2020 Aralık Ayı Astroloji Yorumu- Aralık Nasıl Geçecek?

“Geldi Gelmekte Olan Aralık”

Aralık gerçekten çok önemli. Yılın son Güneş tutulması 14 Aralık’ta gerçekleşiyor. Hayatımızda çok büyük ve keskin dönüşler olacak. Özellikle Yay, İkizler, Başak ve Balık burçları dikkat!!

21 Aralık’ta bir sahipkıran var! Orta Çağ’dan bu yana ilk kez Jüpiter ve Satürn Kova burcunda kavuşacak. Peki neler olacak?

Satürn Oğlak burcundan çıkacağı için, Oğlaklar artık rahat bir nefes alabilecekler.

Satürn’ün Kova burcuna geçmesiyle Kova, Terazi ve İkizler burçlarına hem büyük sorumluluklar hem büyük şanslar gelecektir.

2020 YILI, 2021’İN FRAGMANIYDI

14 Aralık ve 21 Aralık milat denecek kadar önemli günler. Büyük icatlar, atılacak yeni adımlar, ekonomik gelişmeler, yaşadığımız süreçle ve pandemiyle ilgili çok önemli gelişmeler olacak.

Venüs 15 Aralık’ta Akrep’ten Yay’a geçiyor. Daha neşeli, daha keyifli, daha flörtöz ve daha iyimser olacağımız bir döneme gireceğiz. Aslan, Koç ve Yaylar çok olumlu etkilenecek. Kova ve Terazilere de keyifli gelecektir. Aşk ve ilişkiler adına şanslı ve güzel bir dönem olacak.

TAM GÜNEŞ TUTULMASIYLA, HAYATINIZDA BOMBA ETKİSİ YARATACAK GELİŞMELER OLABİLİR

21 Aralık’taki sahipkıranın yanı sıra Merkür Güneş’in kalbinde Oğlak burcunda olacak. Bu da bu enerjiyi güçlendirecek. Büyük otorite ve güçler el değiştirebilir. Pandemiyle ilgili büyük gelişmeler olabilir. Aşı çalışmaları da bu tarihlere denk gelebilir. Büyük bilimsel buluşlar gelebilir. Tüm dünyanın sahip olduğu olumsuz hava hafifleyecek, daha pozitif olacağız. Yeni teknolojik önlemler alınabilir.

Seyahatlerle ilgili dijital önlemler alınabilir, adımlar atılabilir.

Satürn Jüpiter kavuşumuyla dünya genelinde isyanlar başlayacak.

Devletler kendi merkez bankalarında kendi coinlerini üretmeye başlayabilirler.

YENİ DÜNYA DÜZENİ GELİYOR

Ekonomik krizlere dair halk ayaklanmaları başlayacak.

Tam Güneş tutulmasının görüldüğü bölgelerde büyük afetler olacak. Bu yerler: Pasifik Okyanusu, Güney Amerika, Antartika, Şili, Arjantin ve Atlantik. Buralarda çok büyük bir doğa olayıyla karşılaşacağız. Uçak kazası olabilir. Hava ve toprak ile ilgili bir sorun yaşanabilir.

Dünya bambaşka bir yere gidiyor. Artık topluluklar da küresel krize dair işin içinde olmak isteyecekler.

Karmik bir tutulma olacak. Hepimiz burada karmik hakedişlerimizle ve karmik cezalarımızla karşılaşacağız. Aralık’ın ilk 15 günü yaşadıklarımız, karmik olarak hakettiklerimiz ya da karmik cezalarımız olacak. Yay, Balık, İkizler ve Balık burçları çok sert etkilenecek. Çok yorulabilirler. Fakat yeni bir başlangıca girecekler. Her doğum gibi bu da sancılı olacak.

“DÜNYA YENİ BİR BEBEK DOĞURUYOR”

Hepimiz 2020 yılında doğum sancısı çektik. 14 Aralık’ta doğum başlıyor! Hiçbir şey 2020’nin öncesi gibi olmayacak. Bu döneme adapte olan kazanır!

Aslan, Koç, Terazi ve Kova burçları, bu tutulmadan daha karlı çıkacaklar.

30 Aralık gecesi Yengeç burcunda bir dolunay olacak. Yengeç, Oğlak, Koç ve Terazi burçları zorlanabilirler. Yeni başlangıçlar olabilir.

Aralık Milat Olacak

2020 ARALIK AYI BURÇ YORUMLARI

KOÇ: Bu ay daha rahat, güçlü ve enerjikler. Hedeflerini yerine getirebilecekler. Yollarına ışık tutacak insanlarla karşılaşabilirler. Finansal yardımlar alacaklar ve borçlarını kapatabilecekler. Maddi ve manevi gizli yardımlar alabilirler. 14 Aralık’taki Güneş tutulmasıyla yeni başlangıçlara girecekler.

BOĞA: Bu ay beklenmedik olaylarla geçebilir. Maddi anlamda krizlerle karşılaşabilirsiniz. Bankalar ve vergi ödemeleriyle ilgili sorunlar yaşanabilir. Yakınlarınızdan destek görebilirsiniz. Borcunuz varsa, bu borcunuzu kapatabileceğiniz sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Ocak başına kadar gizli düşmanlıklarla uğraşabilirsiniz. Sonrasında rahatlayacaktınız. Sakin ilerlemeye çalışın.

İKİZLER: Bekar ikizler için hayatlarında kadersel olarak gelebilecek bir eş gelebilir. Yeni ortaklıklar olabilir. Evli ikizler için krizler büyüyebilir. Kendinizden ziyade başkasıyla beraber çalışırsanız ilerleyebilirsiniz bu ay. Düşmanlarınız varsa onlara karşı güçlenebilirsiniz. Özellikle 30 Kasım’daki ay tutulmasından sonraki 15 gün sizleri biraz zorlayabilir fakat sonrası daha da rahatlayacaksınız. Yeni bir anlaşma veya sözleşme yapabilirsiniz.

YENGEÇ: Bu ay sağlığınıza dikkat edin, testlerinizi yaptırın. İş hayatınızda problem yaşayabilirsiniz. Beklenmedik gelişmeler olabilir. Bağışıklığınızı yüksek tutun.

ASLAN: Ve aşk geliyor!!! Güzel, güçlü, kadersel bir aşk geliyor. İlişkisi olanlar evlenebilir, bebek isteyenler bebek haberi alabilir. Daha önceki kötü dostluklarınızın yerini sağlam dostluklar alacak. Adımlarınızı 15 Aralık’tan sonra atmaya çalışın.

BAŞAK: Ayın ilk 15 gününde tutulmadan dolayı problemler devam edebilir. Bu ay ailenizle ve evle ilgili problem yaşayabilirsiniz. İş ve kariyer ile ilgili bir konu sonlanabilir, ay ortasında yeni başlangıçlar olabilir.

TERAZİ: 21 Aralık itibariyle çileniz bitiyor. Yeni aşk, yeni başlangıçlar geliyor. Taşınma gündeminizde olabilir. Kardeşinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Yaşadığınız yeri değiştirebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

AKREP: Finansal konularda çok önemli bir dönemeçtesiniz. 14 Aralık’taki güneş tutulması bolluk, yeni birliktelikler getirecek. Borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

YAY: Bu ayın kahramanı sizsiniz. Kendinizle ilgili yapmak istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Kendinizi güzelleştirmek için her yaptığınız şey işe yarayacak. Uzun zamandır adım atamadığınız konularda 14 Aralık’tan sonra adımınızı atın, sonu güzel olacak.

OĞLAK: Bilinçaltınız ile ilgili tüm sorunlarınızı çözmeye çalışın. Daha fazla çaba harcamanız gerekiyor. İyiyi ve kötüyü ayırt edebileceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

KOVA: Aşk ve ilişkiler konusunda şanslısınız. Yeni başlangıçlar olabilir. Daha popüler ve sosyal olabilirsiniz. Şanslı bir süreçtesiniz. Adımlarınızı çabuk atmaya çalışın. Sorumluluklarınızı unutmayın. 15 Aralık’tan sonra güzel bir ilişki başlayabilir.

BALIK: Bugüne kadar çok yoruldunuz, çok hırpalandınız. Kariyer ve iş hayatıyla yeni başlangıçlar olabilir fakat bu süreç sizi yoracak. Kendinizi ispat etmeniz gerekebilir. Bazı hayal kırıklıkları olabilir fakat pes etmeyin. Sonu güzel olabilir. İş hayatınızla ilgili net bir sonuca varmak durumundasınız. 14’ündeki tutulma ev ve aile yaşamıyla ilgili bir gelişme getirebilir. Beklenmedik olaylara hazır olun.

Bir yanıt yazın