsa artık yüzleşmek zorundasınız, kaçamazsınız. İlişkilerinizde bu sorunları çözüp devam da edebilirsiniz ya da tamam artık da diyebilirsiniz. Bekar ikizler burçları için evlilik ve ilişkilere dair yeni fırsatlar geliyor. İlişkileriniz konusunda ani kararlar vermeyin, başlangıç için de bitiş için de uygun bir dönem değil. Mümkün olduğunca nadasa bırakmaya çalışın. İş ve kariyerle ilgili krizlerle gelen dönüşümler yaşayacaksınız. Açık ve net iletişim kurmaya çalışın, çevrenizde çok mağdur rolüne bürünenler olabilir ya da siz kendinizi çok mağdur hissedebilirsiniz.

YENGEÇ: 21 Haziran’da, Yengeç burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması sizin için önemli olacak. Haziran ayı boyunca, içinize döneceğiniz, kabuğunuza çekileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yol ve yolculuklarla ilgili gündemleriniz olabilir. Uzun zamandır beklettiğiniz sağlık sorunlarınız varsa tedavi ve şifalanma sürecine başlayabilirsiniz. Hiçbir konuyu bekletmemeye, uzatmamaya dikkat edin. Arkanızdan dönen dolaplar varsa bunlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle Haziran ortalarından itibaren çok fazla alıngan, hassas bir ruh halinde olabilir, kimsenin sizi sevmediği gibi illüzyonlara kapılabilirsiniz. Bu kadar duygusal olmaktan vazgeçmeniz gerekiyor. Doğru iletişim kurmaya özen gösterin, bütün sorunlarınızın çözümü doğru iletişimden geçiyor.

ASLAN: Geçmişte kapanmamış konuları olan, eski meseleleri bitmemiş Aslan burçları bu dönemde bu konuları kapatma fırsatı elde edecekler. Eski aşklar, ilişkiler geri dönüyor… 25 Haziran’a kadar eski meseleleri kapatın ve önünüze bakın çünkü Temmuz itibariyle size aşk, ilişki, şifalanma, doyamadığınız ne varsa bol bol gelecek. Lütfen ani adımlar atmayın, eski ilişkileriniz gelir, başlar ve tamamlanabilir. Tutulmaların etkisiyle sosyal çevrenizde öne çıkacağınız, popüler olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sosyal çevrenizde iletişim trafiği yaşayacaksınız.

BAŞAK: İkizler-Yay aksında gerçekleşecek tutulmalarla ev, aile ve iş alanlarında 2022’ye kadar zorlanmalar yaşayacaksınız. Bu 2 yılda kafa yapınızı tamamen değiştireceksiniz. Sorumluluklarınıza yetişemeyebilir, yorulmuş hissedebilirsiniz. Başak burçları için iş değiştirme, kariyer değiştirme, işyerinde kadınlardan kaynaklı problemler deneyimleyebilirler. Haziran ayında kendinizi sinirli hissedebilir ve ay sonuna kadar tam anlamıyla sakinleşemeyebilirsiniz. Mükemmeliyetçi olmak yerine açık ve net iletişim kurmaya çalışın, olayları bütünüyle görün.

TERAZİ: Haziran, Teraziler için hak ediş ayı olacak. İkili ilişkileriniz, cinselliğinizi şifalandırabileceğiniz bir dönem… Geçmişte aranızın bozulduğu sosyal çevre, kardeşler, yakın akrabalar varsa problemlerinizi çözebilirsiniz. Uzun zamandır aklınızda olan yolculuklar, taşınmalar konusunda destekleniyorsunuz ancak bunlar beklediğinizden fazla paraya mal olabilir, dikkatli olun.

AKREP: Bu ay gündeminizi para, bankalar, krediler, vergiler, cezalar, alacak ve verecekler oluşturuyor. Beklenmedik harcamalarınız olabilir. Bu dönem kimseye borç vermeyin, borç alırken de iki kere düşünün, daha sonra sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Alım-satım işleri için de uygun bir zaman değil, böyle bir planınız varsa Temmuz ayına bırakmakta fayda var. İlişkilerinizle alakalı, aldanma, aldatma, sırların açığa çıkması söz konusu olabilir. Kıskançlık ve manipülasyonlara karşı dikkatli olun. Sağlığınız, gücünüz, kuvvetiniz yerinde.

YAY: 2022’ye kadar sürecek olan değişim süreciniz Haziran’da başlıyor. Ayaklarınızın seve seve yere basacağı zamanlara giriyoruz. Haziran ayında evli Yay burçları için boşanma, evlilikteki sırların açığa çıkması, bir sorunun neticelenmesi gibi konular gündem olabilir. Bekar Yay burçları ise hayatlarında karışıklıklar deneyimleyebilirler. Haziran ayı özellikle yanlış ilişkilere çekilebileceğiniz, manipülasyonlara açık olacağınız bir dönem, Temmuz ayına kadar yeni bir ilişkiye başlamayın. Kendinizi gergin hissediyor olabilirsiniz ama bu gerginliğinizi agresyonla ifade etmemeye dikkat edin, daha sonra pişman olursunuz.

 OĞLAK: Yengeç burcundaki güneş tutulması size kimin dost, kimin düşman olduğunu gösterecek. Yine çok çalışıp çabalayacağınız ve emeklerinizin karşılığını alacağınız bir ay sizi bekliyor… Bu ay sağlığınıza çok dikkat edin. Kardeş ve yakın akrabalarınızla uğraşmanız gereken bir dönemdesiniz. Ertelenmiş, iptal edilmiş yolculuklarınız varsa bunlar tekrar gündeminize girebilir. Evliliğinde sıkıntılar yaşayan Oğlak burçları, doğru iletişimle bu sorunları çözebilecekler. Bekar Oğlak burçları ise, yeni bir partnerle tanışabilir, evlilikle ilgili yeni kararlar alabilirler. Ancak lütfen, yavaş ve sakin bir şekilde ilerlemeye dikkat edin. Geçtiğimiz 2 yıllık dönemde feleğin çemberinden geçtiniz ama sabırlı olun, son 1 ay…

KOVA: Kova burçlarının bu ay beklenmedik, ekstra harcamalara dikkat etmesi gerekiyor. Alacaklarınız varsa bu paraların gelişi gecikebilir, o yüzden ayağınızı yorganınıza göre uzatmaya çalışın. Sizin de eski ilişkileriniz bol bol geri dönecek anca bu dönem bu ilişkileri şifalandırmak için uygun olmayabilir. Eski ilişkiler hayatımıza hep bir sayfanın kapanması için gelir. Yeni bir ilişkiye başlayacaksanız lütfen Temmuz ayını bekleyin. Yakın çevre ve arkadaşlıklarınızda problemler yaşayabilirsiniz, dedikodu, gıybet, arkadan konuşma olan ortamlardan uzak durmaya çalışın. Olanları uzaktan izleyin. 2022’ye kadar sürecek süreçte, sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, aşka bakış açınız değişecek. Bir çok Kova burcunun evleneceği, aşık olacağı, çocuk sahibi olacağı 2 yıllık bir süreç bizi bekliyor…

BALIK: Balık burçları Haziran ayının ilk yarısında kendilerini sinirli, öfkeli, duygusal hissedebilir ve duygularını ifade etmekte zorlanabilirler. Bu etkiler Haziran ortasından itibaren hafifleyecek ve kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir döneme gireceksiniz. Ayak, bacak ağrıları ve ateşli hastalıklara karşı dikkatli olun. İkili ilişkilerinizde yanlış kararlar verebilir, bu yanlış kararlar sonucunda aldatılabilir ya da aldatıldığınızı öğrenebilirsiniz. Duygularınızı net ifade etmeniz önemli. Kardeşlerinizle, yakın akrabalarınızla ilgili konular gündeminizde olacak, sorunların çözümü ya da tamamlanması söz konusu olabilir. İş ve kariyer konularıyla ilgili ne yapmak istediğinize karar vereceğiniz, taşınma, ev değiştirme konularında kararlar vereceğiniz 2 yıllık sürecin fragmanını Haziran ayında yaşayacaksınız…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *